בירור | האם יש פורום (חרדי...) העוסק בענייני בניה שיפוצים וכדו'
-
פוסט זה נמחק!
@שמח-הוא... תעשה דרך האתר הנפלא של צדיק תמים, הוא כבר העלה לך את הקישור כמה פוסטים לעייל
@משה-רבנו אתה בטוח בשם שבחרת???
עיין פה
https://mitmachim.top/topic/5489/חוקי-פורום-מתמחים-טופ-חובה-לקרוא#:~:text=אין לבחור שמות של אנשים מפורסמים או מוכרים.אני במקומך (לא הייתי עושה את זה מלכתחילה
), אבל אתה יכול לבקש מההנהלה בצור קשר, אני מאמין שהם ישנו את השם...
-
@אבי-ים כתב בבירור | האם יש פורום (חרדי...) העוסק בענייני בניה שיפוצים וכדו':
פורום DIY חרדי
מה העניין שזה יהיה חרדי דווקא ? לא כל פורום מקצועי צריך להיות חרדי
(יש גם פורום מזג אויר שדאגו שיהיה ממש חרדי וההצלחה בהתאם..)
לפעמים דווקא פורום מקצועי חשוב שיהיה באמת אנשים מקצועיים בתחום בלי שום קשר למידת החרדיות שלו@meir-lamdan כתב בבירור | האם יש פורום (חרדי...) העוסק בענייני בניה שיפוצים וכדו':
קארספורום זה פורום לבעלי רכבים מאוד מקצועי וותיק
ובכל אופן פתחו פורום חרדי שנקרא רכבים זה לזה (שהיה כאן פולמוס אם צריך לפתוח אותו)
ואתה מוזמן לראות איך הפורום שם פורח
אני אישית קיבלתי שם הרבה יותר מענה מהפורום הוותיק והמקצועי
חכה ותראה שהפורום בנושא בניה ושיפוצים ג"כ יפרחוכללית עדיף שיהיה פורום יעודי לכל נושא ולא כמו פרוג שיש שם מישמש של נושאים
מה הקשר בין מחשבים וטכנולוגיה למכונות כביסה????
מזל שאין כאן גם תת נושא של בישול ואפיה.... -
@meir-lamdan כתב בבירור | האם יש פורום (חרדי...) העוסק בענייני בניה שיפוצים וכדו':
קארספורום זה פורום לבעלי רכבים מאוד מקצועי וותיק
ובכל אופן פתחו פורום חרדי שנקרא רכבים זה לזה (שהיה כאן פולמוס אם צריך לפתוח אותו)
ואתה מוזמן לראות איך הפורום שם פורח
אני אישית קיבלתי שם הרבה יותר מענה מהפורום הוותיק והמקצועי
חכה ותראה שהפורום בנושא בניה ושיפוצים ג"כ יפרחוכללית עדיף שיהיה פורום יעודי לכל נושא ולא כמו פרוג שיש שם מישמש של נושאים
מה הקשר בין מחשבים וטכנולוגיה למכונות כביסה????
מזל שאין כאן גם תת נושא של בישול ואפיה....@אבי-ים כתב בבירור | האם יש פורום (חרדי...) העוסק בענייני בניה שיפוצים וכדו':
מזל שאין כאן גם תת נושא של בישול ואפיה....
בידיים טובות יש
-
@אבי-ים כתב בבירור | האם יש פורום (חרדי...) העוסק בענייני בניה שיפוצים וכדו':
מזל שאין כאן גם תת נושא של בישול ואפיה....
בידיים טובות יש
@יוסף-אלחנן כתב בבירור | האם יש פורום (חרדי...) העוסק בענייני בניה שיפוצים וכדו':
בידיים טובות יש
הופתעתי, אבל אני חדש שם מדי בשביל להתחיל להעיר להם....
-
לאור ההזמנה להצטרף לפורום הנ"ל
האמת שיש כאן שאלה
אין טעם שאהיה חבר בשני הפורומים במקביל.
ולכן לא חשבתי להצטרף.
מצד שני במידה מסוימת התחום שאני מתעסק בו לא כל כך קשור למושג "טכנולוגיה" שהוא הכותרת של מתמחים טופ וכן קשור ל"ידים טובות" (חוץ מזה שקצת קשה לי עם הביטוי בגלל חובות הלבבות שמתנגד לו כידוע...) אז אולי כדאי לעזוב כאן ולעבור לשם.
נכנסתי לפורום כאן בגלל שבאמת לא מצאתי מקום אחר חרדי מתאים,
הנהלת הפורום דכאן הסכימה ברוב טובה לארח את כל נושא חשמל ולאפשר לפתח אותו כאן.
ואין לי מושג ברור אם זה למורת רוחה או לשמחתה...אסכם: מבחינתי אין לי אישית בעיה לארוז ולעבור דירה עם כל התכולה.
אשמח לדעת את דעת ההנהלה (בצ'אט) @שמואל @אלישי ואת דעת הציבור ק"ק מתמחים טופ.נ.ב. יש כאן צד נוסף, שמסתמא פורום שמופעל על ידי אלופי מחשבים מתוחזק כראוי, ואיני יודע מה קורה שם.
מה אומרים?