מערכת הפעלה מדיסק קשיח פנימי שיתחבר מבחוץ
-
@ארי אמר במערכת הפעלה מדיסק קשיח פנימי שיתחבר מבחוץ:
האם יש אפשרות שאני יוכל לחבר דיסק קשיח פנימי מחוץ למחשב נייד
כלומר במחשב נייח זה לא בעיה אתה פשוט מוציא את הכבל החוצה השאלה היא בנייד אז גם אם יש חיבור esata אז גם מחברים אליו
השאלה שלי אם אין כזה חיבור האם אפשר להוסיף אותו?
מישהו אמר לי שיש דרך מסובכת אבל לא פירט
תודה מראש
@יוסי-מחשבים @מנהל-ראשיאני חושב שאם תתקין ווינדוס על כל דיסק שהוא אתה תוכל להעלות אותו דרך הבוט גם אם הוא חיצוני [כמו ווינדוס טו גו] לא יצא לי לנסות על דיסק קשיח אז אני אומר מסברא ולא מידיעה
-
@מנהל-ראשי @יוסי-מחשבים
יש רעיון? -
@ארי אתה יכול לעשות כמו שכולם הציעו פה עם מאריך sata, ולהתקין עליו רגיל (לא ווינדוס טו גו), או לחבר אותו חיצונית עם מתאם sata לusb (פחות מומלץ, זה יותר איטי ועלול להתנתק), אם זה חיבור nvme אין מנוס מלחבר ישר ללוח האם, כל פיתרון חיצוני שיהיה לא מומלץ ולא יעיל.
-
@בנצי-20 אמר במערכת הפעלה מדיסק קשיח פנימי שיתחבר מבחוץ:
@ארי אתה יכול לעשות כמו שכולם הציעו פה עם מאריך sata, ולהתקין עליו רגיל (לא ווינדוס טו גו), או לחבר אותו חיצונית עם מתאם sata לusb (פחות מומלץ, זה יותר איטי ועלול להתנתק), אם זה חיבור nvme אין מנוס מלחבר ישר ללוח האם, כל פיתרון חיצוני שיהיה לא מומלץ ולא יעיל.
מתאם sata לusb אפשר בלי וינדוס טו גו?
-
מתאם sata לusb אפשר בלי וינדוס טו גו?
אפשרי, אני משתמש עם המתאם הזה הרבה פעמים
-
@ESET אמר במערכת הפעלה מדיסק קשיח פנימי שיתחבר מבחוץ:
@ESET יש לך קישור אולי
תראה את זה
חבל , יש את אותו כבל בדיוק (אותו ייצור) באליאקספרס ב8 שקל.
יש קישור?