מיזם פתרון לווצאפ מסונן | הבו רעיונות
-
@שלומ אמר במיזם פתרון לווצאפ מסונן | הבו רעיונות:
@מטעמים אני בדקתי את הנושא בעבר ויש חברות שמציעות את השירות הזה כתוספת לשירותים נוספים אבל בכל מקרה תהיה חייב מכשיר אנדרואיד פועל און לין עבור כל קו בנפרד ושרת כזה עולה מאוד יקר
תוכל לפרט יותר?
איזו חברות?
עלויות?
מה ביררת?(תוכל גם לחסוך לנו להכנס לדברים שכבר אין טעם ליכנס בהם)
-
-
@A0533057932 שהיא תעבור דרך שרת מסוים
-
@A0533057932
אני קורא על "WhatsApp Business API" (ווצאפ ביזנס api)
https://developers.facebook.com/docs/whatsapp/
https://developers.facebook.com/docs/whatsapp/overviewזה נראה חשבון ווצאפ בתשלום, שיכול להתממשק עם תכנות,
אולי זה יעזור לפתח את מה שאנחנו מחפשים?(אני מנסה לקרוא מידע בעניין, אבל זה חסום לי ברוב הדפים כי אני בנטפרי,
ורוב המידע נמצא תחת הפלטפורמה של פייסבוק (זו אותה חברה)) -
@A0533057932 אם זה נטפרי אז אפשר שכל מי שרוצה וואצאפ יהיה חייב להתקין וויפרי והוויפרי יזהה איזה תוכנת וואצאפ מותקנת במחשב ואם הוא זיהה את הקוד תוכנה הנכונה זה ישחרר את החסימה של ההתקנה אפשרי?
-
@עמי אמר במיזם פתרון לווצאפ מסונן | הבו רעיונות:
@A0533057932 אם זה נטפרי אז אפשר שכל מי שרוצה וואצאפ יהיה חייב להתקין וויפרי והוויפרי יזהה איזה תוכנת וואצאפ מותקנת במחשב ואם הוא זיהה את הקוד תוכנה הנכונה זה ישחרר את החסימה של ההתקנה אפשרי?
אפשרי באנדרויד. כלומר לעת עתה, מי שהתקין וייפרי על האנדרויד מקבל חנות אפלקציות של נטפרי וניתן להתקין רק דרך שם. יהיה אפשר להעלות לשם גרסה ייחודית של וואטסאפפ ללא קבוצות וממילא רק אותה יהיה ניתן להתקין (גרסה של וואטסאפפ לא אפשרות קבוצות כבר קיימת).
אך זה לא פתרון כלל וכלל כי רבים נצרכים לקבוצות בין העובדים וכן כנראה מלל וסרטונים שמעבירים מהקבוצות אל היחידים גם בעייתים ואין שום דרך לסנן את זה רק ע"י פיתוח הנ"ל שכל ההודעה אחר הגעתה למכשיר תהיה נשלחת דרך שרת סינון ומשם למקבל ההודעה במייל. -
ישנה בעיה נוספת שגם בשביל הפתרון הנ"ל צריכים ששרתי וואטסאפפ יהיו פתוחים בנטפרי. ומי ימנע מלקוח נטפרי להתקין על המחשב אימולטר ולהתקין וואטסאפפ רגיל.
נטפרי מעולם לא פתחו משהו בעייתי וסמכו על חסימה במכשיר כי לוקחים בחשבון שהסים\חיבור קווי גם יכול לעבור ולשמש במחשב או טבלאט שאין לו חסימה על המכשיר וא"כ המשתמש יגיע לדברים אסורים. -
@yosi44 אמר במיזם פתרון לווצאפ מסונן | הבו רעיונות:
ישנה בעיה נוספת שגם בשביל הפתרון הנ"ל צריכים ששרתי וואטסאפפ יהיו פתוחים בנטפרי. ומי ימנע מלקוח נטפרי להתקין על המחשב אימולטר ולהתקין וואטסאפפ רגיל.
נטפרי מעולם לא פתחו משהו בעייתי וסמכו על חסימה במכשיר כי לוקחים בחשבון שהסים\חיבור קווי גם יכול לעבור ולשמש במחשב או טבלאט שאין לו חסימה על המכשיר וא"כ המשתמש יגיע לדברים אסורים.על זה אני דיברתי כל הזמן
ברגע שהשרתים פתוחים אין יותר מה לעשות -
@A0533057932 חוצמיזה אם נטפרי ירצה, הוא יכול לעשות וואצאפ מסונן. לא כ"כ נראה לי שהוא 'ישמח' מהרעיון של הוואצאפ למייל.
:::
שלא יהיה כמו תוכיף...
:::
-
@A0533057932 יש אפליקציה של וואטסאפ מסונן ונראה לי שהדרן הצליחו לעשות שם כמה דברים כגון לחסום למספר קבוצות מסויים