בקשת מידע | איך עושים העברה אוטמטית של הודעות מטלגרם לצאט גוגל
-
יש אפשרות כזאת?
ראיתי שיש ערוצים בצאט שכתבו שזה עובר אוטומטית מטלגרם איך עושים? -
@שלום-שלמה
הכיוונים באופן כללי, זה למצוא מישהו שמאזין להודעות שמתקבלות מטלגרם, ושאותו אחד שילח אותם לגוגל צאט.
אם תרצה מידע טיפה יותר בהרחבה, תבקשהכי נח ומסובך למשתמש רגיל, זה לכאורה להתקשקש עם GPT, שיסביר על התליך וידריך אותך צעד אחרי צעד.
לכאורה אפשרי אצלי, דרך פלטפורמת מייק, בתשלום.
-
@Harry-Potter כתב בבקשת מידע | איך עושים העברה אוטמטית של הודעות מטלגרם לצאט גוגל:
@שלום-שלמה
הכיוונים באופן כללי, זה למצוא מישהו שמאזין להודעות שמתקבלות מטלגרם, ושאותו אחד שילח אותם לגוגל צאט.
אם תרצה מידע טיפה יותר בהרחבה, תבקשהכי נח ומסובך למשתמש רגיל, זה לכאורה להתקשקש עם GPT, שיסביר על התליך וידריך אותך צעד אחרי צעד.
לכאורה אפשרי אצלי, דרך פלטפורמת מייק, בתשלום.
אשמח למידע יותר בהרחבה
תודה!!
אין אפשרות חינם? -
@שלום-שלמה כתב בבקשת מידע | איך עושים העברה אוטמטית של הודעות מטלגרם לצאט גוגל:
אשמח למידע יותר בהרחבה
תלמד אודות API, הסברתי על זה קצת פה
יש בוטים בטלגרם שמקבלים את ההודעות מכל מיני קבוצות, ושולחים אותם בקריאת API לשרת שלך, שממנו אתה יכול לנתב את התוכן של ההודעה לקבוצת גוגל צאט.
לדוגמה הבוט הזה יכול ליצור לך בוט שמקבל את ההודעות, ומעביר אותם בחזרה אליך לשרת.
תלמד גם על איך לשלוח את התוכן שקיבלת מטלגרם לשרת, לתוך הגוגל צאט, אני מצרף לך קוד פייתון שאמור לעשות את זה לפי GPT
import requests import json webhook_url = 'https://chat.googleapis.com/v1/spaces/SPACE_ID/messages?key=API_KEY&token=TOKEN' message = 'הודעה מטלגרם: שלום עולם!' headers = {'Content-Type': 'application/json; charset=UTF-8'} data = {'text': message} response = requests.post(webhook_url, headers=headers, data=json.dumps(data)) if response.status_code == 200: print('ההודעה נשלחה בהצלחה.') else: print(f'שגיאה בשליחת ההודעה: {response.status_code}')
@שלום-שלמה כתב בבקשת מידע | איך עושים העברה אוטמטית של הודעות מטלגרם לצאט גוגל:
אין אפשרות חינם?
בשבילך יש אפשרות חינם, אם תעשה הכל לבד, עד הגבלה מסוימת של כמות הודעות, יהיה לך בחינם.
אם אתה רוצה שמישהו מקצועי יבנה לך את הבוט, יתחזק אותו מדי פעם, יוודא שהוא עובד, זה דברים שעולים כסף בדרך כלל..ההמלצה שלי היא שתתייעץ עם GPT, תבקש ממנו שיסיבר לך איך לבנות את זה דרך @BotFather בטלגרם, מייק בתור שרת, ומשם תתחבר לGPT.
בהצלחה -
@Harry-Potter אתה מביא דרכים ממש מורכבות
יש דרכים קלות אפילו לאנשים בלי הרבה ידע בנושא
זה יכול להיות כעקיפת סינון אז אני לא יביא לזה קוד -
@אליהו-א-ב כתב בבקשת מידע | איך עושים העברה אוטמטית של הודעות מטלגרם לצאט גוגל:
@Harry-Potter אתה מביא דרכים ממש מורכבות
יש דרכים קלות אפילו לאנשים בלי הרבה ידע בנושא
זה יכול להיות כעקיפת סינון אז אני לא יביא לזה קודזה לא עקיפת סינון מכיון שמי שיש לו טלגרם בכל מקרה יש לו גישה ללא סינון
-
@אליהו-א-ב כתב בבקשת מידע | איך עושים העברה אוטמטית של הודעות מטלגרם לצאט גוגל:
@שלום-שלמה אם פתוח לך תפנה באישי
אני לא יכול לשלוח הודעות כאן כתוב לי שגיאה
אני ישלח לך צאט