בקשת מידע | חברה לשליחת/ קבלת SMS
-
שלום, אני צריך המלצה לחברה לשליחת/ קבלת סמסים עם מספר וירטואלי שתומך בAPI. חברה שתומכת גם בכמות קטנה של סמסים (לא לרשימות תפוצה אלא לשימוש אישי)
מישהו מכיר? -
שלום, אני צריך המלצה לחברה לשליחת/ קבלת סמסים עם מספר וירטואלי שתומך בAPI. חברה שתומכת גם בכמות קטנה של סמסים (לא לרשימות תפוצה אלא לשימוש אישי)
מישהו מכיר?@oryadaniely
ימות המשיח. -
מישהו מכיר?@oryadaniely כתב בבקשת מידע | חברה לשליחת/ קבלת SMS:
מישהו מכיר?ימות המשיח - אני משתמש ומרוצה מאוד.
אם כי בקשר לAPI אין לי מושג י זה לא היה נצרך - אבל תברר במוקד -
@oryadaniely כתב בבקשת מידע | חברה לשליחת/ קבלת SMS:
מישהו מכיר?ימות המשיח - אני משתמש ומרוצה מאוד.
אם כי בקשר לAPI אין לי מושג י זה לא היה נצרך - אבל תברר במוקד -
@DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | חברה לשליחת/ קבלת SMS:
אם כי בקשר לAPI אין לי מושג
יש להם API
התנסיתי בזה בקטנה, לא יודע אם גם לשליחה.@נעזר1000 כתב בבקשת מידע | חברה לשליחת/ קבלת SMS:
@DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | חברה לשליחת/ קבלת SMS:
אם כי בקשר לAPI אין לי מושג
יש להם API
התנסיתי בזה בקטנה, לא יודע אם גם לשליחה.יש להם גם לשליחה.
-
מישהו מכיר? -
-
@אוויר-לנשימה sms4free לא זולים והמערכת לא כ"כ מתקדמת.. אני עובד עם https://www.inforu.co.il/ ומקבל מהם מחירים ממש טובים
-
@אוויר-לנשימה @222972 שמתם לב שהקפצתם נושא ישן? (מאוד)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות