בקשת מידע | האם ניתן להוסיף קובץ קריאה למסך הבית?
-
יש לי גמח וויז (קיידרואיד) ולעיתים קורה שהוויז לא עולה ומה שצריך לעשות זה להפעיל שירותים מחדש,
אני רוצה שיהיה על המסך הראשי ליד האפליקציה של הוויז וכו' קובץ עם הוראות מה לעשות,
בעצם כמו שולחן העבודה במחשב,
השאלה אם ניתן בכלל לעשות דבר כזה? -
@השטייגעניסט תוכל לפרט?
-
@השטייגעניסט תוכל לפרט?
@שאול-208
ליצירה במכשיר
א. צור את הקובץ שאתה רוצה/העתק
ב. התקן סייר קבצים שתומך בווידג'ט בחירת קבצים (כמו ES File Explorer) הבאתי כאן
ג. לחץ לחיצה ארוכה על הסייר (בלוח הבית) ובחר בווידג'טים/יישומונים. לחץ על הסימן של הסייר (לרוב) בחלון הקטן/גדול שנפתח, נווט לקובץ שאתה רוצה, תלחץ על בחר/OK או כל דבר דומה שמשמעו אישור.
אמור להיווצר לך קיצור של הקובץ שבחרת בלוח הבית.
עריכה: שלב ג עובד באנ׳13, אבל ב14 (אצלי לפחות) צריך לחיצה ארוכה על שטח ריק במסך הבית ואז ללחוץ על יישומים/ווידג׳טים ולבחור בסייר קבצים התומך והמשיך כנ”לנ.ב. אפשר להחליף בין א. לב.
-
@שאול-208
ליצירה במכשיר
א. צור את הקובץ שאתה רוצה/העתק
ב. התקן סייר קבצים שתומך בווידג'ט בחירת קבצים (כמו ES File Explorer) הבאתי כאן
ג. לחץ לחיצה ארוכה על הסייר (בלוח הבית) ובחר בווידג'טים/יישומונים. לחץ על הסימן של הסייר (לרוב) בחלון הקטן/גדול שנפתח, נווט לקובץ שאתה רוצה, תלחץ על בחר/OK או כל דבר דומה שמשמעו אישור.
אמור להיווצר לך קיצור של הקובץ שבחרת בלוח הבית.
עריכה: שלב ג עובד באנ׳13, אבל ב14 (אצלי לפחות) צריך לחיצה ארוכה על שטח ריק במסך הבית ואז ללחוץ על יישומים/ווידג׳טים ולבחור בסייר קבצים התומך והמשיך כנ”לנ.ב. אפשר להחליף בין א. לב.
@השטייגעניסט תודה, אבל אני לא יכול להתקין את זה, כותב לי אי אפשר להתקין את האפליקציה במכשיר שלך.
-
@השטייגעניסט תודה, אבל אני לא יכול להתקין את זה, כותב לי אי אפשר להתקין את האפליקציה במכשיר שלך.
@שאול-208
מעניין, אצלי עובד (אנ׳ 14), אולי בגלל הקיידרואיד.
תנסה סיירים אחרים (יש במה שהבאתי כמה...) -
@שאול-208
מעניין, אצלי עובד (אנ׳ 14), אולי בגלל הקיידרואיד.
תנסה סיירים אחרים (יש במה שהבאתי כמה...)@השטייגעניסט אנסה, אני ב-15