באג | אונקי 128GB סאנדיסק עם 71 GB פנויים כותב על קובץ של 5GB שאין מקום בדיסק האונקי נקנה בארץ והוא של סמסונג רשמי
-
@יאיר-דניאל כתב בבאג | אונקי 128GB סאנדיסק עם 71 GB פנויים כותב על קובץ של 5GB שאין מקום בדיסק האונקי נקנה בארץ והוא של סמסונג רשמי:
הוא לא נותן לך בגלל שזה לא מוגדר בתור NTPS אפשר להגדיר זאת כNTPS ע"י אתחול, או ע"י תוכנה.
תחפש פה בפורום תוכנה לזה.@מנעמע כתב בבאג | אונקי 128GB סאנדיסק עם 71 GB פנויים כותב על קובץ של 5GB שאין מקום בדיסק האונקי נקנה בארץ והוא של סמסונג רשמי:
אמנם ניתן לצרוב למערכות אחרות אבל לא נקלט בנגנים פשוטים (לפחות בזה שלי)
-
פוסט זה נמחק!
-
@דוד-משה-1 כתב בבאג | אונקי 128GB סאנדיסק עם 71 GB פנויים כותב על קובץ של 5GB שאין מקום בדיסק האונקי נקנה בארץ והוא של סמסונג רשמי:
מלבד לדחוס את הקובץ אם לחלק אותו)
לא יעזור, הוא צריך את זה למכלול - לפי התמונה שלו
-
@יאיר-דניאל כתב בבאג | אונקי 128GB סאנדיסק עם 71 GB פנויים כותב על קובץ של 5GB שאין מקום בדיסק האונקי נקנה בארץ והוא של סמסונג רשמי:
אגב עיין בחוקי הפורום לגבי הכותרת שלך...
??? הענין הוא לפרט כמה שיותר כדי שבהצצה על הפוסט תדע אם יש לך איך לעזור
-
@דוד-משה-1 כתב בבאג | אונקי 128GB סאנדיסק עם 71 GB פנויים כותב על קובץ של 5GB שאין מקום בדיסק האונקי נקנה בארץ והוא של סמסונג רשמי:
@aiib היא לא עובדת אצלו בנגן...
אני זה שכתבתי שלא עובד בנגן אני לא יודע למה @shishko צריך את זה (יתכן שלא לנגן ואז הוא יוכל לפרמט לNTFS)
בדרך כלל קבצים מעל 4 GB אינם קבצי שמע ולכן זה כנראה לא יפריע לו אלא אם כן הוא מאלו שמשתמשים באותו כרטיס להכל (כמוני)
(נראה לי שבתקיה מעל 4 GB אין בעיה אלא רק בקובץ בגודל זה)