בירור | חידוש דומיין
-
@aiib כתב בבירור | חידוש דומיין:
ממה שראיתי עד עכשיו רוב החברות שמספקות דומיינים בזול זה רק לשנה ראשונה, לאחר מכן הסכום מקפץ מ4 שקל ל80 שקל וכדו'
האם יש חברה שהמחיר בה גם למשך שנים הוא זול?תודה
ovh
-
ממה שראיתי עד עכשיו רוב החברות שמספקות דומיינים בזול זה רק לשנה ראשונה, לאחר מכן הסכום מקפץ מ4 שקל ל80 שקל וכדו'
האם יש חברה שהמחיר בה גם למשך שנים הוא זול?תודה
אני חושב שבקלאוד פלאייר זה 40 קבוע לרוב [לא כל!] הדומיינים
-
@DANIEL-4 כתב בבירור | חידוש דומיין:
קלאוד פלאייר
-
קלאוד פלאייר
בקיצור יותר
https://dash.cloudflare.com/ -
@אהרן-שובקס כתב בבירור | חידוש דומיין:
@aiib
ב ovh יש לך סיומת שלהם ovh בעלות של €1.99 לשנה ראשונה ולאחר מכן €2.99 לשנהכאן מדובר על 10 דולר לכל שנה.
-
@DANIEL-4 יפה, הם גם לוקחים יחסית מחיר נמוך על סיומת .com וחידוש אותו מחיר כמו השנה ראשונה.
אבל עדיין זה X10 מהמחיר של godaddy לשנה ראשונהנכון זה המעלה והחיסרון...
לא יודע כמה מורכב לנייד רשם - אם זה אפשרי אולי תעביר אליהם אחרי שנה.
אני קניתי אצלם- לא שווה לי חיסכון של שנה על פני נזק של שנים הבאות אבל זה שיקול של כ"א לעצמו -
@DANIEL-4 יפה, הם גם לוקחים יחסית מחיר נמוך על סיומת .com וחידוש אותו מחיר כמו השנה ראשונה.
אבל עדיין זה X10 מהמחיר של godaddy לשנה ראשונהנכון זה המעלה והחיסרון...
לא יודע כמה מורכב לנייד רשם - אם זה אפשרי אולי תעביר אליהם אחרי שנה.מה הכוונה לנייד? ומה אני מרוויח?
אני קניתי אצלם- לא שווה לי חיסכון של שנה על פני נזק של שנים הבאות אבל זה שיקול של כ"א לעצמו
איזה נזק יכול להיות? שמישהו יתפוס לי? מה הסיכוי?
-
@aiib
ב ovh יש לך סיומת שלהם ovh בעלות של €1.99 לשנה ראשונה ולאחר מכן €2.99 לשנהואף פעם לא הצלחתי לרשום שם דומיין. מסובך מאוד.
אני משתמש בקלאוד פלייר ומרוצה ממש -
@מישהו12 כתב בבירור | חידוש דומיין:
@aiib
ב ovh יש לך סיומת שלהם ovh בעלות של €1.99 לשנה ראשונה ולאחר מכן €2.99 לשנהואף פעם לא הצלחתי לרשום שם דומיין. מסובך מאוד.
אני משתמש בקלאוד פלייר ומרוצה ממשמוזר אני קניתי כבר כמה דומיינים שם מכמה חשבונות ולא היה שום בעייה.