באג | DOOV R77 PRO סקירה באגים חווית שימוש
-
@דוד-המלך-3 כתב בבאג | DOOV R77 PRO סקירה באגים חווית שימוש:
2.אני משתמש בלאנצר נובה אך לצערי כפתור ההדלקה לא מכבה את המסך כשהוא נעול - אם אני נמצא במסך נעילה והמסך דולק, לחיצה על כפתור כיבוי - ניתוק שיחה לא עושה כלום.
תעבור ללאנצ'ר אייפאקס, שם אפשר להגדיר את כל זה. לדעתי אם תשתמש בשולחן העבודה המקורי ייפתרו לך עוד בעיות.
@EBA חוץ מהעניין של כפתור ניתוק שכן מבצע נעילת מסך
מהם היתרונות הנוספים של הלאנצ'ר הזה מההתרשמות שלך
באתר הרשמי אני רואה שהאפליקציה מוצעת עם פרסומות או בתשלום
האם יש לך גרסה מעודכנת שאיננה בתשלום -
יש עוד בעיה שבמהלך שיחה אי אפשר להקיש ספרות. וזה בעיתי למשל בקווים עם שלוחות אם יש למישהו פיתרון
וגם אם אפשר את האפליקציה של נעילת מסך מגע תוך כדי שיחה@רוצה-שלום כתב בבאג | DOOV R77 PRO סקירה באגים חווית שימוש:
יש עוד בעיה שבמהלך שיחה אי אפשר להקיש ספרות. וזה בעיתי למשל בקווים עם שלוחות אם יש למישהו פיתרון
גם אצלי זה היה בהחלה בפרו ככה, ואיפשהו במהלך כל הניסיונות צריבה זה נפתר. אולי בעיה בגרסה.
-
@רוצה-שלום כתב בבאג | DOOV R77 PRO סקירה באגים חווית שימוש:
גם אצלי זה היה בהחלה בפרו ככה, ואיפשהו במהלך כל הניסיונות צריבה זה נפתר. אולי בעיה בגרסה.
@EBA אני חווה מלא קריסות
האם יש לך גרסאות נוספות שיותר יציבות -
וגם אם אפשר את האפליקציה של נעילת מסך מגע תוך כדי שיחה@רוצה-שלום Touch Protector.apk
אחלה אפליקציה לנעילת מגע -
וגם אם אפשר את האפליקציה של נעילת מסך מגע תוך כדי שיחה@רוצה-שלום כתב בבאג | DOOV R77 PRO סקירה באגים חווית שימוש:
וגם אם אפשר את האפליקציה של נעילת מסך מגע תוך כדי שיחהזה בעיה שמאוד מאוד מציקה,
למישהו יש פיתרון לזה?
עריכה:
זה פתר את הבעיה-https://mitmachim.top/post/622362 -
וגם אם אפשר את האפליקציה של נעילת מסך מגע תוך כדי שיחהזה בעיה שמאוד מאוד מציקה,
למישהו יש פיתרון לזה?
עריכה:
זה פתר את הבעיה-https://mitmachim.top/post/622362@יונתן-המתכנת לא באמת עוזר אולי יש לך רעיון אחר?
ניסיתי גם לכבות את הVOLTE וגם אין לי מקלדת ניקי -
@יונתן-המתכנת לא באמת עוזר אולי יש לך רעיון אחר?
ניסיתי גם לכבות את הVOLTE וגם אין לי מקלדת ניקי@רוצה-שלום תכבה את ה VOLTE,
ותקיש בשיחה דרך המגע, לא דרך לוח המקשים -
יש עוד בעיה שבמהלך שיחה אי אפשר להקיש ספרות. וזה בעיתי למשל בקווים עם שלוחות
יש למישהו פתרון לזה, שעובד?
יש לי עכשיו מכשיר חדש כזה עם אותה בעיה, ואין לי כח לצרוב את הגרסה שבה אין את הבעיה ולהכשיר הכל מחדש.
אגב, יש לי גם מכשיר זהה שבו אין את הבעיה, ניסיתי להעתיק ממנו את האפליקציה של החייגן למכשיר הבעייתי, לא עזר. אולי יש משהו אחר שאני צריך להעתיק? עם רוט כמובן. -
יש לי עכשיו מכשיר חדש כזה עם אותה בעיה, ואין לי כח לצרוב את הגרסה שבה אין את הבעיה ולהכשיר הכל מחדש.
אגב, יש לי גם מכשיר זהה שבו אין את הבעיה, ניסיתי להעתיק ממנו את האפליקציה של החייגן למכשיר הבעייתי, לא עזר. אולי יש משהו אחר שאני צריך להעתיק? עם רוט כמובן. -
@EBA אולי זה קשור למקלדת, תנסה להעביר אותה
-
@EBA אולי זה קשור למקלדת, תנסה להעביר אותה
@שניאור-שמח
מישהו מכיר את הדגם PRO, אם תקנו את הבאגים?
https://mitmachim.top/post/976901 -
אגב, יש לי גם מכשיר זהה שבו אין את הבעיה, ניסיתי להעתיק ממנו את האפליקציה של החייגן למכשיר הבעייתי, לא עזר. אולי יש משהו אחר שאני צריך להעתיק? עם רוט כמובן.פוסט זה נמחק! -
@רוצה-שלום תכבה את ה VOLTE,
ותקיש בשיחה דרך המגע, לא דרך לוח המקשים@יונתן-המתכנת כתב בבאג | DOOV R77 PRO סקירה באגים חווית שימוש:
@רוצה-שלום תכבה את ה VOLTE,
ותקיש בשיחה דרך המגע, לא דרך לוח המקשים@EBA
ניסית את זה? -
E EBA התייחס לנושא זה