באג | DOOV R77 PRO סקירה באגים חווית שימוש
-
שלום לכולם
קניתי את ה DOOV R77 PRO
בכללי מכשיר חמוד ביותר תומך שני סימים דור 4 אנדרואיד 13אך ישנם מספר באגים ממש מעצבנים
- כאשר שיחה נכנסה והמכשיר מצלצל לא ניתן להשתיק את השיחה באף מקש רק לנתק או לענות כפתור ניווט תחתון שאמור לשמש כפתור הנמכה (Volume Down) או כל כפתור אחר (*/#) לא משתיק את הצלצול כשיש שיחה נכנסת.
במכשירים אחרים לחיצה על כפתור הווליום בזמן צלצול משתיקה את השיחה (בלי לדחות אותה), אבל כאן זה פשוט לא עושה כלום.
ניסיתי לחפש בהגדרות אם יש אפשרות להפעיל את הפונקציה הזו, אך לא מצאתי.
(1 ב') גרוע מכך לפעמים (יותר נכון הרבה פעמים) גם לאחר מענה המכשיר ממשיך לצלצל למרות שהשיחה כבר נענתה.
2.אני משתמש בלאנצר נובה אך לצערי כפתור ההדלקה לא מכבה את המסך כשהוא נעול - אם אני נמצא במסך נעילה והמסך דולק, לחיצה על כפתור כיבוי - ניתוק שיחה לא עושה כלום.
(באפליקציית דף הבית הרשמית זה כן עובד)
במכשירים רגילים כפתור זה מכבה את המסך מיד גם כשהוא במסך הנעול. איך אפשר להחזיר את ההתנהגות הרגילה?- בשימוש בחייגן חיצוני (למשל חייגן של גוגל), כאשר שיחה נכנסת – מקש המענה הפיזי לא פועל.
(בחייגן הרשמי מקש מענה לשיחה עובד)
וגרוע מזה: אם עניתי לשיחה דרך המסך, לחיצה נוספת על מקש המענה הפיזי מנתקת את השיחה! 🤯
כדי למצוא פתרון עקיף ניסיתי להשתמש באפליקצית הגדרת מקשים Buttons Remapper: Map & Combo (ניתן למצוא פה באתר) כמובן שנתתי את כל ההרשאות
אך לצערי לא ניתן לבחור את כפתור ההפעלה - ניתוק שיחה לביצוע פעולה
ולא מצאתי הגדרה להשתקת שיחה ספציפית שנכנסת אני חושב שזה גם לא אפשרי במסך נעילה
ולמרות שהגדרתי שמקש מענה לשיחה ישמש למענה לשיחה נכנסת, בזמן אמת זה לא עובד
כמובן שלא הצלחתי לבטל את פעולת מקש מענה לשיחה שלא ינתק במהלך השיחה4.בעיה במחוות החלקה
מחוות החלקה מהצדדים (Back) ומחוות לעוזר קולי לא פועלות בכלל, למרות שהמחוות מופעלות בהגדרות.מה ניסיתי:
הפעלת מחוות דרך ההגדרות
שינוי ערכים ב־Settings Database / ADB:
gesture_navigation_enabled = 1
navigation_mode = 2
back_gesture_inset_left/right = 30
יש מדריך באתר לשיאומי Qin F21 Pro שמאפשר לתקן את קובץ במחוות האם אפשר להחיל את זה גם על DOOV R77 Pro?
והאם אפשר לבצע את זה בלי רוט (דרך צריבה / ADB)?-
במהלך גלילה בדפדפן כרום ובאפליקציית גוגל המכשיר נתקע והגלילה לא זזה אני חושב שזה קשור ל GPU החלש
-
לא יודע אם כל אחד יגדיר את כבאג אבל לי זה מאוד חשוב, לא ניתן לגבות את המכשיר הגדרות אפליקציות הודעות היסטוריית שיחות וכו לגוגל one (למיטב ידיעתי גם בשיאומי מקשים לא ניתן)
נב כרגע אני לא מעוניין לעשות רוט למכשיר כדי לא לפגוע באחריות
אשמח לעזרה וטיפים תודה מראש
- כאשר שיחה נכנסה והמכשיר מצלצל לא ניתן להשתיק את השיחה באף מקש רק לנתק או לענות כפתור ניווט תחתון שאמור לשמש כפתור הנמכה (Volume Down) או כל כפתור אחר (*/#) לא משתיק את הצלצול כשיש שיחה נכנסת.
-
@דוד-המלך-3 כתב בבאג | DOOV R77 PRO סקירה באגים חווית שימוש:
2.אני משתמש בלאנצר נובה אך לצערי כפתור ההדלקה לא מכבה את המסך כשהוא נעול - אם אני נמצא במסך נעילה והמסך דולק, לחיצה על כפתור כיבוי - ניתוק שיחה לא עושה כלום.
תעבור ללאנצ'ר אייפאקס, שם אפשר להגדיר את כל זה. לדעתי אם תשתמש בשולחן העבודה המקורי ייפתרו לך עוד בעיות.
-
@דוד-המלך-3 תוכל לשים קישור מאיפה הזמנת?
-
@יוסי-הטכנאי יש לך כאן
-
@דוד-המלך-3 1 קורה לעיתים רחוקות
בגיבוי וכרום אני לא משתמש
מחוות החלקה אני לא ממש יודע מה זה, ההחלקה מהפינה ליישומים אחרונים עובד. -
@סוף-הרחוב מה עושים זה נורא