בירור | ויפרי חוסם לי גישה לנטפרי, מה ההסבר?
-
אני מנסה להתחבר דרך הויפי לרשת נטפרי של מישהו אחר והויפרי חוסם לי אותו, מופיע לי שהוא מזהה אותו כרשת לא של נטפרי, למישהו ידוע על דבר כזה? מה ההסבר? ומה ניתן לעשות?
-
אני מנסה להתחבר דרך הויפי לרשת נטפרי של מישהו אחר והויפרי חוסם לי אותו, מופיע לי שהוא מזהה אותו כרשת לא של נטפרי, למישהו ידוע על דבר כזה? מה ההסבר? ומה ניתן לעשות?
@יגעת-ומצאת כתב בבירור | ויפרי חוסם לי גישה לנטפרי, מה ההסבר?:
איזו חברה?
באחת החברות [לא זוכר איזו - רשום בנטפרי] יש בעיה שמזוהה לפעמים כלא מסונן בוויפרי 3 [אם מדובר אצלך על 3] -
@יגעת-ומצאת כתב בבירור | ויפרי חוסם לי גישה לנטפרי, מה ההסבר?:
איזו חברה?
באחת החברות [לא זוכר איזו - רשום בנטפרי] יש בעיה שמזוהה לפעמים כלא מסונן בוויפרי 3 [אם מדובר אצלך על 3]@DANIEL-4
צודק, מדובר בחברת 019 שעליה מופיע בנטפרי שלפעמים היא מזוהה כך, אבל מה שמוזר זה שניסיתי מכמה מחשבים להתחבר לרשת זו והבעיה הזו חוזרת על עצמה בכל מחשב, וכשאני מתחבר מכל המחשבים האלה לרשת אחרת של נטפרי ושל אותה חברה הכל עובד כשורה, ניסתי כמה פעמים כך. זאת אומרת שהבעיה היא כנראה במודם הזה ספציפית ולא מדובר בבעיה שהזכרת.
בכל אופן, תודה!