בירור | WhatsApp שישלח הודעה לגוגל chat
-
@mdy כתב בבירור | WhatsApp שישלח הודעה לגוגל chat:
באמת לא מבין בזה אבל אם היה אפשר לסנכרן כמה אפליקציות שמשלוח בגוגל צאט יכול להגיע לוואצאפ וכו' זה יכול להיות גאוני
אם יש מכשיר פיזי פעיל כל הזמן אפשר לעשות את זה עם MacroDroid, אבל לא נראה לי שזה הסיטואציה
-
@mdy @SHIROM
מה שבעצם אתה רוצה לעשות, זה לשלוח הודעות ולהשתמש בשירותים של צאט ושל ואצפ, בלי להשתמש פיזית באפליקציה ובתוכנה שלהם, אלא רק מאחורי הקלעים.כל פעולה שאנחנו עושים באינטרנט, היא בעצם קריאת API
קריאת API פירושה, ששירות אחד (שזה יכול להיות גם הדפדפן כרום שלך, או אפליקציית מייל בטלפון), מבצע בקשה, קריאה, לשירות אחר (לדוגמה לאתר חדשות, או לחשבון מייל אחר).
יש כמה סוגים של בקשות API, יש סוגים של קבלת מידע, כמו קבלת החדשות מאתר חדשות, ויש סוגים של כתיבת מידע, לדוגמה שליחת מייל.
יש עוד סוגים והרחבות, אבל לא כאן העניין.
מה שחשוב לדעת, זה שכשאתה לדוגמה נכנס לאתר של ימות המשיח, ויוצר שם שלוחה חדשה, לך זה נראה שעשית הכל בצורה ויזואלית ויפה, אבל מה שבאמת יצר את השלוחה זה קוד מסוים, שאתה לא ראית בכלל, שהוא יצא מהדפדפן שלך, לשרת של ימות המשיח, והגדיר שם ליצור שלוחה נוספת.
הקוד שנשלח הוא קריאת API.
יש כאלו שיודעים לכתוב את הקוד הזה עצמאית (זה לא מדויק, אבל תזרום), והם לא צריכים את האתר של ימות המשיל בשביל להוסיף שלוחה, אלא הם יכולים ליצור קריאה לבד לשרת של ימות המשיח, והוא יוסיף להם לבד שלוחה חדשה.לגוגל צאט יש גישת API, כלומר: הם מאשרים לאנשים להשתמש בשירותי הצאט שלהם, גם בלי אפליקציה פיזית של צאט, אלא דרך שימוש בקאנד, שהוא שימוש 'מאחורי הקלעים', כלומר, מי שיודע לכתוב את הקודים שלהם של שליחת הודעה אישית בצאט, לא צריך את האתר של גוגל צאט בשביל לשלוח את ההודעות, אלא יכול לכתוב את הקוד לבד, וההודעה תישלח בלי שנגענו באתר היפה הזה.
בשביל שהקוד של שליחת הודעת צאט אישית יעבוד, גוגל דורשת סיסמה מיוחדת ממי שרוצה לשלוח את ההודעה, כדי לוודא שהוא באמת הבעלים של החשבון.
את הסיסמה הזאת קצת מסובך להוציא, אבל יש מדריכים שמפרטים איך עושים את זה.
אז לגבי גוגל צאט זה עוד אפשרי, בקלות יחסית.אבל לגבי ואצפ...
ואצפ זה בעיה..
אין לי כח להרחיב בזה, אולי בעתיד, אבל ואצפ לא נותנת גישה בקלות לשירות מאחורי הקלעים שלה.
ולכן יש כל מיני טריקים ואפשרויות איך כן לעשות את זה.
אם אתה צריך לקבל הודעות מאנשים פרטיים, מילא.
אבל אם אתה צריך גם לשלוח הודעות, או לקבל גם הודעות מקבוצות- זה כבר מסובך יותר.
ואם אתה צריך גם לשלוח הודעות מקבוצות- אז הסתבכת.אה, ונכון, לחלק מהצרכים שהזכרתי צריך ואצפ מחובר לפחות פעם בשבועיים.
לחלק לא צריך.
אם אתה רוצה תוכל לפרט לי בהרחבה מלאה מאד!! בפרטי, כל! מה שאתה חושב שתצטרך לעשות בואצפ, ואשתדל בל"נ להגיד לך אם זה אפשרי, ואם כן אוכל לעשות לך את זה בעזרת השם בתשלום. -
@Harry-Potter לי אישית יש וואצאפ. מה שאני העליתי זו אופציה לאחד את כל הפלטפורמות במקום אחד. אני אוכל לשלוח הודעת גוגל ווואצאפ מאותו מקום ולקבל לאותו מקום.
האם זה גם יהיה יותר חסוי? כלומר לא ידעו מה מספר הטלפון שלי? -
@מנדי-מירי כתב בבירור | WhatsApp שישלח הודעה לגוגל chat:
לפי מה שאני רואה פה שזה ממש ממש מסובך נראה לי שאני ילך על וואצאפ ווב ואפתח דרך טלפון באופן חד פעמי ואז יהיה לי רק וואצאפ על המחשב
אתה יודע שבוואצפ ווב גם צריך מכשיר ראשי שיתחבר פעם בשבועיים.
@mdy כתב בבירור | WhatsApp שישלח הודעה לגוגל chat:
אתה יכול גם תכנת וואצאפ לווינדוס
וזה גם כן מיועד להתחברות וובית, כלומר שצריך להתחבר ממכשיר ראשי פעם בשבועיים
-
@מנדי-מירי כנראה יש לו את החשבון פתוח איפושהו באפליקציה.