הצעת ייעול | שכל ציטוט יהיה בתור ספויילר אוטומטי
-
וככה לא יהיה גם את הבעיה @שמח הוא היזכיר על הציטוטים הארוכים שצריך לגלול הרבה כל פעם
כי מתי שמישהו יצטט זה יבוא בספוילר (ואפשר גם שיהיה כתוב על הספוילר ציטוט)
מה אומרים? -
@שלמה-ברייר
קודם כל שיסדרו את הספויילר שלא צריך להוריד שורהנראה לי יותר שיהיה 3 נקודות...
כמו שעשו בחיפוש עכשיו ועוד -
@שלמה-ברייר
א. בינינו, זה לא יקרה, חבל על הזמן שאני ואתה מבזבזים על כתיבת הפוסטים האלו,
ב. אם זה היה רלוונטי, אני ממש נגד, כי הציטוט עוזר לך לראות ישר על מה מדובר, ואם זה ספויילר אז אתה לא יודע על מה התגובה. -
@שלמה-ברייר
@שמואל כתב כאןכאמור בעבר,
הפרוייקט של nodeBB הוא קוד פתוח, אתם יותר ממוזמנים לתרום לפרוייקט על ידי הוספת מה שאתם רוצים, לפתוח pull request למפתחים, וזה יעלה בעדכונים הבאיםאין צורך להספים את הפורום, על כל הגיג, במיוחד שהנושא הזה כבר הועלה ע''י @שמח-הוא , אם זה היה מאד חשוב
אתה יכול לכתוב את ההצעה הזאת שם, למרות שכאמור זה חסר תוחלתוכמו שכתב @שאול-208
@שאול-208 כתב בהצעת ייעול | שכל ציטוט יהיה בתור ספויילר אוטומטי:ב. אם זה היה רלוונטי, אני ממש נגד, כי הציטוט עוזר לך לראות ישר על מה מדובר, ואם זה ספויילר אז אתה לא יודע על מה התגובה.
גם אני מצטרף להתנגדות
-
@שאול-208 כתב בהצעת ייעול | שכל ציטוט יהיה בתור ספויילר אוטומטי:
@שלמה-ברייר
א. בינינו, זה לא יקרה, חבל על הזמן שאני ואתה מבזבזים על כתיבת הפוסטים האלו,
ב. אם זה היה רלוונטי, אני ממש נגד, כי הציטוט עוזר לך לראות ישר על מה מדובר, ואם זה ספויילר אז אתה לא יודע על מה התגובה.א אתה צודק שלא יעשו כלום בנושא היה פעם שיצא מהצעת יעול משהו?(אולי שיסגרו את הקטגוריה!)
ב באמת מי שירצה לראות על מה התגובה ילחץ על הספוילר ואז לא יצטרכו כול מי שלא רוצה לראות על מה התגובה לא יצטרך לגלול שעות! -
@שלמה-ברייר כתב בהצעת ייעול | שכל ציטוט יהיה בתור ספויילר אוטומטי:
באמת מי שירצה לראות על מה התגובה ילחץ על הספוילר ואז לא יצטרכו כול מי שלא רוצה לראות על מה התגובה לא יצטרך לגלול שעות!
עולם הפוך ראיתי, בשביל קצת נוחות שלא יצטרכו לגלול עוד קצת אתה מעוניין להפוך לנו את החיים לקשים שנצטרך לפתוח אינספור ספוילרים?