הסבר | סקירה מעודכנת למכשיר DOOV R77 רגיל ופרו
-
שלום לכולם
היות ומכשירי הF21PRO ככל הנראה יסיימו את דרכם בסוף השנה למניינם או קצת לאחר מכן, לדעתי התחליף הטוב ביותר לזה יהיה הDOOV, שהוא ממש דומה ברוב המאפיינים.
היה לי במשך כחודשיים את הDOOV R77 הרגיל, וכעת עברתי לפרו. שניהם אגב משתמשים באותה קושחה.
את הראשון הזמנתי מהמוכר הזה ואת הפרו מהמוכר הזה אבל הוא מוכר מעצבן, שעכשיו במשך שבועיים לא שולח את החבילה ולא מגיב להודעות. יש עוד מוכרים שיש להם את זה.להלן סקירה:
סוללה - לא להיט, אצלי מספיקה ליום אחד בערך, אבל - אצלי יש שני סימים פעילים, פלוס וויפי, פלוס בלוטוס מחובר כל היום.
רשמית בדוב הרגיל זו סוללה 2100 ובפרו זו 3000, אבל נראה לי שזה לא נכון, שתיהן 3000מגע - חביב, כמו הF21PRO גודל מסך 2.8
כפתורים - ההצלחה הגדולה של המכשיר הזה, כפתורים מעולים! לשאלת רבים - בשניהם אין מקשי ווליום.
קליטה - פצצה, עובד VOLTE בסים כשר הוט-מובייל, וגם בסלקום.
בלוטוס - מהיר וחזק.
רטט - לא מספיק חזק. אפשר לפספס לפעמים.
מראה - חיצונית הוא נראה בול אחד לאחד כמו השיאומי מקשים הראשון [QIN1], ולכן מן הסתם יתאים לו המגן והמגן מסך שלו. [לי הגיע מגן אחורי עם המכשיר, ומגן מסך שמתי את של הF21PRO כי הנחתי שהוא יתאים יותר למסך מגע, זה לא בול הגודל, אבל יושב נהדר].
מצלמה - בדוב הרגיל אין מצלמה וכמו"כ אין פנס, בפרו יש מצלמה ופנס. המצלמה קצת פחות איכותית מהF21, אבל יותר מהיאנג...
מעלות - שני סימים! או סים וכרטיס. אנדרואיד 13
אם יש עוד שאלות מוזמנים לשאול.
להכשרה - אפשר לשאוב את הבוט ולהשריש במגי'סק, פתיחת בוטלאודר עובדת עם פקודה פשוטה:
fastboot flashing unlock
אבל בשביל למחוק אפליקציות מערכת צריך לצרוב שוב גם את מחיצת vbmeta_a עם ביטול האימות, עם פקודה
fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta_a vbmeta_a.img
אה, ולא לשכוח לשנות צלצול מיד, כי הצלצול המקורי הוא שיר של אשה בסינית, וכדי ביזיון וקצף...