שיתוף | הסוף להתלבטויות!!!! היתכן ? מדריך מסודר המפרט את כל הצדדים לקניית מחשב סטנדרט
-
@אליהו-הלל כתב בשיתוף | הסוף להתלבטויות!!!! היתכן ? מדריך מסודר המפרט את כל הצדדים לקניית מחשב סטנדרט:
יש את אמזון שזה מעולה אך עדיין יכול להיות יותר יקר אך זה יותר אמין
ויש באיביי אך שם צריך לבדוק היטב לגבי המוכרמומלץ יותר לחפש באתרי החברה עצמם ולראות כל מיני מבצעים.. כמובן שיש את בסט ביי. וולמארט וכו בעיקרון אמזון הם יקרים..
@אליהו-הלל כתב בשיתוף | הסוף להתלבטויות!!!! היתכן ? מדריך מסודר המפרט את כל הצדדים לקניית מחשב סטנדרט:
נחשב מעולה ונראה לי שגם הבטריה נחשבת יחסית חזקה אך יש שטענו שהעמידות שלו לאורך זמן לא טובה כמובן שבסידרות הפשוטות לא כדאי לגעת אך יש להם הרבה בעל תקן צבאי שהוא נראה לי ממש טוב
חרטא.. זה נחשב מהחברות הטובות פחות..
מוזר שלא כתבת את החברה MSI שהיא לגרפיקאים ועורכי וידאו היא פסיכית.. רק שהיא לא כ"כ מוכרת בארץ...
-
@למה-באתי כתב בשיתוף | הסוף להתלבטויות!!!! היתכן ? מדריך מסודר המפרט את כל הצדדים לקניית מחשב סטנדרט:
מוזר שלא כתבת את החברה MSI שהיא לגרפיקאים ועורכי וידאו היא פסיכית.. רק שהיא לא כ"כ מוכרת בארץ...
שים לב למה שכתבתי בהתחלה
נדגיש מדריך זה הינו יותר לציבור האברכים שמשתמש בחשבים סטנדרטיים פחות נועד לאנשים שצריכים מחשב לגרפיקה
-
אסוס
נחשב מעולה ונראה לי שגם הבטריה נחשבת יחסית חזקה אך יש שטענו שהעמידות שלו לאורך זמן לא טובה כמובן שבסידרות הפשוטות לא כדאי לגעת אך יש להם הרבה בעל תקן צבאי שהוא נראה לי ממש טובלא מדוייק בכלל, יש מחשבים מהסדרות הפשוטות שאברכים משתמשים בהם במשך שנים (כן, שנים) ומאוד מרוצים מהם.
מכיר מקרוב כמה מחשבים כאלה והם ממש בסדר. השאלה מה מריצים עליהם, לוורד + אוצריה + בר אילן - מספיק מחשב אסוס פשוט עם 8 ראם ומעבד אפי' מסדרת סלרון מ4500 ומעלה.
(יש כאלה שמשתמשים גם עם 4 ראם, ומסתדרים יופי!)למי שצריך גם אוצר החכמה וכדו' עדיף לקחת כבר מעבד i3 מסדרה חדשה יותר (11. לדוגמא) או מעבד i5 אפילו מסדרה יותר ישנה.
לגבי הפלסטיקה של אסוס, גם המחשבים הפשוטים הפלסטיקה מחזיקה די יפה - לפחות ארבע חמש שנים ממה שאני מכיר.
הבטריה אולי לא וואו, מחזיקה באזור חמש שעות, כמו כל המחשבים במחירים האלה.אישית ממש מרוצה והמלצתי גם לאחרים.
-
@יאיר-דניאל כתב בשיתוף | הסוף להתלבטויות!!!! היתכן ? מדריך מסודר המפרט את כל הצדדים לקניית מחשב סטנדרט:
משתמשים בהם במשך שנים (כן, שנים)
אני חושב שיש הרבה בפורום שיחלקו עליך וראיתי מספיק תגובות על הנושא
אך כל אחד יעשה כשיקול דעתו -
@יאיר-דניאל כתב בשיתוף | הסוף להתלבטויות!!!! היתכן ? מדריך מסודר המפרט את כל הצדדים לקניית מחשב סטנדרט:
(יש כאלה שמשתמשים גם עם 4 ראם, ומסתדרים יופי!)
זה מה שאני השתמשתי עד עכשיו השאלה אם יש סיכוי שאני יכול למצוא ביד שניה באזור 400 שקל מעבד i5 16 ג'יגה ראם טרה אחסון
-
@ezerphone כתב בשיתוף | הסוף להתלבטויות!!!! היתכן ? מדריך מסודר המפרט את כל הצדדים לקניית מחשב סטנדרט:
זה מה שאני השתמשתי עד עכשיו השאלה אם יש סיכוי שאני יכול למצוא ביד שניה באזור 400 שקל מעבד i5 16 ג'יגה ראם טרה אחסון
כן! דור 4 שבור לחלקים....
עם דיסק קשיח HDD..... -
@ezerphone כתב בשיתוף | הסוף להתלבטויות!!!! היתכן ? מדריך מסודר המפרט את כל הצדדים לקניית מחשב סטנדרט:
(יש כאלה שמשתמשים גם עם 4 ראם, ומסתדרים יופי!)
אם אתה רוצה I5 דור 8 8GB RAM וזיכרון להרחיב לבד - לטיטיוד 7290 - אני יודע שש מקומות שיש החל מ950 [סוכני יד 2]
-
@ezerphone אין סיכוי
-
מצויין נפלא אין לי מילים!
לדעתי הסקר קצת נוקשה מדאי יש יותר משלוש אופציות למשל:
עיסקי שווה יותר לאנשים מסוג מסויים. וחדש לאנשים מסוג אחר וכן הלאה.העצה שלי למי שקונה מחשב היא - להתייעץ!
ולא להתסמך רק על מדריך זה או אחר. התחום של מחשבים בפרט הוא תחום דינאמי ביותר מה שהיה נכון אתמול לא בהכרח נכון היום.
בכל זאת התועלת שבמדריך למעלה לא תבוטל יישר כח! -
@אליהו-הלל
ממה שהשמטת את acer נשמע שאתה לא אוחז שזה שווה משהו? -
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בשיתוף | הסוף להתלבטויות!!!! היתכן ? מדריך מסודר המפרט את כל הצדדים לקניית מחשב סטנדרט:
@tiktakit אתה מדבר על נייח, בגדול דיברו פה על נייד.
לא רק בגדול - לאברכים -ניידים בלבד, לא ריאלי נייח זה לא למשרד זה לכולל.
-
@DANIEL-4 כתב בשיתוף | הסוף להתלבטויות!!!! היתכן ? מדריך מסודר המפרט את כל הצדדים לקניית מחשב סטנדרט:
מה אל תעשו בשופו"א: מחשבים עם דיסקשיח מולחם
המלצה נחמדה, אבל בהרבה ממחשבים פופולריים מאוד זה המצב.
קח לדוגמה את 13 XPS המפורסם של דל
או את ThinkPad X1 Carbon האגדי
ויש עוד רבים ובמיוחד טובים, שהזכרון שלהם מולחם
וזה לא מחשבים שהייתי מוותר עליהם... -
@MAKRO כתב בשיתוף | הסוף להתלבטויות!!!! היתכן ? מדריך מסודר המפרט את כל הצדדים לקניית מחשב סטנדרט:
@DANIEL-4 כתב בשיתוף | הסוף להתלבטויות!!!! היתכן ? מדריך מסודר המפרט את כל הצדדים לקניית מחשב סטנדרט:
מה אל תעשו בשופו"א: מחשבים עם דיסקשיח מולחם
המלצה נחמדה, אבל בהרבה ממחשבים פופולריים מאוד זה המצב.
קח לדוגמה את 13 XPS המפורסם של דל
או את ThinkPad X1 Carbon האגדי
ויש עוד רבים ובמיוחד טובים, שהזכרון שלהם מולחם
וזה לא מחשבים שהייתי מוותר עליהם...נו נו - לא בדקתי.
אבל כל פיפס השיחזור/התקנות וכו' הרבה יותר מורכב ויקר.אבל גם בלי זה עיקר הכוונה וסליחה שלא פירטתי - לנוטבוקים ששם זה 32/64 מולחם ומערכת בטטה...
ולא ידעתי שהנ"ל עושים מולחם - אבתה בטוח שזה הC ולא הRAM?