להורדה | חדש! תוסף לאימוג'ים אישיים!
-
-
-
@ישראל-כהן MyEmojis_Export .zip
בבקשה. ואת התוסף כן הצלחת להתקין? כי בנטפרי כפתור ההתקנה לא עובד לי. (שלחתי פניה)
אצלך זה כן עובד?@לאצי כתב בלהורדה | חדש! תוסף לאימוג'ים אישיים!:
בבקשה. ואת התוסף כן הצלחת להתקין? כי בנטפרי כפתור ההתקנה לא עובד לי. (שלחתי פניה)
אצלך זה כן עובד?האמת שלא.
(לא רציתי לשגע בבת אחת יותר מידי....) -
@לאצי כתב בלהורדה | חדש! תוסף לאימוג'ים אישיים!:
אצלך זה כן עובד?האמת שלא.
(לא רציתי לשגע בבת אחת יותר מידי....)התוסף נפתח בנטפרי
נהניתם מהתוסף? אשמח אם תדרגו אותו בחנות כדי להעלות את רמת האמינות שלו ושל המפתח. (ה"ה אני הקטן.)
-
התוסף נפתח בנטפרי
נהניתם מהתוסף? אשמח אם תדרגו אותו בחנות כדי להעלות את רמת האמינות שלו ושל המפתח. (ה"ה אני הקטן.)
-
שלום לכולם
בעקבות הלהיט החדש של האימוג'ים החרדיים בפרוג והביקוש העצום לכך, בס"ד פיתחתי (בעזרת AI כמובן...) תוסף כרום שמאפשר הדבקת אימוג'ים אישיים בכל מקום. התוסף לא מטמיע את האימוג'ים כמו אימוג'י אמיתי עם unicode, אלא הוא בסה"כ מצייר מחדש את התמונה שהעתקתם בגודל הרצוי ומדביקים אותה עם ctr+v.
ניתן גם לבצע הסרת רקע מהתמונה באמצעות הזנת מפתח API בתוסף (יש הוראות מפורטות בתוסף), ועוד אפשרויות רבות ומגוונות. התקינו ותהנו!
לתשומת לב! תוכן התוסף לא מסונכרן בין כל חשבונות גוגל במכשירים שונים. התמונות אותם אתם מעלים לתוסף קיימים רק במכשיר ההוא.
להורדה/התקנה
בקישור הנ"ל יש גם קובץ zip של האימוג'ים החרדיים להורדה וייבוא לתוסף.
בהצלחה.@לאצי יישר כח, מגניב!
כל האימוג'ים מטושטשים בנטפרי.. -
@לאצי יישר כח, מגניב!
כל האימוג'ים מטושטשים בנטפרי..@קראנץ-ונילה מתי זה מטושטש?
-
@קראנץ-ונילה מתי זה מטושטש?
@kasnik שאני שם את זה..
עכשיו אני רואה זה התחדד.. -
@kasnik שאני שם את זה..
עכשיו אני רואה זה התחדד..@קראנץ-ונילה זה כמו כל תמונה שצריך לשלוח לבדיקה....
-
-
שלום לכולם
בעקבות הלהיט החדש של האימוג'ים החרדיים בפרוג והביקוש העצום לכך, בס"ד פיתחתי (בעזרת AI כמובן...) תוסף כרום שמאפשר הדבקת אימוג'ים אישיים בכל מקום. התוסף לא מטמיע את האימוג'ים כמו אימוג'י אמיתי עם unicode, אלא הוא בסה"כ מצייר מחדש את התמונה שהעתקתם בגודל הרצוי ומדביקים אותה עם ctr+v.
ניתן גם לבצע הסרת רקע מהתמונה באמצעות הזנת מפתח API בתוסף (יש הוראות מפורטות בתוסף), ועוד אפשרויות רבות ומגוונות. התקינו ותהנו!
לתשומת לב! תוכן התוסף לא מסונכרן בין כל חשבונות גוגל במכשירים שונים. התמונות אותם אתם מעלים לתוסף קיימים רק במכשיר ההוא.
להורדה/התקנה
בקישור הנ"ל יש גם קובץ zip של האימוג'ים החרדיים להורדה וייבוא לתוסף.
בהצלחה. -
@חסוי-222 לצערי לא, השאלה היא האם ניתן בכלל ליצור כזה דבר לאנדרואיד, כי הוא לא תומך בתוספים והדרך היחידה זה ליצור אפליקציה עם כל האימוג'ים, ואז בכל הדבקת אימוג'י יצטרכו לעבור בין האפליקציות? או שיש דרך נוספת לעשות כזה דבר? אשמח לשמוע מפי המומחים.
@חסוי-222 לצערי לא, השאלה היא האם ניתן בכלל ליצור כזה דבר לאנדרואיד, כי הוא לא תומך בתוספים והדרך היחידה זה ליצור אפליקציה עם כל האימוג'ים, ואז בכל הדבקת אימוג'י יצטרכו לעבור בין האפליקציות? או שיש דרך נוספת לעשות כזה דבר? אשמח לשמוע מפי המומחים.
בניית מקלדת
יש כל כך הרבה מקלדות שניתנות לעריכה. אני משער שיש כבר משהו שפשר להוסיף לו את האימוג'ים -
בניית מקלדת
יש כל כך הרבה מקלדות שניתנות לעריכה. אני משער שיש כבר משהו שפשר להוסיף לו את האימוג'ים -
@כהן-צדק אין לי שמץ איך עושים כזה דבר. אשאיר את הנושא למומחים שלנו. אתם מוזמנים ליצור כזה דבר לאנדרואיד.
@כהן-צדק אין לי שמץ איך עושים כזה דבר. אשאיר את הנושא למומחים שלנו. אתם מוזמנים ליצור כזה דבר לאנדרואיד.
באפליקציות שתומכות בהוספת תמונה ע"י מקלדת זה כנראה כבר קיים, לפחות ברמה חלקית, אפילו במקלדת של גוגל.
ובאפליקציות שלא תומכות (כנראה כרום אחת מהם לפי בדיקה מהירה) כנראה אין גם אפשרות לפתח משהו חדש.
-
@לאצי אשמח גם אם מישהו ימצא דרך להסיר את הריבוע שמסבעב לאימוג׳י
-
@תותחוביץ כתב בלהורדה | חדש! תוסף לאימוג'ים אישיים!:
@לאצי
??????? שגיאה 404 דף לא נמצא
תבדוק רגע לפני שאתה שואל, הוא שינה לעברית
-
@קראנץ-ונילה כתב בלהורדה | חדש! תוסף לאימוג'ים אישיים!:
יש בתוסף אפשרות כזו, תסתכל בהגדרות שלו.
-