באג | adb לא מצליח לשלוח פקודות
-
יש לי מכשיר F21 PRO והתקנתי דרייברים וADB התוכנה מזהה אותו ואני מנסה להתקין נגיד אפליקצייה מקובץ במחשב הוא כותב ישר שגיאה וגם על כל דבר שאני מנסה לגשת
-
יש לי מכשיר F21 PRO והתקנתי דרייברים וADB התוכנה מזהה אותו ואני מנסה להתקין נגיד אפליקצייה מקובץ במחשב הוא כותב ישר שגיאה וגם על כל דבר שאני מנסה לגשת
@aviad3333 הפעלת כמנהל מערכת?
-
-
@aviad3333 תביא את השגיאה שהוא כותב
@עדלאידע C:\platform-tools>adb install "C:\Users\aviad\Downloads\Telegram Desktop\YOS SAI v4.5 מתקין אפליקציות.apk"
Performing Streamed Install
adb.exe: failed to install C:\Users\aviad\Downloads\Telegram Desktop\YOS SAI v4.5 מתקין אפליקציות.apk: Failureזה סתם אפליקצייה שלא שוקלת הרבה שניסיתי להתקין אותה אבל כמובן ניסיתי עוד אחרות
-
-
@עדלאידע C:\platform-tools>adb install "C:\Users\aviad\Downloads\Telegram Desktop\YOS SAI v4.5 מתקין אפליקציות.apk"
Performing Streamed Install
adb.exe: failed to install C:\Users\aviad\Downloads\Telegram Desktop\YOS SAI v4.5 מתקין אפליקציות.apk: Failureזה סתם אפליקצייה שלא שוקלת הרבה שניסיתי להתקין אותה אבל כמובן ניסיתי עוד אחרות
-
@aviad3333
יש מצב שזה חסום לך. תנסה פקודות אחרות אם הם עובדות אז כנראה חסום דווקא התקנת אפליקציות@hvusv1234 ואיך אפשר להסיר את החסימה? כי דרך קובץ ישיר מהטלפון זה עובד
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות