הצעת ייעול | שהנושא ינעל אוטומטי לאחר שנה / וחצי - מה אתם אומרים
-
אני חושב, לענ"ד כדאי 'לסבול' מדי פעם הודעות מבלבלות מנושאים ישנים, כי בסך הכל יש נושאים אקטואליים גם היום, לא זוכר כרגע דוגמאות, אבל ברור שנושא "מכשיר חדש של QIN" שמוקפץ אחרי 4 שנים, זה מרגיז ומטעה, אבל לעומתו "לא מצליח להתקין..." יכול להתאים תמיד, אז אם המנהלים היקרים השאירו את הלחצן של 'להגיב בכל זאת' אחרי ההתרעה שהנושא ישן, כנראה שהם כיוונו לאותם מקרים בודדים.
אפשר לחלוק עליי. כמובן
אבל לזכור שתחת כל נושא כתוב מתי הוא נפתח, ואם זה ישן, אז אני לא מתלהב (אם שמתי לב...) מכותרות כמו "פתרון לבעיית SMS מגוגל!!!"... -
פוסט זה נמחק!
-
@עדלאידע כתב בהצעת ייעול | שהנושא ינעל אוטומטי לאחר שנה / וחצי - מה אתם אומרים:
@לאצי כתב בהצעת ייעול | שהנושא ינעל אוטומטי לאחר שנה / וחצי - מה אתם אומרים:
אני חושב שהכי פשוט לעשות זה להצמיד לכל נושא ישן תגית 'ישן' וכך המשתמשים ישימו לב לכך.
זה נראה לי יותר בולט מתגית...
אני חושב שכדאי להחמיר את הניסוח ולהדגיש שיש לעבור על כללי הפורום לגבי הקפצות
-
@דוד-טרייטל
למה א"א לעשות שכל נושא ש12 חודשים לא הגיבו שם ינעל אוטומטית
כך שנושא אקטואלי שכל הזמן יש בו תגובות לא ינעל גם לאחר 20 שנה... -
@אוריי כתב בהצעת ייעול | שהנושא ינעל אוטומטי לאחר שנה / וחצי - מה אתם אומרים:
@דוד-טרייטל
כך שנושא אקטואלי שכל הזמן יש בו תגובות לא ינעל גם לאחר 20 שנה...זה מה שטענתי הצעתי בתחילת הנושא!
-
@אוריי כתב בהצעת ייעול | שהנושא ינעל אוטומטי לאחר שנה / וחצי - מה אתם אומרים:
כך שנושא אקטואלי שכל הזמן יש בו תגובות לא ינעל גם לאחר 20 שנה...אכן יותר סביר כשנושא נשאר פעיל, שלא יינעל.
אבל בכל זאת, פה ושם יש נושאים שלמרות שלא היו פעילים הם אקטואלים ומועילים, ומאידך לא מעוררים התלהבות או מהווים 'הקפצה' למישהו, כשכותרת הנושא מסגירה שמדובר מנושא כללי ולא איזה חידוש או באג רציני שהתגלהברוח ה-AI המנשבת ברחוב, חשבתי שאולי פשוט נחכה שהבינה המלאכותית תשולב בפלטפורמת האתר והיא תוסמך להחליט מתי לנעול נושא... -
@אמר-מר כתב בהצעת ייעול | שהנושא ינעל אוטומטי לאחר שנה / וחצי - מה אתם אומרים:
נדמה לי שאם נושא כל שהוא ננעל, אז אף אחד לא יכול לערוך שום פוסט שהוא כתב... (שזה לפעמים נצרך מאוד)
מה כזה ניצרך מאוד בפוסט שאחרי שנה כולם שוכחים ממנו
-
@יום-הדין כתב בהצעת ייעול | שהנושא ינעל אוטומטי לאחר שנה / וחצי - מה אתם אומרים:
@אמר-מר כתב בהצעת ייעול | שהנושא ינעל אוטומטי לאחר שנה / וחצי - מה אתם אומרים:
נדמה לי שאם נושא כל שהוא ננעל, אז אף אחד לא יכול לערוך שום פוסט שהוא כתב
מה אין דרך רק לחסום את האופציה להגיב
אין, דיברתי על זה אם שמואל בפרטי