בקשת מידע | מחשב נייד לשימוש בינוני.
-
@DAVID-MMOD כתב בבקשת מידע | מחשב נייד לשימוש בינוני.:
אין שום קשר לשימוש מסיבי לסדרה זה קשור למעבד
יש קשר ועוד איך. נכון שלימוש מסיבי צריך מעבד חזק יותר, אבל לאו דווקא.
יכול להיות אברך שמשתמש רק בוורד וכו', ואני אמליץ לו ללכת על תינקפד וכו' עם מעבד I3..
I3 כי הוא לא צריך יותר מזה. תינקפד כי הוא משתמש בזה שימוש מסיבי, ולכן הוא צריך מחשב עם בלאי נמוך, איכות פלסטיקה טובה, מסך , נוחות שימוש וכו'
זו היתה כוונתי. -
@yml אין לי מה להסביר
יכול להיות שהמונחים שימוש מסיבי אצלי ואצלך שונים
אני מתכוין שימוש מסיבי שימוש כבד שצורך יכולות מהמחשב
ולזה צריך כמובן מחשב עסקי עם מעבד חזק שישרוד בלי שחיקה
ולשימושים יותר קלילים כגון עיבוד תמלילים מומלץ מחשב עסקי עם מעבד מדור יותר ישן שיחזיק לאורך שנים ולא יעשה בעיות מן הגורן ומן היקב כמו חבריו מהסדרות הפשוטות (בעיות מקלדת שקע טעינה לוח אם שמת בפתע פתאום, שלא לדבר על איטיות מוגזמת לאחר שנה של שימוש קלאסי)
הדברים מאוד ברורים -
@משה-מזרחי בטח שיש קשר
הסדרה של הT או הX זה פלסטיקה מעולה ממש
הE והL הם פלסטיקה שהרבה יותר חזקה מהV וחבורתו אבל ברמה של THINKBOOK
גם בלטיטוד בסדרה של ה7 הפלסטיקה חזקה וב5 פחות וב3 הרבה פחות -
@yml כתב בבקשת מידע | מחשב נייד לשימוש בינוני.:
אני מחפש בשביל אחי מחשב נייד בטווח מחיר של סביבות ה1500,
הבעיה שאין לי שמץ מידע בסדרות וכו’ במחיר הזה....
אשמח למידע על דגמים ספיצפיים שידועים כטובים. לפחות i3 (עדיפות כמובן ל5..)
ו8 ראם.
תודה רבההכי כדאי לך ללכת על מה שממליצים לך פה על יד 2 ודגם עיסקי, זה הדבר היחיד שאתה מקבל תמורה טובה למחיר שאתה משלם
דבר נוסף לעולם אל תגעו ב V 14 פגשתי אין ספור מקרים של תקלות במקלדת באותם מקשים אצל כולם וגם לאחר שתיקנו בחברה חזר הביעיה
אם בכל זאת אתה הולך על חדש לך על IDEPAD ומעלה או HP יש להם גם דברים טובים אבל כמובן אין להשוות בינם לעסקיים הם עשויים פלסטיק גמור
אבל שיקול שלך
בהצלחה -
@yml
לסדר הטוב
יש שלושה דגמים עסקיים מוכרים
לנובו טינקפד מאוד חזק מומלץ מאוד, העיצוב שלו פחות יפה (לטעמי)
דל ליטיטיוד מחשב ברמה גבוהה של דל אבל כדאי לבדוק טוב את הבטריה לפני כן מכיוון שיש טענות שבדל הבטריה לאחר זמן פחות טובה (אני יודע שיש כאלה שיגידו שבכל מחשב זה כך ויכול להיות שהם צודקים אך בדל השמועות אומרות שזה יותר ואני חושב שזה נכון פגשתי מספר מקרים כבר ) כמובן כדאי לקחת סדרות גבוהות
HP ELITBOOK מחשב מעולה ומוצלח אך יתכן שבמהירות וחוזק מעבד הוא טיפה פחות מהשאר (לא משהו שאתה תשים לב ) אך מצד עיצוב ויופי הוא נראה מאוד טוב ומאוד נוח לשימוש
כמובן שברוב הסידרות העסקיות יש מעלה של עמידות וחוזק יש טביעת אצבע זיהוי פנים, כינסה לכרטיס רב קו, מסך מגע, כניסה לסים אינטרנט, ועוד
שימו לב כל דגם לגופו ולא בכל אחד יש את מה שכתבתי
תבדקו טוב -
@DAVID-MMOD
עד כמה שאני מרגיש רובם ברזל -
@משה-מזרחי נכון
אבל יש ברזל ויש ברזל
ותסתכל גם על התחתית שבפשוטים יותר היא פלסטיק -
@DAVID-MMOD כתב בבקשת מידע | מחשב נייד לשימוש בינוני.:
אבל יש ברזל ויש ברזל
זה לא ברזל אלא חומר מתכתי מיוחד אם זה היה ברזל המחשב היה פי שלוש יותר כבד ממה שהם כבר יותר כבדים ביחס לאחרים מפלסטיק
-
@אליהו-הלל ברור, הכוונה מתכת, וגם זה לא נכון מעורב בזה כרבון ועוד כל מיני חומרים בסגנון שלא מוגדרים כמתכות, ולדעתי גם סוגי פלסטיק חזקים במיוחד