באג | מה זו השגיאה הזו בפורום?
- 
פעם ראשונה שזה קורה לי היום בפורום כאן, פעמיים בהפרש קצר. 

- 
פעם ראשונה שזה קורה לי היום בפורום כאן, פעמיים בהפרש קצר. 
  @מים-אחרונים מתי זה קורה? אחרי איזו פעולה? 
- 
@מים-אחרונים מתי זה קורה? אחרי איזו פעולה? 
- 
@מים-אחרונים צריך פשוט לרענן את הדף, וזה עובר (אם לא תרענן את הדף אז לא זה יעבור, אין לך מה לנסות) גם לי זה קרה!! (וקורה עדיין) 
- 
@מים-אחרונים צריך פשוט לרענן את הדף, וזה עובר (אם לא תרענן את הדף אז לא זה יעבור, אין לך מה לנסות) גם לי זה קרה!! (וקורה עדיין) @שמח-הוא פתרונות יש לי 
 אפ' בלי לרענן את הדף, ניסיתי להבין מה התקלה? מה כתוב שם בכלל?
- 
@שמח-הוא פתרונות יש לי 
 אפ' בלי לרענן את הדף, ניסיתי להבין מה התקלה? מה כתוב שם בכלל?
- 
@מים-אחרונים צריך פשוט לרענן את הדף, וזה עובר (אם לא תרענן את הדף אז לא זה יעבור, אין לך מה לנסות) גם לי זה קרה!! (וקורה עדיין) @שמח-הוא כתב בבאג | מה זו השגיאה הזו בפורום?: (אם לא תרענן את הדף אז לא זה יעבור, אין לך מה לנסות) אפשר פשוט ללחוץ שוב ושוב על פרסם, עד שזה מפרסם, לא חייב לרענן 
- 
@מים-אחרונים כתב בבאג | מה זו השגיאה הזו בפורום?: אבל נשמע שיש ל @שאול-208 הסבר הנושא הזה כבר נדוש... 
 השרת לא עומד בעומס.ובשביל זה יש את האפשרות כמו ש @שאול-208 הזכיר... 
- 
@מים-אחרונים כתב בבאג | מה זו השגיאה הזו בפורום?: אבל נשמע שיש ל @שאול-208 הסבר הנושא הזה כבר נדוש... 
 השרת לא עומד בעומס.ובשביל זה יש את האפשרות כמו ש @שאול-208 הזכיר... @יוסף-אלחנן כתב בבאג | מה זו השגיאה הזו בפורום?: הנושא הזה כבר נדוש... לא עד כדי שגיאה כזאת. זה כבר באמת חריג. (עוד מעט יהיה לנו 503 ח"ו או איזה 418...) 
- 
זה קשור? 
 שאני לוחץ עם פרסום הודעה והוא מבקש ממני לבחור סוג נושא!
 באמצע שרשור!
- 
זה קשור? 
 שאני לוחץ עם פרסום הודעה והוא מבקש ממני לבחור סוג נושא!
 באמצע שרשור!@מים-אחרונים קורה... תרענן ואז תעלה את הפוסט מתוך הטיוטות... 
- 
@מים-אחרונים קורה... תרענן ואז תעלה את הפוסט מתוך הטיוטות... @יוסף-אלחנן די!  
 אני יודע!
 אני שואל למה זה קורה?
- 
@יוסף-אלחנן די!  
 אני יודע!
 אני שואל למה זה קורה?@מים-אחרונים כתב בבאג | מה זו השגיאה הזו בפורום?: אני שואל למה זה קורה? 0 לפני 18 שעות @שאול-208 כתב בבאג | מה זו השגיאה הזו בפורום?: @מים-אחרונים אולי צריך יותר תרומות לפורום? לשרתים יותר טובים? 
- 
@מים-אחרונים כתב בבאג | מה זו השגיאה הזו בפורום?: אני שואל למה זה קורה? 0 לפני 18 שעות @שאול-208 כתב בבאג | מה זו השגיאה הזו בפורום?: @מים-אחרונים אולי צריך יותר תרומות לפורום? לשרתים יותר טובים? @יוסף-אלחנן כתב בבאג | מה זו השגיאה הזו בפורום?: @מים-אחרונים כתב בבאג | מה זו השגיאה הזו בפורום?: אני שואל למה זה קורה? 0 לפני 18 שעות @שאול-208 כתב בבאג | מה זו השגיאה הזו בפורום?: @מים-אחרונים אולי צריך יותר תרומות לפורום? לשרתים יותר טובים?