בקשת מידע | מסלול נטפרי הכי זול וכן סטיק הכי זול תואם נטפרי G5
-
יש לי צורך בסטיק נטפרי במסלול רגיל רק למספר דקות בחודש
- אשמח אם מישהו יודע על מסלול 15-20 שקל בחודש, גם אם יש רק קצת ג'יגה גלישה,
- אם מישהו יודע על סטיק תואם נטפרי (G5 ?) בזול מאלי אקספרס וכדומה.
- האם מישהו יודע כמה עולה לשלוח לבדיקה מספר קטן של תוכן בנטפרי, והאם זה יפתח את זה לכל גולשי נטפרי.
- האם יש כזה דבר בנטפרי מתחם נשים או משהו דומה כמו של אתרוג.
-
@פבב-הראשון רק הסינון בנטפרי אם אתה לוקח את המסלול הרגיל עולה 15 ש"ח, ז"א חוץ מהגלישה שלמיטב ידיעתי ב019 זה הכי זול 10 ג'יגה ב25 ש"ח. יוצא 40 ש"ח מינימום. אא"כ אתה לוקח מסלול יותר מצומצם בנטפרי ואז עולה פחות (נראה לי מייל לבד 4 ש"ח, מסלול מצומצם 7 ש"ח, עיין בנטפרי)
-
@פבב-הראשון כתב בבקשת מידע | מסלול נטפרי הכי זול וכן סטיק הכי זול תואם נטפרי G5:
(G5 ?)
אגב אם אתה הולך על המסלול הכי זול לא נראה לי שיש לך G5
-
@פבב-הראשון כתב בבקשת מידע | מסלול נטפרי הכי זול וכן סטיק הכי זול תואם נטפרי G5:
אם מישהו יודע על סטיק תואם נטפרי (G5 ?) בזול מאלי אקספרס וכדומה.
לפי ידיעתי זה לא משנה עם הוא תומך G5 בכל מקרה השידור WIFI לא יכול להעביר כל כך הרבה נתונים -
@נחום-גמזו כתב בבקשת מידע | מסלול נטפרי הכי זול וכן סטיק הכי זול תואם נטפרי G5:
לא נראה לי שיש לך G5
זה עובד חלק גם ב G4 חשבתי שעברו לגמרי ל G5 ?
-
@נחום-גמזו כתב בבקשת מידע | מסלול נטפרי הכי זול וכן סטיק הכי זול תואם נטפרי G5:
(G5 ?)
אגב אם אתה הולך על המסלול הכי זול לא נראה לי שיש לך G5
יש להוט מובייל אונלי דאטה 20 ג'יגה 5G ב 10.9 ₪ לחודש
ואני כמעט בטוח שאפשר לשים על זה נטפרי -
@נחום-גמזו
זה לא נכון לגבי התשלום לנטפרי,
אם זה רק כמה דקות שימוש בחודש,
זה לא 15 ש"ח אלא הרבה פחות. -
@חיים-יענקל-0 אולי בלי חדשות זה 10 ש"ח לחודש צריך לברר.
-
@חיים-יענקל-0 תאמת שאתה צודק לא חישבנתי את זה, @פבב-הראשון אם יש כמה ימים רצופים (לפחות יומיים) בחודש שאתה לא משתמש אתה לא תשלם עליהם (חיוב יחסי)
-
@חיים-יענקל-0 כתב בבקשת מידע | מסלול נטפרי הכי זול וכן סטיק הכי זול תואם נטפרי G5:
זה לא נכון לגבי התשלום לנטפרי,
אם זה רק כמה דקות שימוש בחודש,
זה לא 15 ש"ח אלא הרבה פחות.@נחום-גמזו כתב בבקשת מידע | מסלול נטפרי הכי זול וכן סטיק הכי זול תואם נטפרי G5:
@חיים-יענקל-0 תאמת שאתה צודק לא חישבנתי את זה, @פבב-הראשון אם יש כמה ימים רצופים (לפחות יומיים) בחודש שאתה לא משתמש אתה לא תשלם עליהם (חיוב יחסי)
החיוב לנטפרי כולל גם ימים שלא השתמשו אלא א"כ היה ניתוק, וההגדרה של ניתוק היא 15 ימים ללא שימוש
@ נטפרי כתב בעמוד ראשי > איך מצטרפים לנטפרי > ספקים ומחירים > תשלום לנטפרי
עבור חיבור שנותק או חובר באמצע החודש - התשלום יחושב באופן יחסי לפי מספר הימים שבאותו חודש קלנדרי.
הגדרה של ניתוק הינה לפחות 15 ימים רצופים ללא גלישה כלל, ניתוק והתחברות בתוך פחות מ-15 יום לא נחשב כניתוק.
-
אם מישהו יודע על סטיק תואם נטפרי (G5 ?) בזול מאלי אקספרס וכדומה.
אבל זה נושא שמעניין לא רק את פותח הנושא ולכן אם מישהו מכיר אשמח למידע
-
@מוטי-ברנד כתב בבקשת מידע | מסלול נטפרי הכי זול וכן סטיק הכי זול תואם נטפרי G5:
אגב אם אתה רק צריך לשלוח משהו לנטפרי לפתיחה למשל עיתון שבועי אתה יכול לפתוח רק משתמש בלי לשלם על ספק
זה לא עובד כ''כ, הם סתם לקחו 6 נקודות וכתבו שכדאי לפתוח חשבון במסלול עם סינון נטפרי,
וזה מאוד קשה לשלוח לבדיקה כי זה עובד אם לינקים מורכבים (רב מסר, יש דפי נחיתה ויש שליחה למייל).