בקשת מידע | דרך לסידור כמה דיסקים עם תיקיות דומות
-
יש לי כמה דיסקים עם תיקיות דומות שכל פעם גיביתי בדיסק אחר וכדומה, וכן יתכן בחלק מהמקרים שמופיע אותו סרטון בשם אחר [השם האוטומטי שניתן ע"י המצלמה, ואח"כ שיניתי לשם מתאים וגיביתי בדיסק אחר], למעשה יש תיקיות שתופסות עשרות ג'יגה ויותר. מחפש דרך לדעת אלו קבצים / תיקיות חזרים על עצמם בכמה דיסקים, וכשזה קורה, באיזה מהם יותר מעודכן [יכול להיות לדוגמא בדיסק אחד שיותר מעודכן, אבל חסר לו קובץ חשוב שנמצא רק בשני], ואיך למעשה כדאי לסדר את הקבצים והתיקיות. יתכן וניתן לעשות את זה בבינה מלאכותית, לתת לו את עץ הקבצים כולל גודל תאריך וכדומה, אבל איני מעוניין להעלות לרשת את כל רשימת הקבצים שלי, וכן מדובר ברשימה אדירה [מאות אלפי קבצים בכמה דיסקים]. האם יש דרך נורמלית לסדר את זה? עיקר הבעיה שלי זה עם הקבצים הגדולים שתופסים את רוב המקום, כך שאם יש דרך לעשות את זה רק לקבצים גדולים, זה גם יעזור.
-
@אהרן יש מלא תוכנות שעושות את זה. אני עשיתי פעם עם סי-קלינר. אבל לא זוכר אם זה יכול לזהות גם לפי תוכן ולא רק לפי שם וגודל
אבל לכא' אתה יכול לבדוק לפי גודל ותאריך וזה יספיק
נ.ב יש תוכנה שעושה את מה שאתה צריך אבל לא עבדתי איתה אף פעם freefilesync -
תירגמתי את הקובץ הדרוש (גוגל טרנסלייט כמובן), אבל הוא לא מתעדכן בתוכנה למרות שהוא בנתיב
C:\Program Files\PeaZip\res\share\lang
העליתי את הקובץ אם למישהו יש צורך הוא יוכל להתעסק עם זה לבדוק במה הבעיה
he-il.txt
יש לשים לב שהקובץ צריך להישמר בקידוד UTF8 עם BOM דווקא -
@ע-ה-דכו-ע הבעיי' היתה כנראה בגלל הניקוד.
ביקשתי מ GPT להוריד את הניקוד, ועכשיו זה עובד מצוין.
he-prototype.txt
ד.א. השתמשת עם ג'מיני? כי זה מתאים לו להוסיף ניקוד בלי שום קשר.עריכה: שלחתי למפתח התוכנה את הקובץ.
-
@יום-חדש-מתחיל כתב בבקשת מידע | דרך לסידור כמה דיסקים עם תיקיות דומות:
ביקשתי מ GPT להוריד את הניקוד, ועכשיו זה עובד מצוין.
אפשר פעם הבאה במקום זה להעתיק את הטקסט לוורד ולהסיר ניקוד עם כל תוסף של ניקוד, או אפי' בכלים מקוונים של ניקוד, במקום להסתבך עם הבינה.
@יום-חדש-מתחיל כתב בבקשת מידע | דרך לסידור כמה דיסקים עם תיקיות דומות:ד.א. השתמשת עם ג'מיני? כי זה מתאים לו להוסיף ניקוד בלי שום קשר.
השתמשתי עם גוגל
@ע-ה-דכו-ע כתב בבקשת מידע | דרך לסידור כמה דיסקים עם תיקיות דומות:
תירגמתי את הקובץ הדרוש (גוגל טרנסלייט כמובן)
כלומר חילקתי את הקובץ לחלקים בשיטס, ועשיתי נוסחא של תרגום על החלק השני שהוא הטקסט המוצג.
קישור לקובץ להוריד כוכביותעדיין לא תירגמתי את כל החלק השני של הקובץ, רק את החלק של ממשק המשתמש.
-
@יום-חדש-מתחיל כתב בבקשת מידע | דרך לסידור כמה דיסקים עם תיקיות דומות:
עריכה: שלחתי למפתח התוכנה את הקובץ.
הקובץ לא מתורגם מקצועי, ולא שייך להכניס אותו רשמית לתוכנה (לדוגמא SAVE מתורגם להציל במקום לשמור)
אגב בטוח שהבעיה הייתה עם הניקוד? כי אני ניסיתי שוב להכניס את הקובץ שהבאת בשם אחר ועדיין הוא לא נקלט בתוכנה רק כשהוא בשם הקיים של העברית שם (בדר"כ התוכנה אמורה לקלוט לבד אם נוסף קובץ בתיקית השפות ולהציג גם אותו).