המלצה | תוסף להמרת תאריך לועזי לעברי בו במקום באופן מיידי! - Hebrew date converter
-
גם לכם הפריע כל פעם שאתם רואים תאריך לועזי ולא יודעים בדיוק מה התאריך העברי המקביל בו אתם מתמצאים טוב יותר?
אז לי כן... מכיוון שנמאס לי לראות תאריכים לועזיים ולא לדעת מה התאריך העברי, לדוג' כאשר יש שני שרשורים בפורום העוסקים באותו נושא, ואני רוצה לדעת איזה שרשור קדם למה אז לך תדע אם קודם אפריל או קודם ינואר... אז פשוט ביקשתי מAI למצוא לי פתרון לדבר וזה מה שהוא יצר לי:
הכירו את Hebrew date converter - ממיר תאריך לועזי לעברי בריחוף מעל התאריך!
מה התוסף עושה?
פשוט מאוד: בכל פעם שתגלשו באינטרנט ותיתקלו בתאריך לועזי המסומן כראוי בקוד האתר (באמצעות datetime או data-numeric-value), פשוט רחפו מעליו עם העכבר. לאחר השהייה קצרה (כחצי שנייה, למניעת קפיצות מיותרות), יופיע לצידו טולטיפ (tooltip) קטן עם התאריך העברי המלא והמדויק!
למה זה טוב? הנה כמה יתרונות:
נוחות מיידית: ההמרה מתבצעת במקום, בלי לעזוב את הדף.
דיוק מובטח: מבוסס על אלגוריתם המרה אמין (ספריית Hebcal) שמתחשב בשנים מעוברות וכו'.
תאריך עברי מלא: מקבלים את היום , שם החודש והשנה באותיות עבריות ולא במספרים.
חוסך זמן: לא צריך יותר להעתיק, להדביק ולחפש באתרים חיצוניים.
️ חוויה חלקה: העיכוב הקל והמיקום ליד העכבר הופכים את השימוש לנעים ולא מפריע.
פרטיות מלאה: התוסף לא אוסף שום מידע אישי או נתוני גלישה. כל החישובים נעשים מקומית אצלכם בדפדפן.
חשוב להדגיש:
כדי שהזיהוי האוטומטי יעבוד, האתר שבו אתם גולשים צריך לסמן את התאריך באופן "רשמי" בקוד שלו באמצעות המאפיינים datetime או data-numeric-value. התוסף כרגע אינו מנתח תאריכים המופיעים כטקסט רגיל בפסקה או בתמונה.להורדה והתקנה
אשמח מאוד אם תנסו את התוסף ותתנו משוב! האם הוא עובד לכם? האם נתקלתם בבעיות? האם יש לכם הצעות לשיפור? כל תגובה תעזור.
מקווה שתהנו ותמצאו אותו שימושי! -
נטפרי?
-
@a-y-f ידוע לי. זו לכאורה הסיבה: https://mitmachim.top/post/950136
@david-ifr25 כתב בהמלצה | תוסף להמרת תאריך לועזי לעברי בו במקום באופן מיידי! - Hebrew date converter:
נטפרי?
כן. תנסה עכשיו שוב זה אמור לרדת. (תמיד בפעם הראשונה של ההורדה זה נכשל ונשלח לנטפרי ונפתח אחרי כמה דקות)
-
@ע-ה-דכו-ע כתב בהמלצה | תוסף להמרת תאריך לועזי לעברי בו במקום באופן מיידי! - Hebrew date converter:
עדיין לא עובד
שלחתי פניה לנטפרי.
@א-מ כתב בהמלצה | תוסף להמרת תאריך לועזי לעברי בו במקום באופן מיידי! - Hebrew date converter:
ריחפתי למשל על התאריך שבתמונה ולא קפץ כלום...
@לאצי כתב בהמלצה | תוסף להמרת תאריך לועזי לעברי בו במקום באופן מיידי! - Hebrew date converter:
כדי שהזיהוי האוטומטי יעבוד, האתר שבו אתם גולשים צריך לסמן את התאריך באופן "רשמי" בקוד שלו באמצעות המאפיינים datetime או data-numeric-value. התוסף כרגע אינו מנתח תאריכים המופיעים כטקסט רגיל בפסקה או בתמונה.
-
@השטייגעניסט זה בגלל שהתוסף מכיל את ספריית Hebcal שאחראית על חישוב התאריכים. ניסיתי להכניס בתחילה רק את קובץ הmin של הספרייה אבל התוסף לא פעל, וAI הסביר לי שזה נובע מבעיית "עולם מבודד" (Isolated World) של Content Scripts
'תוספי כרום מריצים Content Scripts בסביבה שנקראת "עולם מבודד". זה אומר שלמרות שהם פועלים על אותו DOM כמו הדף עצמו, הם לא חולקים את אותו אובייקט window גלובלי ואת אותו מרחב שמות JavaScript כמו הסקריפטים של הדף, וחשוב מכך - הם גם לא בהכרח חולקים את אותו מרחב שמות גלובלי אחד עם השני באופן מלא וישיר, גם אם ה-manifest טוען אותם באותו הקשר.
ספריית hebcal.min.js, כשהיא רצה, כנראה מגדירה את האובייקט Hebcal בסביבה הגלובלית שלה (בתוך ה-"עולם המבודד" שלה). אבל כשהגיע תורו של content.js לרוץ (אפילו אם זה באותו "עולם"), האובייקט Hebcal הזה לא "נראה" לו. זו מגבלה ידועה ואחת המורכבויות בפיתוח תוספים. כלשונו הק'...לא יודע אם זה נכון, אבל זה לא עבד לי עד שבאמת הכנסתי את כל הספרייה לתוסף... אם יש למישהו פתרון אחר כיצד לשמור על גודל התוסף אשמח לשמוע.
-
@ע-ה-דכו-ע כתב בהמלצה | תוסף להמרת תאריך לועזי לעברי בו במקום באופן מיידי! - Hebrew date converter:
(אולי אפשר להעלות את הקובץ)
הפוסט הראשון עודכן עם קישור המאפשר גם הורדה והתקנה ידנית.
-
חסום!