בעיה | בעיה בהורדה
-
@mps
אבל בדרך כלל גם שאני בחיבור איטי זה פשוט מראה לי שלוקח זמן להוריד, פה הוא מוריד די מהר ורק בסוף זה נתקע@אלישמח כשהחיבור איטי וכל הבעיה שלו היא להוריד אז באמת הבאג היחיד הוא שזה לוקח הרבה זמן, אבל אם בגלל החיבור האיטי יש בעיה בטעינה של כל הדף, אזי אל תהיה מופתע מכל בעיה שצצה, הכל הגיוני....
-
@אלישמח כשהחיבור איטי וכל הבעיה שלו היא להוריד אז באמת הבאג היחיד הוא שזה לוקח הרבה זמן, אבל אם בגלל החיבור האיטי יש בעיה בטעינה של כל הדף, אזי אל תהיה מופתע מכל בעיה שצצה, הכל הגיוני....
@פסנתר-שקוף
אבל החיבור שלי יחסית בסדר
וחוץ מיזה למה הוא לא כותב באמת כמה זמן לוקח להוריד? -
@פסנתר-שקוף
אבל החיבור שלי יחסית בסדר
וחוץ מיזה למה הוא לא כותב באמת כמה זמן לוקח להוריד?@אלישמח זו הנקודה, בדיוק.
התוכנה לא מצליחה לקרוא את הקובץ כראוי ולחשב כמה זמן ייקח להוריד אותו אז היא מתחמקת מהבעיה ופשוט מריצה את הקו כמעט עד הסוף ואז לא מזיזה אותו עד שמסתיימת ההורדה - שאז היא מריצה אותו לסוף והכל טוב מבחינתה. -
@אלישמח זו הנקודה, בדיוק.
התוכנה לא מצליחה לקרוא את הקובץ כראוי ולחשב כמה זמן ייקח להוריד אותו אז היא מתחמקת מהבעיה ופשוט מריצה את הקו כמעט עד הסוף ואז לא מזיזה אותו עד שמסתיימת ההורדה - שאז היא מריצה אותו לסוף והכל טוב מבחינתה.@פסנתר-שקוף
זה זז עד הסוף הוא כותב לי "נותרו 0 שניות" רק שזה למשך כמה דקות
ושהיתי על מחשבים אחרים זה לא קורה -
@פסנתר-שקוף
זה זז עד הסוף הוא כותב לי "נותרו 0 שניות" רק שזה למשך כמה דקות
ושהיתי על מחשבים אחרים זה לא קורה@אלישמח נו...
-
@אלישמח נו...
@פסנתר-שקוף
אז למה זה? -
@פסנתר-שקוף
אז למה זה?@אלישמח נראה לי שמישהו אלמוני בשם "פסנתר שקוף" (איזה שם מוזר...) ענה על זה מקודם.
-
@אלישמח נראה לי שמישהו אלמוני בשם "פסנתר שקוף" (איזה שם מוזר...) ענה על זה מקודם.
@פסנתר-שקוף לא הסברת למה זה ככה הרי זה לא בכל מחשב נכון?!?!?!?!
-
@פסנתר-שקוף לא הסברת למה זה ככה הרי זה לא בכל מחשב נכון?!?!?!?!
@אלישמח אוקיי...
הבעיה שאתה מתאר יכולה להיגרם ע"י המון! גורמים, החל מחיבור האינטרנט שלך - סטיק, סיבים, מודם וכו', עובר דרך המחשב שלך, כמה הוא מהיר וחזק -אגב - לא כל הסטיקים מגיבים אותו-דבר בכל מחשב, יש מצב שסטיק מסוים "עף" במחשב אחד ובמחשב אחר לא זז, יש גם את העניין שאני לא יודע עם איזו תוכנה אתה משתמש, יש כ"כ הרבה כך שאתה יכול להיות בטוח שזה משנה ואולי באמת הגיע הזמן להתקין\להוריד תוכנה אחרת שתביא לך ביצועים יותר טובים, שוב, לפני שאתה עושה את כל זה אתה צריך לברר שזה מתאים למחשב שלך ולחיבור הרשת שאתו אתה משתמש וכן הלאה...
חשוב לזכור שבעניין הזה יש כ"כ הרבה משתנים לכן חשוב להיעזר במומחים - שיש כאן הרבה כאלו בפורום הזה.אני יודע... לא עניתי לך על השאלה הזו ספציפית אבל אני לפחות מכווין אותך והבאים אחריך אל הכיוון הנכון - בעייני - בהצלחה!