בעיה | נוקיה 225 לפעמים לא מוצא את הסים, ולפעמים מוצא אבל לא מצליח להתקשר?
-
@דוכי כתב בבעיה | נוקיה 225 לפעמים לא מוצא את הסים, ולפעמים מוצא אבל לא מצליח להתקשר?:
העברתי את הסים לטל' אחר - וגם שם הוא עשה בעיות.
אז במה הבעיה בפלאפון או בסים?
-
@ישראל-כהן-6 כתב בבעיה | נוקיה 225 לפעמים לא מוצא את הסים, ולפעמים מוצא אבל לא מצליח להתקשר?:
@דוכי כתב בבעיה | נוקיה 225 לפעמים לא מוצא את הסים, ולפעמים מוצא אבל לא מצליח להתקשר?:
העברתי את הסים לטל' אחר - וגם שם הוא עשה בעיות.
אז במה הבעיה בפלאפון או בסים?
החלפתי סים, אז זה אומר שהבעיה בפלאפון
אגב, יש לו עוד סים נוסף [ב-225 יש מקום לשני סימים] שעובד תקין. -
@דוכי בוא נעשה סדר אתה טוען שהבעיה בפלאפון אבל מצד שני
אתה טוען שהסים המדובר בפלאפון אחר גם עשה בעיה
והחלפת אותו ועדין יש לך בעיה והסים השני בפלאפון לא עושה בעיה אז כנראה שהבעיה היא מול ספק התקשורת שלך ולא
בפלאפון או שזה סים לא כשר ולכן הבעיה -
@שלוםפ כתב בבעיה | נוקיה 225 לפעמים לא מוצא את הסים, ולפעמים מוצא אבל לא מצליח להתקשר?:
@דוכי אתה שם את הסים בסים 1 או 2?
כשהוא נותן להתקשר כתוב g4 או g3 על המסך?
איזה חברה הסים?תודה ל @שלוםפ ול @ישראל-כהן-6 על הרצון לעזור!
הייתי כעת אצל מישהו שמתעסק עם פלאפונים והוא אומר שהיות והסים הכשר הוא דור 3 [כך גם מופיע על הצג] - דור 3 עושה בעיות בקליטה והתקשרות.
ובכלל - רמי לוי בעייתיים.
אני חושב שאעבור חברה. [אחרי שלחינם קניתי סים בשווי 50 ש"ח ע"פ המלצת התמיכה שלהם ...]
ידוע לכם מי עוד נותן מחירים נמוכים [אבל שירות טוב מאידך...]? -
@שלוםפ אני די חולק...
לפני הרבה זמן פרסמתי בקשה לעזרה תחת הכותרת "המכשיר צוחק עליי" - מוזמן לחפש כדי לראות מה יצא שם - תכלס' הבעיה לא נפתרה עד היום העיקר שדיברתי על זה עם כמה חברים ומה שיצא זה שאי מכיר כבר ארבעה אנשים שאמרו לי שהבעיה הזו קיימת אצלם ותנחשו מה... כולם מנויים ברשת "הוט".
לא ממליץ על הוט. -
@פסנתר-שקוף אני אישית בהוט ונהנה זה החברה עם דור 4 הכי חלק, לא הבנתי איזה בעיה הייתה אצלך.
-
@פסנתר-שקוף לא קרה לי מעולם לא יודע מה אתה רוצה.
-
@ישראל-כהן-6 כתב בבעיה | נוקיה 225 לפעמים לא מוצא את הסים, ולפעמים מוצא אבל לא מצליח להתקשר?:
@דוכי החלפת חברה בסוף
לא, זה מה שקורה עכשיו עדיין עם הסים החדש של רמי לוי...
-
@דוכי החלפת חברה בסוף
לא, זה מה שקורה עכשיו עדיין עם הסים החדש של רמי לוי...
נו אז מה אתה רוצה שיעבוד כמו שצריך הרי זה הבעיה
שכבר דיברת עליה בבוקר בסגנון שונה -
נכון. רק שעכשיו זה 'מגיב' אחרת, וחשבתי שאולי זה יותר מאפיין את הבעיה, האם התקלה במכשיר או ברשת כו'
לכאורה הבעיה היא רק ברשת ככה אני הבנתי מהתחלה
ברגע שאמרת שסים אחר כן עובד בפלאפפון והסים הזה
בפלאפון אחר לא עובד
ככה היה ברור לי מהתחלה
אבל עכשיו הבאת עוד ראיה נו לא צריך אותה כל כך
אבל למה לא בשמחה -
שייך לפנות לרמי לוי ולבקש שהסים יעבוד על רשת דור 4?
לא יודע אין לי מושג אני בחיים לא התעסקתי אתם
ולא רוצה להתעסק איתם אבל למה לא תנסה
או חכה שמישהו שיודע יענה לך