המלצה | גירסה כשרה לנגן M36 עם otg גירסא 2.00 (כולל חסימת אפשרויות מפתחים ולוגו של q6)
-
פוסט זה נמחק!
-
@ezerphone הגירסה הזאת תיהיה טובה גם לM36 החדש?
תודה -
@ezerphone הגירסה הזאת תיהיה טובה גם לM36 החדש?
תודה@שלמה-רביב לאאאאא ניסיתי וזה תקע לי את הנגן!
-
@שמואל-הסיני זכור לי דווקא שזה טוב גם לחדש מעניין
בכל אופן מה אפשר לעשות עם החדש עשו גם לו גירסה כשרה? -
@שמואל-הסיני זכור לי דווקא שזה טוב גם לחדש מעניין
בכל אופן מה אפשר לעשות עם החדש עשו גם לו גירסה כשרה?@שלמה-רביב לא לפחות לא מה שידוע לי יש את זה אבל לי זה לא עבד.
ל @מגנוס-קרלסן אולי יש גירסא עיין כאן https://mitmachim.top/post/1082740 -
@אלוף-תימן צודק אבל טעיתי כבר וצרבתי גם את זה יש דרך לתקן?
@ezerphone אולי תעדכן על זה בפוסט הראשי זה יכול למנוע הרבה מאד עגמת נפש -
@אלוף-תימן צודק אבל טעיתי כבר וצרבתי גם את זה יש דרך לתקן?
@ezerphone אולי תעדכן על זה בפוסט הראשי זה יכול למנוע הרבה מאד עגמת נפש@שמואל-מסין פשוט לצרוב את שתי המחיצות האלה מחדש מהנושא שהעלה @מגנוס-קרלסן
-
@שמואל-מסין פשוט לצרוב את שתי המחיצות האלה מחדש מהנושא שהעלה @מגנוס-קרלסן
@אלוף-תימן טכנית אתה צודק
אבל לפי איך שזה נשמע מ @שמואל-מסין
זה שהנגן נפתח על מסך כחול
שזה אומר שהוא צרב גרסה לא תואמת
מוזר... -
@אלוף-תימן טכנית אתה צודק
אבל לפי איך שזה נשמע מ @שמואל-מסין
זה שהנגן נפתח על מסך כחול
שזה אומר שהוא צרב גרסה לא תואמת
מוזר...@מגנוס-קרלסן זה בגלל הדרייברים של המסך שנמצאים במחיצות האלה
-
@אלוף-תימן יש לך את המחיצות הנ"ל שמתאימות לחדש?
-
@אלוף-תימן יש לך את המחיצות הנ"ל שמתאימות לחדש?
-
@אלוף-תימן בסוף מתברר שלמרות שאישרתי פתיחת בוט לודר זה לא נפתח כנראה צריך ללחוץ על כפתור אחר ולא ווליום למעלה ע"מ לאשר פתיחת בוטלודר במכשיר מישהוא יודע איך לפתוח למכשיר זה בוט לודר כשהוא לא נדלק?
-
@אלוף-תימן בסוף מתברר שלמרות שאישרתי פתיחת בוט לודר זה לא נפתח כנראה צריך ללחוץ על כפתור אחר ולא ווליום למעלה ע"מ לאשר פתיחת בוטלודר במכשיר מישהוא יודע איך לפתוח למכשיר זה בוט לודר כשהוא לא נדלק?
@שמואל-מסין כתב בהמלצה | גירסה כשרה לנגן M36 עם otg גירסא 2.00 (כולל חסימת אפשרויות מפתחים ולוגו של q6):
כפתור תחתון
אגב יהיה לך יותר קל לעשות את זה עם תוכנת מכשירוט -
@שלמה-רביב לוודא זה מצב המכשיר לאחר שצרבתי לו גירסא לא חתומה
התוכנה שלך מכשירוט תעזור כי המכשיר נמצא בין BROM לניסיון הדלקה "מצב אדום" -
התוכנה שלך מכשירוט תעזור כי המכשיר נמצא בין BROM לניסיון הדלקה "מצב אדום"@שמואל-מסין כתב בהמלצה | גירסה כשרה לנגן M36 עם otg גירסא 2.00 (כולל חסימת אפשרויות מפתחים ולוגו של q6):
התוכנה שלך מכשירוט תעזור כי המכשיר נמצא בין BROM לניסיון הדלקה "מצב אדום"צרבת VBMETA?
-
@אלוף-תימן @מגנוס-קרלסן זה מצב המכשיר כרגע הנה סיכום קצר מהבינה מלאכותית שליוה אותי . זה מסביר בדיוק מה המצב הטכני של המכשיר כרגע:
סטטוס מכשיר (MT6765):
תקשורת: המכשיר מגיב ב-BROM בצורה מלאה. ה-Bootloader פתוח/פרוץ ברמת ה-Exploit (Kamakiri).
מה בוצע: בוצע Format (מחיקה מלאה) למחיצות האימות: vbmeta_a/b, vbmeta_system_a/b ו-vbmeta_vendor_a/b.
איפוס: בוצע Wipe למחיצות userdata ו-metadata.
המצב הנוכחי: מנגנון ה-AVB (Android Verified Boot) מנוטרל כרגע כי המחיצות ריקות. המכשיר אמור להתעלם משגיאות Corruption של ה-Signature.
שאלה פתוחה: אם הוא עדיין בלופ, האם ה-super.img או ה-boot.img שנצרבו קודם לכן תקינים ותואמים ל-Preloader, או שצריך לצרוב Full Firmware חדש כדי לשחזר קבצי מערכת פגומים?
-
@אלוף-תימן @מגנוס-קרלסן זה מצב המכשיר כרגע הנה סיכום קצר מהבינה מלאכותית שליוה אותי . זה מסביר בדיוק מה המצב הטכני של המכשיר כרגע:
סטטוס מכשיר (MT6765):
תקשורת: המכשיר מגיב ב-BROM בצורה מלאה. ה-Bootloader פתוח/פרוץ ברמת ה-Exploit (Kamakiri).
מה בוצע: בוצע Format (מחיקה מלאה) למחיצות האימות: vbmeta_a/b, vbmeta_system_a/b ו-vbmeta_vendor_a/b.
המצב הנוכחי: מנגנון ה-AVB (Android Verified Boot) מנוטרל כרגע כי המחיצות ריקות. המכשיר אמור להתעלם משגיאות Corruption של ה-Signature.
שאלה פתוחה: אם הוא עדיין בלופ, האם ה-super.img או ה-boot.img שנצרבו קודם לכן תקינים ותואמים ל-Preloader, או שצריך לצרוב Full Firmware חדש כדי לשחזר קבצי מערכת פגומים?
@שמואל-מסין כתב בהמלצה | גירסה כשרה לנגן M36 עם otg גירסא 2.00 (כולל חסימת אפשרויות מפתחים ולוגו של q6):
סטטוס מכשיר (MT6765):
כשמכשיר נמצא בלופים לרוב (או תמיד) אז הבעיה היא בקובץ boot.img
-
@מגנוס-קרלסן אז לנסות לצרוב מחדש את הגירסא שלך ?
כרגע הוא פותח לי במכשיר עצמו הודעה של Orange State שזה קלאס אחרי פתיחת בוטלודר ומייד אחריהDM-Verity Corruption לא ברורה לי המשמעות -
כרגע הוא פותח לי במכשיר עצמו הודעה של Orange State שזה קלאס אחרי פתיחת בוטלודר ומייד אחריהDM-Verity Corruption לא ברורה לי המשמעות@שמואל-מסין כתב בהמלצה | גירסה כשרה לנגן M36 עם otg גירסא 2.00 (כולל חסימת אפשרויות מפתחים ולוגו של q6):
כרגע הוא פותח לי במכשיר עצמו הודעה של Orange State שזה קלאס אחרי פתיחת בוטלודר ומייד אחריהDM-Verity Corruption לא ברורה לי המשמעותתכל'ס המכשיר נפתח לך?