המלצה | גירסה כשרה לנגן M36 עם otg גירסא 2.00 (כולל חסימת אפשרויות מפתחים ולוגו של q6)
-
@פראירי כתב בהמלצה | גירסה כשרה לנגן M36 עם otg גירסא 2.00 (כולל חסימת אפשרויות מפתחים ולוגו של q6):
@עם-ישראל-חיי
אם אתה צודק אשמח למקור..
ואם זה אסור כמובן שאמחק מיד פשוט הוא משחרר גרסאות בקצב מטורף ולא מעריכים אותו על זה...עד העדכון האחרון של החוקים זה היה כתוב, @צוות-פיקוח למה אין באמת מקום שזה כתוב רשמית?
דווקא כתוב בחוקי הפורום, במס' 2עידוד המוני להצבעות ("לייקים")
הקטע המלא
"
2. איסור ספאם ותוכן לא רלוונטי: חל איסור מוחלט על פרסום ספאם, לרבות: הודעות שרשרת, תמונות לא קשורות, עידוד המוני להצבעות ("לייקים"), מאמרים או אזהרות לא מאומתות, תוכן פוליטי או השקפתי, וכל תוכן שאינו מאומת, חשוב וענייני. כמו כן, אין לפרסם אתרים או קישורים שאינם קשורים ישירות לטכנולוגיה
" -
למה אחרי שפתחתי בוטלואדר וצרבתי גרסה המכשיר לא נדלק בלחיצה קצרה רק בלחיצה ארוכה של 5 שניות בערך, וגם שהמכשיר מכובה הוא לא נטען המסך כל פעם נדלק ונכבה רק אחרי שמדליקים אותו והמכשיר דלוק הןא נטען, אשמח למענה ממי שמכיר את התופעה תודה
@Y.-M כתב בהמלצה | גירסה כשרה לנגן M36 עם otg גירסא 2.00 (כולל חסימת אפשרויות מפתחים ולוגו של q6):
למה אחרי שפתחתי בוטלואדר וצרבתי גרסה המכשיר לא נדלק בלחיצה קצרה רק בלחיצה ארוכה של 5 שניות בערך, וגם שהמכשיר מכובה הוא לא נטען המסך כל פעם נדלק ונכבה רק אחרי שמדליקים אותו והמכשיר דלוק הןא נטען, אשמח למענה ממי שמכיר את התופעה תודה
לא השבתת אימות vebmta
-
עדכון לגירסא v2.00
השינויים- א. האפשרויות מפתחים נחסמו
- ב. סודר הבאג שיש עד 3 ישומים ברקע (ע"פ מה שביא @עדלאידע )
- ג. נוספה אפליקציית סייר קבצים + (של ירון) ויש אופצייה להסיר)
עדיין אין פיתרון לכך שכל הזמן הגדרות קורסת
לתיעוד של הגרסה (מתעדכן ) https://docs.google.com/document/d/1jccp_lD-GqtYLNDH9_VTLwM***QollCCc9goNnoEzl2ypc/edit?usp=sharing
לקישור המעודכן: (למחוק את ה&)
https://drive.google.com/file/d/1rPCtq7&&&Gmii2_ffzL99bcpB-0U3o4bP-3/view?usp=sharingבהצלחה!!!
-
@Y.-M כתב בהמלצה | גירסה כשרה לנגן M36 עם otg גירסא 2.00 (כולל חסימת אפשרויות מפתחים ולוגו של q6):
לא השבתת אימות vebmta
-
א אלוף תימן התייחס לנושא זה
-
-
ל למה באתי התייחס לנושא זה
-
קיבלתי את השגיאה הבאה:
מה צריך לעשות?
-
קיבלתי את השגיאה הבאה:
מה צריך לעשות?
@מים-אחרונים אני חושב לפתוח בוטלואדר
-
פתחתי.
אבל כדי להתקין את הגרסה צריך לכבות את המכשיר!! -
פתחתי.
אבל כדי להתקין את הגרסה צריך לכבות את המכשיר!!@מים-אחרונים כתב בהמלצה | גירסה כשרה לנגן M36 עם otg גירסא 2.00 (כולל חסימת אפשרויות מפתחים ולוגו של q6):
פתחתי.
אבל כדי להתקין את הגרסה צריך לכבות את המכשיר!!מה הקשר?
פותחים ואז מכבים את המכשיר.
הבוטלואדר נפתח פעם אחת ולתמיד (או עד שסוגרים אותו עם גירסא חתומה) -
@מים-אחרונים כתב בהמלצה | גירסה כשרה לנגן M36 עם otg גירסא 2.00 (כולל חסימת אפשרויות מפתחים ולוגו של q6):
פתחתי.
הבוטלואדר נפתח פעם אחת ולתמיד (או עד שסוגרים אותו עם גירסא חתומה)@למה-באתי כתב בהמלצה | גירסה כשרה לנגן M36 עם otg גירסא 2.00 (כולל חסימת אפשרויות מפתחים ולוגו של q6):
@מים-אחרונים כתב בהמלצה | גירסה כשרה לנגן M36 עם otg גירסא 2.00 (כולל חסימת אפשרויות מפתחים ולוגו של q6):
פתחתי.
הבוטלואדר נפתח פעם אחת ולתמיד (או עד שסוגרים אותו עם גירסא חתומה)היי, אל תשכיח שכשכתבתי את זה, לא ידעתי מה בדיוק אני פותח ומה זה אומר.
חשבתי שצריך להשאיר את המצב הזה גם בזמן הגרסא... -
@למה-באתי כתב בהמלצה | גירסה כשרה לנגן M36 עם otg גירסא 2.00 (כולל חסימת אפשרויות מפתחים ולוגו של q6):
פתחתי.
הבוטלואדר נפתח פעם אחת ולתמיד (או עד שסוגרים אותו עם גירסא חתומה)היי, אל תשכיח שכשכתבתי את זה, לא ידעתי מה בדיוק אני פותח ומה זה אומר.
חשבתי שצריך להשאיר את המצב הזה גם בזמן הגרסא...@מים-אחרונים זה בסדר
כולנו התחלנו פעם מאפס
כולל כולם!
כל 5 דקות לומדים משהו חדש
ככה מתרבים המדריכים בעם ישראל... -
@ezerphone הותקנה לי אפליקציה בשם מג'יקס נראה לי.
מה התפקיד שלה?
היא גם דורשת חיבור לאינטרנט. -
@ezerphone הותקנה לי אפליקציה בשם מג'יקס נראה לי.
מה התפקיד שלה?
היא גם דורשת חיבור לאינטרנט.@מים-אחרונים כתב בהמלצה | גירסה כשרה לנגן M36 עם otg גירסא 2.00 (כולל חסימת אפשרויות מפתחים ולוגו של q6):
הותקנה לי אפליקציה בשם מג'יקס
*מג'יסק
מה התפקיד שלה?
מנהל הרוט, דרכה משרישים את הבוט, מתקינים מודולים, מאשרים הרשאות רוט לאפליקציות, וכו'
היא גם דורשת חיבור לאינטרנט.
היא לא, תוריד את הגרסה האחרונה שלה מגיטאהב ותתקין.
-
הותקנה לי אפליקציה בשם מג'יקס
*מג'יסק
מה התפקיד שלה?
מנהל הרוט, דרכה משרישים את הבוט, מתקינים מודולים, מאשרים הרשאות רוט לאפליקציות, וכו'
היא גם דורשת חיבור לאינטרנט.
היא לא, תוריד את הגרסה האחרונה שלה מגיטאהב ותתקין.
@מים-אחרונים
@עדלאידע כתב בהמלצה | גירסה כשרה לנגן M36 עם otg גירסא 2.00 (כולל חסימת אפשרויות מפתחים ולוגו של q6):תוריד את הגרסה האחרונה שלה מגיטאהב ותתקין.
מהקישור כאן
-
@מים-אחרונים
@עדלאידע כתב בהמלצה | גירסה כשרה לנגן M36 עם otg גירסא 2.00 (כולל חסימת אפשרויות מפתחים ולוגו של q6):תוריד את הגרסה האחרונה שלה מגיטאהב ותתקין.
מהקישור כאן
@yj05485 אשמח להסבר פשוט איך מורידים משם APK ?
-
https://github.com/topjohnwu/Magisk/releases/download/v29.0/Magisk-v29.0.apk
-
-
@עדלאידע
התקנתי והוא מבקש התקנה נוספת.
מה עלי לבחור?
בחירה והתקנת קובץ
התקנה ישירה
התקנה לחריץ לא פעיל -
@עדלאידע
מה עלי לבחור?
בחירה והתקנת קובץ
התקנה ישירה
התקנה לחריץ לא פעיל@מים-אחרונים כתב בהמלצה | גירסה כשרה לנגן M36 עם otg גירסא 2.00 (כולל חסימת אפשרויות מפתחים ולוגו של q6):
@עדלאידע
מה עלי לבחור?
בחירה והתקנת קובץ
התקנה ישירה
התקנה לחריץ לא פעילהתקנה ישירה.
-
@עדלאידע
מה עלי לבחור?
בחירה והתקנת קובץ
התקנה ישירה
@עדלאידע כתב בהמלצה | גירסה כשרה לנגן M36 עם otg גירסא 2.00 (כולל חסימת אפשרויות מפתחים ולוגו של q6):
@עדלאידע
מה עלי לבחור?
בחירה והתקנת קובץ
התקנה ישירה
התקנתי.
אני אמור להגדיר בו משהו נוסף?