שיתוף | הסוף למיתוס האם האוזניות x מתחברות למכשיר y
-
יש המון בפורום ששואלים האם אוזניות מסויימות יתחברו למכשיר כשר כזה או אחר
צריך להבין, זה שמתחבר זה לא אומר כלום יש המון אוזניות שאתה יכול לחבר לטלפונים כשרים בפרט 4x4 שהבלוטוס שלהם ״מתקדם״ אבל יש קטיעות בשמע והוא לא אחיד וכו׳, וגם אם לא השמע וודאי לא איכותי כמו שתחברו לסמארטפון נורמלי אפילו המיקרופון לא מתפקד כמו סמארטפון הכל זבל אמיתי
לכן גם אם אוזניות מתחברות זה מאוד תלוי מה הביצועים וכמה מי שעונה לכם מבין באודיו
ואם אתם מחברים רק לטלפון כשר אל תשקיעו באוזניות יותר מדי, תקנו משהו פשוט עם בא לכם תוסיפו סינון רעשים וביי
בזבוז להשקיע על איירפודס סוני וג׳ברה בזמן שאתם לא מקבלים איכות מינימלית ממילא -
@מתושלח-הבבלי איפה שבירת המיתוס?
אנשים שואלים האם מתאים כי יש כאלה שלא מתאימים
זה שלקבל איכות טובה חייב גם מכשיר טוב זה דבר ברור
(ההארה במקומה עומדת אך היא לא קשורה לשאלה שכולם שואלים האם אוזניות X מתאימות ל Y) -
@מתושלח-הבבלי אני כשאני משקיע באוזניות זה בעיקר לשיחות למוזיקה יש לי קשת
וזה עדין משמעותי מה קונים לזה -
@ראובן-שבתי כתב בשיתוף | הסוף למיתוס האם האוזניות x מתחברות למכשיר y:
@מתושלח-הבבלי איפה שבירת המיתוס?
אנשים שואלים האם מתאים כי יש כאלה שלא מתאימים
זה שלקבל איכות טובה חייב גם מכשיר טוב זה דבר ברור
(ההארה במקומה עומדת אך היא לא קשורה לשאלה שכולם שואלים האם אוזניות X מתאימות ל Y)כולם שואלים האם מתחבר וזה בכלל לא משנה שמתחבר השאלה איך האיכות
אני לא מכיר אוזניות שלא עובדות עם 4x4 רק פשוט באיכות זבל -
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | הסוף למיתוס האם האוזניות x מתחברות למכשיר y:
אני לא מכיר אוזניות שלא עובדות עם 4x4 רק פשוט באיכות זבל
לי 2 CMF Buds pro עובדות מצויין ב-4X4, לא יודע מה להגיד לך, אבל השמע טוב, וגם המיקרופון.
-
@בנימינה כתב בשיתוף | הסוף למיתוס האם האוזניות x מתחברות למכשיר y:
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | הסוף למיתוס האם האוזניות x מתחברות למכשיר y:
אני לא מכיר אוזניות שלא עובדות עם 4x4 רק פשוט באיכות זבל
לי CMF Buds 2 pro עובדות מצויין ב-4X4, לא יודע מה להגיד לך, אבל השמע טוב, וגם המיקרופון.
לא כמו בסמארטפון
-
@מתושלח-הבבלי איך איכות הפלאפון משפיעה על המיקרופון? למה זה קשור?
-
-
@לייזער-amp-x27-ס כתב בשיתוף | הסוף למיתוס האם האוזניות x מתחברות למכשיר y:
@מתושלח-הבבלי איך איכות הפלאפון משפיעה על המיקרופון? למה זה קשור?
בלוטוס גרוע = העברת נתונים גרועה, וזה בכל דבר גם במיקרופון, ואפילו בסינון רעשים (אני מתכוון למה שמסנן רעשים בסביבתך שהשני לא ישמע)
-
@ברי-קלמנוביץ כתב בשיתוף | הסוף למיתוס האם האוזניות x מתחברות למכשיר y:
אפשר קישור?
סליחה על הדיליי, הנה - https://www.bug.co.il/brand/cmf/by/nothing/buds/pro/2/blue
יש את הדגם הזה ויש את הדגם pro (ללא 2) שהוא יותר זול, תשקול. -
@ברי-קלמנוביץ אוזניות סופר טובות, גם לי יש אותם והייתי מחבר אותם לנוקיה 225 והיה לי איכות שמע ממש טובה, הבעייה בהם שהם ממש יקרות,
ודרך אגב הזמנתי מעלי אקספרס מתאם בלוטוס ואז הוא עושה איכות יותר טובה וגם אפשר לשמוע רדיו בבלוטוס -
אציין, שבכל הפלאפונים הכשרים (מערכת הפעלה MOCOR20) אין שמע HD בשיחות בלוטוס, למי שמבחין בהבדל בתדרים הגבוהים בשיחות HD, (רשמית קשור יותר לVOLTE, אבל ברוב החברות זה תלוי בעוד דברים ומתאפשר גם ב3G)
וזה לבד משפיע מאד על האיכות גם עם האוזניות מסתדרות יפה עם המכשיר, ואני מסכים מאד עם מה שטען יוצר הנושא, נתקלתי בזה לא פעם שאוזניות איכותיות עבדו יפה מאד בC2 ועוד מכשירים, אבל לא דומה לאיכות שהם עבדו במכשירי אנדרואיד (אפילו לא סמארטפונים, רק תמכי כשר מתקדמים יותר לרבות שיאומי הישן)
אז בהחלט חבל להשקיע,ואגב תשוו איכות מוזיקה בלוטוס של טלפון סיני לאיכות באותם אוזניות דרך מחשב/טלפון עם מערכת הפעלה מתקדמת, וזה מיועד למי שיותר חד שמיעה בתחום המוזיקה, אני מדבר על התדרים הגבוהים בעיקר, זבל של איכות