להורדה | תוסף חדש לוורד חיפוש רגקס בוורד (כולל החלפות רגקס)
-
@צדיק-וטוב-לו-0
מה קורה כשאתה מנסה להסיר?
תמיד אפשר להתקין את וורד מחדש אבל לפני שנעשה זאת בוא ננסה לפתור בלי זה.@pcinfogmach כתב בלהורדה | תוסף חדש לוורד חיפוש רגקס בוורד (כולל החלפות רגקס):
הם לא מופיעים בכלל בלוח הבקרה או באפליקציות מותקנות.
-
@pcinfogmach
לא יצאתי ברור האם זה ברור או שצריך להסביר אז אני יסביר
הוספת אייקון שבלחיצה עליו הוא מביא במקום שאמור להיות רשימת התוצאות
שאגב נראה לי שזה עולה אחד על השני כלומר לא מוחק את התוצאות אלא מוסיף עוד טקסט מעליו ובמעבר עם העכבר נראה הכתב ברור - לא בטוח שכך או שרק לי זה ככה או שככה תכננת שיהיה
רשימת תווי חיפוש שליד כל אחד כתוב מהוא אומר, על המחשב שלי זה בעברית והיום הורדתי מחדש עבור חבר והרשימה הזאת היא כתובה באנגלית.@975 כתב בלהורדה | תוסף חדש לוורד חיפוש רגקס בוורד (כולל החלפות רגקס):
רשימת תווי חיפוש שליד כל אחד כתוב מהוא אומר, על המחשב שלי זה בעברית והיום הורדתי מחדש עבור חבר והרשימה הזאת היא כתובה באנגלית.
הוי אומר יש בעיה במציאת התרגום לרשימה - זוהי בעיה כללית עם התוסף שאני מנסה למצוא פתרון.
@975 כתב בלהורדה | תוסף חדש לוורד חיפוש רגקס בוורד (כולל החלפות רגקס):
שאגב נראה לי שזה עולה אחד על השני כלומר לא מוחק את התוצאות אלא מוסיף עוד טקסט מעליו ובמעבר עם העכבר נראה הכתב ברור - לא בטוח שכך או שרק לי זה ככה או שככה תכננת שיהיה
אני חושב שלא הורדת את הגרסה האחרונה
וטוב שלא תיכף אעלה עוד גרסה
-
@pcinfogmach כתב בלהורדה | תוסף חדש לוורד חיפוש רגקס בוורד (כולל החלפות רגקס):
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בלהורדה | תוסף חדש לוורד חיפוש רגקס בוורד (כולל החלפות רגקס):
ובתוך וורד הסרת אותם מרשימת התוספים?
-
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בלהורדה | תוסף חדש לוורד חיפוש רגקס בוורד (כולל החלפות רגקס):
ובתוך וורד הסרת אותם מרשימת התוספים?
@pcinfogmach בא נעבור לפרטי, זה פחות קשור לאשכול.
-
@pcinfogmach בא נעבור לפרטי, זה פחות קשור לאשכול.
@צדיק-וטוב-לו-0
אני בחדר מחשבים כרגע אין לי גישה לפרטי תנסה תוכנת הסרה בכוח. או ניקוי רגסטרי אם אתה מעיז.
עריכה: מחק תוכן תיקייה זו מהמחשב:C:\Users\username\AppData\Local\Apps\2.0
זה אמור לאפס את כל התוספים שלך
אחרת אין מנוס אלא להתקין את וורד מחדש. - איתכם הסליחה - אני ממש מצטער על העגמת נפש שגרמתי לך - ושוב תודה על כל העזרה. מקווה בקרוב למצוא פתרון הולם שלא יגרום עוד עגמת נפש לאף אחד.הלואי יבוא יום שלא יהיה את ההרגשה הזו על כל התקנה של תוספי אופיס
-
@pcinfogmach
לא יצאתי ברור האם זה ברור או שצריך להסביר אז אני יסביר
הוספת אייקון שבלחיצה עליו הוא מביא במקום שאמור להיות רשימת התוצאות
רשימת תווי חיפוש שליד כל אחד כתוב מהוא אומר, על המחשב שלי זה בעברית והיום הורדתי מחדש עבור חבר והרשימה הזאת היא כתובה באנגלית.@975 כתב בלהורדה | תוסף חדש לוורד חיפוש רגקס בוורד (כולל החלפות רגקס):
רשימת תווי חיפוש שליד כל אחד כתוב מהוא אומר, על המחשב שלי זה בעברית והיום הורדתי מחדש עבור חבר והרשימה הזאת היא כתובה באנגלית.
גרסה זמנית עם פתרון ממוקד לבעיה שלך עד שאוכל למצוא פתרון גורף
RegexInWord_V2.3.2.zip
גירסת ההתקנה ללא אינטרנט נמצאת בדרייב
https://drive.google.com/drive/folders/15-2haOcZa_zkcReFcRD178F3PWAok4Op?usp=sharing -
RegexInWord_V2.3.3_Installer.exe
בס"ד תוקן הבעיה - תודה על הסבלנות
-
RegexInWord_V2.3.3_Installer.exe
בס"ד תוקן הבעיה - תודה על הסבלנות
@pcinfogmach נבדק ואושר כל הכבוד
-
חיפוש רגקס מאפשר חיפוש גמיש יותר מאשר חיפוש על ידי תווים כלליים (וכגון אפס מופעים או יותר, מרחק בין מילים, תחילת פיסקה ועוד ועוד) ועם עוד הרבה שיכלולים מבחינת הממשק ונוחות החיפוש.
הגדרה:
רגקס הינו אופן חיפוש מתקדם בתוך טקסט, שמאפשר למצוא טקסט לפי תבנית גמישה, בדומה לתווים כלליים בוורד. זהו כלי שמאפשר לחפש טקסטים לפי תבניות (patterns) במקום לפי מילים מדויקות.
דוגמה פשוטה:
נניח שאתה מחפש מספר טלפון בתוך טקסט, ואתה לא יודע בדיוק מהו, אבל אתה כן יודע שהוא נראה ככה: 054-1234567. עם רגקס אפשר להגיד: חפש כל דבר שמתחיל ב־05, ממשיך ב־2 ספרות, ואז מקף, ואז 7 ספרות.
לפרטים נוספים ולהורדה:
https://github.com/pcinfogmach/RegexInWordpublish/releases
לגוגל דרייב של כל התוכנות שלי
https://drive.google.com/drive/folders/15-2haOcZa_zkcReFcRD178F3PWAok4Op?usp=sharingלאחר התקנת התוסף, יופיע לחצן חדש בתפריט החיפוש שבכרטיסיית "בית", כפי שמופיע בתמונה.
שימו לב: לחיצה על אנטר עובר למופע הבא לחיצה על החיצים למעלה ולמטה עובר למופע הקודם או הבא גם כאשר סמן העכבר נמצא בתוך תיבת החיפוש.חשוב לזכור: חיפוש באמצעות רגקס אינו "עצל" כמו החיפוש הרגיל של וורד!
מדריך יפה בנושא – כיצד לבצע חיפוש עם רגקס
קיצורי מקשים:
טאב - מעבר מהיר בין תיבת החיפוש לתיבת ההחלפה
חיצים למעלה ולמטה - שינוי כיוון ההחלפה
לחצן esc - ניקוי הטקסט מן התיבה
אנטר - הפעלת הפעולה של אותה התיבה
קיצורי מקשים בבהחלפה מאפשרים ניווט מהיר בהחלפות ועקיפה על החלפות שאינן תואמותעריכה:
נוסף לחצן עזרה בובו מדריך רגקס
גם נוסף לחצן קידודון רגקס עם רשימה מפורטת ע דוגמאות של קודי רגקס לחיצה על אחד הפריטים מכניס אותו לתיבה שבפוקוס@pcinfogmach
באג בחיפוש והחלפה של עיצוב בלבד - כל מה שבעיצוב הזה, לסגנון מסויים בלי שום טקסט בחיפוש, האם צריך לכתוב משהו כמו * ו^&? -
@pcinfogmach
באג בחיפוש והחלפה של עיצוב בלבד - כל מה שבעיצוב הזה, לסגנון מסויים בלי שום טקסט בחיפוש, האם צריך לכתוב משהו כמו * ו^&?@דאנציג
אין אפשרות בחיפוש והחלפה להשאיר את התיבה ריקה בכל אופן לעת עתה אולי כדאי לפתוח על זה בקשת פיצר בגיטהאב
בכל אופן לעת עתה זה בדיוק כמו בתוום כלליים שאי אפשר להשאיר את התיבה ריקה.
כדי לסמן את כל המסמך בהחלפה
תעשה.*
נקודה עם כוכבית אחריו
ובתיבת ההחלפה$&
שים לב שבסופו של דבר החיפוש מתבצע על כל פיסקה בנפרד אז אם תוסיף טקסט זה יוסיף לך טקסט אחרי כל סוף פיסקה.