הסבר | נטפרי הכניסה פרומפט לצאט GPT שימנע ממכם לדבר איתו על דברים מסויימים
-
@אחת-ויחידה ואז יפגעו אלה שלא רוצים, בדיוק כמו שקורה היום בגמיני
@אלי-ויל הם מספיק מתוחכמים לסדר הכל על הצד הטוב ביותר
ענין של זמן
או רצון -
@אלי-ויל הם מספיק מתוחכמים לסדר הכל על הצד הטוב ביותר
ענין של זמן
או רצוןפוסט זה נמחק! -
יש הרבה דרכים לגרום לו לדבר על הכל אם מאד רוצים
נראה לי שלנטפרי יש עוד מה לעבוד איתו -
@מים-אחרונים אפשר בהגדרות לבחור שיענה בצורה צינית (אולי זה רק בפלוס ואין לי מושג איך זה בפועל עונה)
@מתכנת-חובב כתב בהסבר | נטפרי הכניסה פרומפט לצאט GPT שימנע ממכם לדבר איתו על דברים מסויימים:
@מים-אחרונים אפשר בהגדרות לבחור שיענה בצורה צינית (אולי זה רק בפלוס ואין לי מושג איך זה בפועל עונה)
עכשיו אני רואה.
צודק.
חבל על המקום בזיכרון.
וזה לא רק בפלוס -
פוסט זה נמחק!
@פסנתר-שקוף כתב בהסבר | נטפרי הכניסה פרומפט לצאט GPT שימנע ממכם לדבר איתו על דברים מסויימים:
@אחת-ויחידה אל תהיה כ"כ בטוח, כמה שנטפרי זו חברה מעולה עם חסימה מצוינת, מי שמבין קצת, יודע לעקוף הרבה דברים שנטפרי לא חלמו שאפשר...
ואכמ"לתאמין לי שאם אתה יודע משהו גם נטפרי יודעים
יש להם גם אנשים עם חוש טכני חזק וגם דיווחים ממאות משתמשים מתוחכמים כמוך -
@פסנתר-שקוף כתב בהסבר | נטפרי הכניסה פרומפט לצאט GPT שימנע ממכם לדבר איתו על דברים מסויימים:
@אחת-ויחידה אל תהיה כ"כ בטוח, כמה שנטפרי זו חברה מעולה עם חסימה מצוינת, מי שמבין קצת, יודע לעקוף הרבה דברים שנטפרי לא חלמו שאפשר...
ואכמ"לתאמין לי שאם אתה יודע משהו גם נטפרי יודעים
יש להם גם אנשים עם חוש טכני חזק וגם דיווחים ממאות משתמשים מתוחכמים כמוך@מתכנת-חובב לא דיברתי על עצמי...
שמעתי סיפורים....
יכול להיות שזה פייק -
@מתכנת-חובב לא דיברתי על עצמי...
שמעתי סיפורים....
יכול להיות שזה פייק@פסנתר-שקוף כתב בהסבר | נטפרי הכניסה פרומפט לצאט GPT שימנע ממכם לדבר איתו על דברים מסויימים:
שמעתי סיפורים....
יכול להיות שזה פייקאני גם מכיר הרבה מאוד דרכים "לעקוף" את נטפרי אבל הדרכים האלו הם בדרך כלל דברים שנטפרי השאירו בכוונה לאנשים שזקוקים לזה לצורך העבודה או שאין להם דרך לחסום - זאת הסיבה שבעמדות מחשבים הרבה פרצות כאלו כן חסומות
תהיה בטוח שהעולם גדול והבחור ישיבה שגילה את החור בגדר הוא לא היחיד שגילה -
שמעתי סיפורים....
יכול להיות שזה פייק@פסנתר-שקוף כתב בהסבר | נטפרי הכניסה פרומפט לצאט GPT שימנע ממכם לדבר איתו על דברים מסויימים:
שמעתי סיפורים....
תרשה לי לנחש שקראת את זה בעלון של 'השמיעני'...
פייק
-
@תותחוביץ כתב בהסבר | נטפרי הכניסה פרומפט לצאט GPT שימנע ממכם לדבר איתו על דברים מסויימים:
אני עצמי מצאתי 4-5 פעמים פרצות בנטפרי אבל הם באמת נחסמו מאד מהר
פרצות שפותחות אותך לעולם הרחב או דברים ספציפיים שהיו אמורים להיות חסומים ובטעות היו פתוחים?
-
@תותחוביץ כתב בהסבר | נטפרי הכניסה פרומפט לצאט GPT שימנע ממכם לדבר איתו על דברים מסויימים:
פרצות שפותחות אותך לעולם הרחב או דברים ספציפיים שהיו אמורים להיות חסומים ובטעות היו פתוחים?
@מתכנת-חובב כתב בהסבר | נטפרי הכניסה פרומפט לצאט GPT שימנע ממכם לדבר איתו על דברים מסויימים:
דברים ספציפיים
לא אמור להיות דרך להגיע ל"עולם הרחב" נטפרי הם ברמת ספק ולא חסימה על האינטרנט אבל אחד המשתמשים כאן (לא זוכר מי) טען שיש לו בק-דור גם בנטפרי
-
דברים ספציפיים
לא אמור להיות דרך להגיע ל"עולם הרחב" נטפרי הם ברמת ספק ולא חסימה על האינטרנט אבל אחד המשתמשים כאן (לא זוכר מי) טען שיש לו בק-דור גם בנטפרי
לזה גם יש דרכים וכמו שכתבתי הם מכוונות מצד נטפרי לרוב ואכמ"ל
לקרוא לזה backdoor זה דרך לתאר משהו ממש פשוט כ"פריצה לשרתי נטפרי" -
לזה גם יש דרכים וכמו שכתבתי הם מכוונות מצד נטפרי לרוב ואכמ"ל
לקרוא לזה backdoor זה דרך לתאר משהו ממש פשוט כ"פריצה לשרתי נטפרי" -
@cfopuser כתב בהסבר | נטפרי הכניסה פרומפט לצאט GPT שימנע ממכם לדבר איתו על דברים מסויימים:
@מתכנת-חובב היה אופצייה של דומיין פרונטינג לפני כמה שנים שלקח זמן עד שטופל
זה לא קיים כיום כמובן
ובחזרה לנושא המקורי...
לא הכרתי את זה אבל ברור שנטפרי ידעו על הבעיה הזאת
יצאתי נגד האמירה שיש פרצות שנטפרי לא חלמו עליהם -
@cfopuser כתב בהסבר | נטפרי הכניסה פרומפט לצאט GPT שימנע ממכם לדבר איתו על דברים מסויימים:
@מתכנת-חובב היה אופצייה של דומיין פרונטינג לפני כמה שנים שלקח זמן עד שטופל
זה לא קיים כיום כמובן
ובחזרה לנושא המקורי...
לא הכרתי את זה אבל ברור שנטפרי ידעו על הבעיה הזאת
יצאתי נגד האמירה שיש פרצות שנטפרי לא חלמו עליהם -
@מתכנת-חובב זה דבר שהם לא יכלו ללסדר תעשה גוגל על domainfronting זה היה ברמת הענן
תקרא מה כתבתי
אני גם מכיר הרבה מאוד דרכים "לעקוף" את נטפרי אבל הדרכים האלו הם בדרך כלל דברים שנטפרי השאירו בכוונה לאנשים שזקוקים לזה לצורך העבודה או שאין להם דרך לחסום
-
שמעתי סיפורים....
תרשה לי לנחש שקראת את זה בעלון של 'השמיעני'...
פייק
@בנימינה אוקיי...
אני באמת חושב שאין צורך לשוחח על זה בפומבי לשום מטרה שהיא העניין הוא שיש פה יהודי חכם שרוצה שאומר לו על מה אני מדבר...
פעם היה אתר שנקרא "וידאו טוב" האתר הזה הוקם ע"י נטפרי והיו אמורים להיות בו רק סרטונים טובים וכשרים המאושרים ע"י נטפרי, העניין הוא שעברתי על האתר הזה, השתמשתי בו תקופה, הוא באמת היה אתר מגניב, אני לא יודע לאן הוא נעלם... בכ"א שם - בתוך האתר ההוא שהוא לא אתר שנטפרי סיננו אלא הם בעצמם ייצרו אותו בכדי לפקח עליו במלוא האחריות, שם היה סרטון שלא היה מאושר ע"י שום חסימה של שום חברה דתית, אפ' לא הכי מקילות - אני לא יודע איך זה קרה, אני לא יודע מי היה מעלה לשם סרטונים, ככה שאני לא יודע פשלה של מי זה...
העניין הוא שהמקרה הזה קרה לי אישית, אחרי שראיתי את זה הסתקרנתי מאוד, איך יכול לקרוא דבר כזה ועוד לנטפרי שהיא חברה מצויינת עם חבר'ה מקצוענים באמת שעושים עבודה נפלאה, בכ"א ביררתי קצת מאז ושאלתי די הרבה אנשים מכל מיני אזורים וכל מיני סוגים, שכולם משתמשים בנטפרי ומה שגיליתי הוא שכמעט כולם (!) ציינו שהם נהנים מאוד מהשרות שנטפרי מציעה אבל בערך 20% מהנשאלים ענו שכן, הם גם היו עדים למקרה של פשלה בחסימה של נטפרי.שוב, אני מאוד מקווה שהייתי מספיק ברור בעובדה שאני לא בא להעביר ביקורת על נטפרי ולא שום דבר בכיוון הזה, פשוט, הנושא הזה עלה ואני לא אוחז מזה שמשוחחים על זה בפומבי אבל בכ"א אמרתי משהו בנידון ואז מישהו לא האמין לזה, רק רציתי לומר שאני לא שולף מהשרוול סיפורים (או מעלונים למיניהם) מדובר בנושא שנחקר וייחקר על-ידי.
שנשמע ונתבשר בשורות טובות, אמן.
-
@בנימינה אוקיי...
אני באמת חושב שאין צורך לשוחח על זה בפומבי לשום מטרה שהיא העניין הוא שיש פה יהודי חכם שרוצה שאומר לו על מה אני מדבר...
פעם היה אתר שנקרא "וידאו טוב" האתר הזה הוקם ע"י נטפרי והיו אמורים להיות בו רק סרטונים טובים וכשרים המאושרים ע"י נטפרי, העניין הוא שעברתי על האתר הזה, השתמשתי בו תקופה, הוא באמת היה אתר מגניב, אני לא יודע לאן הוא נעלם... בכ"א שם - בתוך האתר ההוא שהוא לא אתר שנטפרי סיננו אלא הם בעצמם ייצרו אותו בכדי לפקח עליו במלוא האחריות, שם היה סרטון שלא היה מאושר ע"י שום חסימה של שום חברה דתית, אפ' לא הכי מקילות - אני לא יודע איך זה קרה, אני לא יודע מי היה מעלה לשם סרטונים, ככה שאני לא יודע פשלה של מי זה...
העניין הוא שהמקרה הזה קרה לי אישית, אחרי שראיתי את זה הסתקרנתי מאוד, איך יכול לקרוא דבר כזה ועוד לנטפרי שהיא חברה מצויינת עם חבר'ה מקצוענים באמת שעושים עבודה נפלאה, בכ"א ביררתי קצת מאז ושאלתי די הרבה אנשים מכל מיני אזורים וכל מיני סוגים, שכולם משתמשים בנטפרי ומה שגיליתי הוא שכמעט כולם (!) ציינו שהם נהנים מאוד מהשרות שנטפרי מציעה אבל בערך 20% מהנשאלים ענו שכן, הם גם היו עדים למקרה של פשלה בחסימה של נטפרי.שוב, אני מאוד מקווה שהייתי מספיק ברור בעובדה שאני לא בא להעביר ביקורת על נטפרי ולא שום דבר בכיוון הזה, פשוט, הנושא הזה עלה ואני לא אוחז מזה שמשוחחים על זה בפומבי אבל בכ"א אמרתי משהו בנידון ואז מישהו לא האמין לזה, רק רציתי לומר שאני לא שולף מהשרוול סיפורים (או מעלונים למיניהם) מדובר בנושא שנחקר וייחקר על-ידי.
שנשמע ונתבשר בשורות טובות, אמן.
אני לא יודע לאן הוא נעלם...
בכ"א שם - בתוך האתר ההוא שהוא לא אתר שנטפרי סיננו אלא הם בעצמם ייצרו אותו בכדי לפקח עליו במלוא האחריות, שם היה סרטון שלא היה מאושר ע"י שום חסימה של שום חברה דתית, אפ' לא הכי מקילות - אני לא יודע איך זה קרה, אני לא יודע מי היה מעלה לשם סרטונים, ככה שאני לא יודע פשלה של מי זה...
קצת קשה להאמין, כיון שהאתר הזה לא מאחסן סרטונים ורק מהווה ממשק להאזנה אליהם דרך יוטיוב, ואם הסרטון המקורי חסום זה אמור להיות חסום אוטומטית גם דרך שם.
לא בדקתי לעומק, ייתכן שהגישה ליוטיוב מתבצעת בצד השרת משום מה ולא בצד הלקוח, ואז זה יותר הגיוני