מחיקת תוכנה זדונית בווינדוס
-
דחוף!!!, האנטי ווירוס לא מפסיק לשלוח לי התראות "כתובת זו נמחקה" על כתובת אינטרנט שאיזשהו תוכנה זדונית מנסה לפתוח כל הזמן,
הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא את התוכנה הזו כדי למחוק אותה , ניסיתי כבר דרך "תוכניות ותכונות" ולא מופיע,
תודה מראש -
@sakran צריך להיות כתוב בהתראה איזה תוכנה זה או איזה אתר הוא מנסה לפתוח, אתה יכול לבדוק את זה?
@איציק-דייטש את שם האתר הוא מביא לי אבל זה לא אומר לי שום דבר
-
@איציק-דייטש את שם האתר הוא מביא לי אבל זה לא אומר לי שום דבר
-
@sakran איזה אתר זה?(אולי לי זה יגיד משהו)
@איציק-דייטש אני מחכה שיופיע לי עוד פעם, (מופיע כל כמה דקות)
-
דחוף!!!, האנטי ווירוס לא מפסיק לשלוח לי התראות "כתובת זו נמחקה" על כתובת אינטרנט שאיזשהו תוכנה זדונית מנסה לפתוח כל הזמן,
הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא את התוכנה הזו כדי למחוק אותה , ניסיתי כבר דרך "תוכניות ותכונות" ולא מופיע,
תודה מראש@sakran אמר במחיקת תוכנה זדונית בווינדוס:
תודה מראשמכיר את הבעיה
איזה אנטי וירוס? -
@איציק-דייטש אני מחכה שיופיע לי עוד פעם, (מופיע כל כמה דקות)
-
@sakran אמר במחיקת תוכנה זדונית בווינדוס:
תודה מראשמכיר את הבעיה
איזה אנטי וירוס?@ארי-וינר כנראה שיש לו ESET (גם אני מכיר את הבעיה)
-
@sakran מאיפה התקנת את האנטי וירוס? זה התקין עם tnod?
-
אסביר יותר,
התקנתי IDM פרוץ שהורדתי והוא התקין ביחד איתו עוד איזה שמונה תוכנות, את כולם מצאתי ומחקתי מיד רק אחד ברגע שהוא הותקן הוא נעלם, ואין לי מושג איך למצוא אותו, ומאה אחוז שהוא זה שעושה את הבעיות -
@sakran תנסה להסיר את IDM ותתקין מחדש ממה שיש פה באתר
@איציק-דייטש 1. הסרתי אותו מיד לא הוא הבעיה, הבעיה זה אחד התוכנות/אפליקציות שעלו ביחד איתו.
2. איפה יש פה באתר IDM -
@איציק-דייטש 1. הסרתי אותו מיד לא הוא הבעיה, הבעיה זה אחד התוכנות/אפליקציות שעלו ביחד איתו.
2. איפה יש פה באתר IDM -
כבר ניסיתי מזמן את כל מה שכתבו פה, אני צריך איזו תוכנה שיודעת לחפש אפליקציות ותוכנות עמוקות ונסתרות
@sakran מה קורה בסריקה עמוקה של ESET?