שיתוף | תיקון טקסטים שנכתבו בטעות באנגלית – בלחיצת כפתור! סימניה שתציל אתכם 🎯
-
@mps כתב בשיתוף | תיקון טקסטים שנכתבו בטעות באנגלית – בלחיצת כפתור! סימניה שתציל אתכם
:
התוסף הזה עושה את אותו הדבר בלחיצה על ctrl+Q (מה שחוסך זמן כי אפשר ללחוץ ctrl+A לבחירת טקסט ומיד ctrl+Q
זה לא תומך בכל האתרים (ג'ימייל הכי רלוונטי)
לעומת המובא בפתח השרשור שזה מתבסס על קוד מקומי -
@working-cohen יפה ממש!
הוספתי לשורת הסימניות בפרונט (זה הישג...)
בכל מקרה בדקתי בג'ימייל והיות והטקסט כתוב באנגלית אז הוא נשאר צמוד לשמאל,
יש אפשרות להוסיף לקוד שיצמיד לימין בכל פעם? -
@יוסי-רחמים כתב בשיתוף | תיקון טקסטים שנכתבו בטעות באנגלית – בלחיצת כפתור! סימניה שתציל אתכם
:
javascript:(function(){var e={'a':'ש','b':'נ','c':'ב','d':'ג','e':'ק','f':'כ','g':'ע','h':'י','i':'ן','j':'ח','k':'ל','l':'ך','m':'צ','n':'מ','o':'ם','p':'פ','q':'/','r':'ר','s':'ד','t':'א','u':'ו','v':'ה','w':'\'','x':'ס','y':'ט','z':'ז','A':'ש','B':'נ','C':'ב','D':'ג','E':'ק','F':'כ','G':'ע','H':'י','I':'ן','J':'ח','K':'ל','L':'ך','M':'צ','N':'מ','O':'ם','P':'פ','Q':'/','R':'ר','S':'ד','T':'א','U':'ו','V':'ה','W':'\'','X':'ס','Y':'ט','Z':'ז',',':'ת','.':'ץ'},h={},s=window.getSelection();if(!s.rangeCount)return;for(var k in e)h[e[k]]=k;var r=s.getRangeAt(0),t=s.toString();if(!t)return;var m=[...t].filter(c=>e[c]).length>t.length/2;var c=[...t].map(function(c){return m?e[c]||c:h[c]||c}).join('');r.deleteContents();r.insertNode(document.createTextNode(c));})();
מGPT
נתתי לו להכניס את האותיות ולמלאות אותם. כי אני לא עומד להכניס אות , אות , וסימן סימן , לבד......הייתי גומר מחר.....
על הדרך הוא שיבש את הקוד.... -
@mps כתב בשיתוף | תיקון טקסטים שנכתבו בטעות באנגלית – בלחיצת כפתור! סימניה שתציל אתכם
:
אגב , בג'ימייל אין צורך (יש תיקון אוטומטי כשאתה מדגיש את השורה שכתבת)
במחשב גם? איך?
@יאנג-בוי כתב בשיתוף | תיקון טקסטים שנכתבו בטעות באנגלית – בלחיצת כפתור! סימניה שתציל אתכם
:
תעשה אח"כ קונטרול+שיפט הימניים.
נו, בא נחסוך את זה
-
:
אגב , בג'ימייל אין צורך (יש תיקון אוטומטי כשאתה מדגיש את השורה שכתבת)
וואו!
איפה היית עד היום!עריכה:
רציני לגמרי.
באמת דבר שימושי שלא ידעתי.
תודה. -
ניסיתי עם צ'אט גיפיטי לחקות את הלחיצה של קונטרול+שיפט ימני
ולהוסיף את זה בעצם לקוד, אבל לא עבד (ונגמר לי החינמי להיום...)זה מה שהוא נתן בסוף
מי שמעוניין לנסות לשפרjavascript:(function(){ const engToHeb = { 'a':'ש','b':'נ','c':'ב','d':'ג','e':'ק','f':'כ','g':'ע','h':'י', 'i':'ן','j':'ח','k':'ל','l':'ך','m':'צ','n':'מ','o':'ם','p':'פ', 'q':'/','r':'ר','s':'ד','t':'א','u':'ו','v':'ה','w':'\'','x':'ס', 'y':'ט','z':'ז','A':'ש','B':'נ','C':'ב','D':'ג','E':'ק','F':'כ', 'G':'ע','H':'י','I':'ן','J':'ח','K':'ל','L':'ך','M':'צ','N':'מ', 'O':'ם','P':'פ','Q':'/','R':'ר','S':'ד','T':'א','U':'ו','V':'ה', 'W':'\'','X':'ס','Y':'ט','Z':'ז',',':'ת','.':'ץ' }; const selection = window.getSelection(); if (!selection.rangeCount) return; const range = selection.getRangeAt(0); const text = selection.toString(); if (!text) return; const converted = [...text].map(c => engToHeb[c] || c).join(''); const span = document.createElement('span'); span.textContent = converted; span.style.direction = 'rtl'; span.style.textAlign = 'right'; span.style.display = 'inline-block'; span.style.unicodeBidi = 'bidi-override'; range.deleteContents(); range.insertNode(span); })();
-
@working-cohen האם יש לזה יתרון על פני התוכנה הידועה הפוך על הפוך?
-
אני פשוט מאוד כתבתי לGPT בהנחייות האישיות שלי שכל פעם שאני כותב באנגלית משהו לא ברור - כנראה שהקאפסלוק דלק לי אז או שהתכוונתי לכתוב לו משהו והמקש היה לחוץ, או שרציתי לכתוב משהו במקום אחר והדבקתי בGPT כדי שיכתוב לי את הטקסט בעברית, אבל מכמ"כ שיכתוב לי את הטקסט בעברית תמיד בתגובה שלו.
וזה עובד יופי!