הצעה: כשלוחצים על הקישור באימייל שייכנס לפורום ישר כמשתמש מחובר
-
@A0533057932 תראה את התגובה של שמואל למעלה
שעיקר הבעיה היא האבטחה ולא הפיתוח -
@יהושע-זופניק לא בדיוק, אלא שגם לא צריך לכתוב סיסמה
-
@איציק-דייטש אמר בהצעה: כשלוחצים על הקישור באימייל שייכנס לפורום ישר כמשתמש מחובר:
@יהושע-זופניק לא בדיוק, אלא שגם לא צריך לכתוב סיסמה
לא ממש הבנתי?!
-
@יהושע-זופניק מה שהוא אמר שצריך לפתח משהו שיתן לך רק את השם משתמש בלי הסיסמה... אז אמרת שיש את זה כשמפעילים סנכרון... אמרתי שכשמפעילים סנכרון יש גם את הסיסמה... ככה פתרנו את כל הבעיות...
-
@יהושע-זופניק אמר בהצעה: כשלוחצים על הקישור באימייל שייכנס לפורום ישר כמשתמש מחובר:
@EBA בכל מחשב זה יהיה לך ברגע שתפתח את חשבון הגוגל שלך ויופעל הסינכרון
@EBA צודק מגלישה בסתר צריך
-
@יהושע-זופניק עכשיו אמרת משהו
-
@chv אמר בהצעה: כשלוחצים על הקישור באימייל שייכנס לפורום ישר כמשתמש מחובר:
@פותח האשכול: לא הבנתי... כשאתה פותח קישור של עליארספרס מתוך הודעת אימייל ואתה נמצא במחשב שלא מחובר כרגע לחשבון העליאקספרס שלך (נגיד אתה על גלישה בסתר. או שאתה באיזה חדר אינטרנט נידח) נראה לך שזה יתחבר אוטומטית לחשבון שלך? שכח מזה
באתר זיפי [איביי בעברית] זה ממש ככה, ומשם ראיתי את הרעיון, אז אני ממש לא שוכח מזה.
וחדרי מחשבים בימינו זה דבר מאוד נפוץ, כך שאני מחובר רק למייל והדפדפן לא על חשבון גוגל שלי.
דבר כזה יכול לחסוך עוד כמה שניות בתשלום... -
@איציק-דייטש אמר בהצעה: כשלוחצים על הקישור באימייל שייכנס לפורום ישר כמשתמש מחובר:
@EBA אז כמו שאמרתי, שמאוד קשה לפתח דבר כזה, תעלה למעלה תבין, נראה שלא עקבת אחרי כל השירשור,
@איציק-דייטש עקבתי. אני עונה רק על הטענה שזה מיותר או בלתי אפשרי, בקשר לאפשרות הטכנית לעשות את זה אני לא מתערב, אם אפשר אפשר ואם לא לא.