הצעה: כשלוחצים על הקישור באימייל שייכנס לפורום ישר כמשתמש מחובר
-
@איציק-דייטש אמר בהצעה: כשלוחצים על הקישור באימייל שייכנס לפורום ישר כמשתמש מחובר:
@מוישי-ג רגע, אני חושב איך להסביר, זה טיפה מסובך
אפשר להכניס לקוד של הקישור את השם משתמש שלך למרות שא"א להכניס אליו את המזהה שלך בגימייל [אם ניחשתי נכון למה את החושב שא"א]
-
@איציק-דייטש אמר בהצעה: כשלוחצים על הקישור באימייל שייכנס לפורום ישר כמשתמש מחובר:
@מוישי-ג אני יודע איך נראה הניהול/ההגדרות של הפורום שם אין אפשרות כזאת בכלל
אני חושב [אם הבנתי נכון מכמה מקומות] שאין הגבלה לממשק הקיים של ניהול הפורום כי הוא אפשר לתכנת אותו בשפה/תכנה NODBB- כי שלכאו' זה כן יתכן אבל יתכן שזה קצת טרחה ואז באמת לא בטוח שזה יעבוד- אבל אולי מישהו כאן ייצר איזה תוסף לכרום שיעשה את העבודה וזה כאן יוכל לעבוד לפי גימייל כי זה יושב על כרום כמובן בתנאים מסויימים ואכמ"ל
-
@גאון א. אז יצטרכו להתקין על כל מחשב שאתה נכנס בו לג'ימייל את התוסף (אם יש בכלל)
ב. אולי יש איזשהו תוסף ב nodebb שעושה את הפיצ'ר הזה אבל זה לא איזה קוד שאפשר לשנות, ואני אומר לך את זה בתור אחד שראה מה הולך בניהול/הגדרותא. נכון- אני לא רואה בזה בעיה למרות שזה פחת נח אם זו האופציה היחידה
ב. אי תניא תניא -
@גאון אמר בהצעה: כשלוחצים על הקישור באימייל שייכנס לפורום ישר כמשתמש מחובר:
א. נכון- אני לא רואה בזה בעיה למרות שזה פחת נח אם זו האופציה היחידה
אז כבר הרבה יותר קל להכנס כל פעם... וכל הפוסט הזה מיותר ( @EBA סליחה)
-
@גאון אמר בהצעה: כשלוחצים על הקישור באימייל שייכנס לפורום ישר כמשתמש מחובר:
א. נכון- אני לא רואה בזה בעיה למרות שזה פחת נח אם זו האופציה היחידה
אז כבר הרבה יותר קל להכנס כל פעם... וכל הפוסט הזה מיותר ( @EBA סליחה)
אני לא חושב כי התקנה של תוסף זה משהו חד פעמי- אם מישהו יצליח לכתוב משהו טוב [אני לא ממש יודע איך זה עובד אז אני לא יכול לומר מה אבל מי שיודע אני מקווה שמבין]
-
@גאון אז תלך להתקין על כל המחשבים שאולי אי פעם יקרה ותכנס שם לפורום את התוסף????????????
על עמה מחשבים אתה משתמש- אתה כל יום על מחשב אחר- מדובר על מי שיש לו מחשב או כמה קבועים והוא לא רוצה כל יום להיכנס כמה פעמים מחדש ולכן הוא יתקין פ"א וזהו
-
@פותח האשכול: לא הבנתי... כשאתה פותח קישור של עליארספרס מתוך הודעת אימייל ואתה נמצא במחשב שלא מחובר כרגע לחשבון העליאקספרס שלך (נגיד אתה על גלישה בסתר. או שאתה באיזה חדר אינטרנט נידח) נראה לך שזה יתחבר אוטומטית לחשבון שלך? שכח מזה
זה מבקש להתחבר לחשבון.
וכך גם כאן - אם אתה לוחץ על הקישור לפורום מדפדפן שמחובר כרגע לפורום (בלעז סשן) זה אוטומטית יפתח לך את הפוסט המבוקש כשאתה כבר במצב מחובר.
אבל אם אתה על גלישה בסתר וכדו' זה יבקש להתחבר. -
@chv אמר בהצעה: כשלוחצים על הקישור באימייל שייכנס לפורום ישר כמשתמש מחובר:
@פותח האשכול: לא הבנתי... כשאתה פותח קישור של עליארספרס מתוך הודעת אימייל ואתה נמצא במחשב שלא מחובר כרגע לחשבון העליאקספרס שלך (נגיד אתה על גלישה בסתר. או שאתה באיזה חדר אינטרנט נידח) נראה לך שזה יתחבר אוטומטית לחשבון שלך? שכח מזה
זה מבקש להתחבר לחשבון.
וכך גם כאן - אם אתה לוחץ על הקישור לפורום מדפדפן שמחובר כרגע לפורום (בלעז סשן) זה אוטומטית יפתח לך את הפוסט המבוקש כשאתה כבר במצב מחובר.
אבל אם אתה על גלישה בסתר וכדו' זה יבקש להתחבר.אבל לא שייך ליצור קישור שיכנס ישירות ללא חיבור- כגון להטמיע בתוכו את שם המשתמש והסיסמא?
[ודאי שזה לא בטיחותי אבל אפשר לעשות שזה יהיה לבחירה לא?] -
@גאון זה העניין, שיש לי מחשב אחד שאני משתמש בו קבוע ושם הוא נכנס אוטומטית מבלי שאני צריך להתחבר כל פעם, ואם יקרה פעם שאני יישב על מחשב אחר אני ייכנס ידנית ולא צריך להשקיע על תוסף לדבר כזה
ולאלו שמשתמשים בכמה מחשבים שיעשו משתמש משלהם בכל המחשבים האלה וזהו
-
@גאון זה העניין, שיש לי מחשב אחד שאני משתמש בו קבוע ושם הוא נכנס אוטומטית מבלי שאני צריך להתחבר כל פעם, ואם יקרה פעם שאני יישב על מחשב אחר אני ייכנס ידנית ולא צריך להשקיע על תוסף לדבר כזה
ולאלו שמשתמשים בכמה מחשבים שיעשו משתמש משלהם בכל המחשבים האלה וזהו
אני גם ככה עם משתמש על המחשב כל הזמן אבל הוא דורש חיבור כל פעם אחרי שאני מכבה את המחשב\סוגר את הדפדפן- לא יודע למה ולזה התכוונתי
-
@גאון זה בעיה אצלך כי אצלי אני אף פעם לא צריך להתחבר
כנראה אולי זה בגלל שיש לי כמה תתי משתמשים על הכרום בכל אופן אני הבנתי שכך זה עובד ולכן כתבתי מה שכתבתי אני מתנצל