הצעה: כשלוחצים על הקישור באימייל שייכנס לפורום ישר כמשתמש מחובר
-
@איציק-דייטש נגיד בפורום תייגו/ציטטו אותך אז נשלח לך למייל התראה שתייגו אותך/ציטטו אותוך (בקיצור הזכירו אותך)
ויש לך אפשרות בהודעה במייל להכנס לפורום.
אז הרעיון פה שתלחץ על הקישור דרך ההודעה במייל זה יכניס אותך לפורום וישר תתחבר אוטמטי -
@איציק-דייטש ממש לא אם אתה לא מחובר לפורום
ואתה נכנס דרך הקישור אתה צריך להתחבר באופן ידני -
@איציק-דייטש בהחלט לא ככה כיום
והרעיון נפלא וממש כדאי לעשות את זה
זה יועיל הרבה מאוד למשתמשים
תודה על ההצעה -
@איציק-דייטש אמר בהצעה: כשלוחצים על הקישור באימייל שייכנס לפורום ישר כמשתמש מחובר:
כי אתה מחובר אז למתמחים באופן כללי ולכן אתה לא צריך חיבור מחדש- תנסה עכשיו לפתוח את הקישור מגלישה בסתר [וכל כה"ג] ותראה שזה ידרוש ממך התחברות
-
@איציק-דייטש למה לא הגיוני?
מה זה שונה מאשר כשאני מקבל אימייל מעלי אקספרס למשל וכשאני לוחץ על הקישור הוא מחחבר אותי אוטומטית לפי חשבון הגוגל כרום שלי? -
@איציק-דייטש אמר בהצעה: כשלוחצים על הקישור באימייל שייכנס לפורום ישר כמשתמש מחובר:
@מוישי-ג רגע, אני חושב איך להסביר, זה טיפה מסובך
אפשר להכניס לקוד של הקישור את השם משתמש שלך למרות שא"א להכניס אליו את המזהה שלך בגימייל [אם ניחשתי נכון למה את החושב שא"א]
-
@מוישי-ג אני יודע איך נראה הניהול/ההגדרות של הפורום שם אין אפשרות כזאת בכלל
אני חושב [אם הבנתי נכון מכמה מקומות] שאין הגבלה לממשק הקיים של ניהול הפורום כי הוא אפשר לתכנת אותו בשפה/תכנה NODBB- כי שלכאו' זה כן יתכן אבל יתכן שזה קצת טרחה ואז באמת לא בטוח שזה יעבוד- אבל אולי מישהו כאן ייצר איזה תוסף לכרום שיעשה את העבודה וזה כאן יוכל לעבוד לפי גימייל כי זה יושב על כרום כמובן בתנאים מסויימים ואכמ"ל
-
@גאון א. אז יצטרכו להתקין על כל מחשב שאתה נכנס בו לג'ימייל את התוסף (אם יש בכלל)
ב. אולי יש איזשהו תוסף ב nodebb שעושה את הפיצ'ר הזה אבל זה לא איזה קוד שאפשר לשנות, ואני אומר לך את זה בתור אחד שראה מה הולך בניהול/הגדרותא. נכון- אני לא רואה בזה בעיה למרות שזה פחת נח אם זו האופציה היחידה
ב. אי תניא תניא -
@גאון אמר בהצעה: כשלוחצים על הקישור באימייל שייכנס לפורום ישר כמשתמש מחובר:
א. נכון- אני לא רואה בזה בעיה למרות שזה פחת נח אם זו האופציה היחידה
אז כבר הרבה יותר קל להכנס כל פעם... וכל הפוסט הזה מיותר ( @EBA סליחה)
-
@גאון אמר בהצעה: כשלוחצים על הקישור באימייל שייכנס לפורום ישר כמשתמש מחובר:
א. נכון- אני לא רואה בזה בעיה למרות שזה פחת נח אם זו האופציה היחידה
אז כבר הרבה יותר קל להכנס כל פעם... וכל הפוסט הזה מיותר ( @EBA סליחה)
אני לא חושב כי התקנה של תוסף זה משהו חד פעמי- אם מישהו יצליח לכתוב משהו טוב [אני לא ממש יודע איך זה עובד אז אני לא יכול לומר מה אבל מי שיודע אני מקווה שמבין]
-
@גאון אז תלך להתקין על כל המחשבים שאולי אי פעם יקרה ותכנס שם לפורום את התוסף????????????
על עמה מחשבים אתה משתמש- אתה כל יום על מחשב אחר- מדובר על מי שיש לו מחשב או כמה קבועים והוא לא רוצה כל יום להיכנס כמה פעמים מחדש ולכן הוא יתקין פ"א וזהו