בקשת מידע | איתור האתר שלי בחיפוש גוגל
-
@ezerphone האתר כתוב בקוד, העלת קובץ עם שם האתר תגיות פרטים וכו'?
@מים-אחרונים site map?
-
@מים-אחרונים site map?
@ezerphone גם.
-
@LEVI-H
יש את googlebכאן יש כמה ספרות ואותיותa.html
שגוגל מבקשים להעלות לאתר
יש את robots.txt שמלמד את גוגל איפה נמצא מפת האתר (הגיוני גם שהוא אומר לגוגל מה לא לחפש)
מפת האתר כמובן: sitemap.xml
ובדף האינדקס אתה מפרט כותרות ותגיות אא"כ אתה בונה בוורדפרס שנראה לי שהם מכניסים לך את זה בממשק משתמש
תוכל בפרטי לקבל קישור או צילומי מסך.@מים-אחרונים כתב בבקשת מידע | איתור האתר שלי בחיפוש גוגל:
ובדף האינדקס אתה מפרט כותרות ותגיות אא"כ אתה בונה בוורדפרס שנראה לי שהם מכניסים לך את זה בממשק משתמש
-
@ezerphone גם.
@מים-אחרונים א. מה חוץ מזה ב. את הsite map עשיתי עם אתר מסוים
-
@ezerphone כתב בבקשת מידע | איתור האתר שלי בחיפוש גוגל:
מה פירוש?
תרצה לעבור לפרטי? -
@ezerphone כתב בבקשת מידע | איתור האתר שלי בחיפוש גוגל:
מה פירוש?
תרצה לעבור לפרטי?@מים-אחרונים עדיף
-
@מים-אחרונים עדיף
-
@מים-אחרונים יש rebotts, שמלמד איפה אין גישה למנועי החיפוש.
@LEVI-H כתב בבקשת מידע | איתור האתר שלי בחיפוש גוגל:
כדאי לשים לב שrobots.txt הוא קובץ מקובל, לא מחייב.
אין לו תוקף אמיתי שמחייב מישהו, וכבר היו חברות AI שסרקו אתרים למרות שחסמו אותם שם. -
אין לו תוקף אמיתי שמחייב מישהו, וכבר היו חברות AI שסרקו אתרים למרות שחסמו אותם שם. -
מהרגע שאני מעדכן את הקוד ומשנה את הלוגו של האתר ואת השם המוצג, תוך כמה זמן זה משתקף בתצוגה באינטרנט?
יש דרך לזרז?@aiib
אתה מתכוון לתצוגה המקדימה בחיפוש גוגל?
כמו בתמונה?
כי אם כן יש לי חדשות בשבילך... כל עוד לא תעדכן את גוגל לגבי זה זה לא ישתנה.אתה צריך לבקש מהם לאנדקס מחדש (לא זוכר אם רק את הלינק הישיר לfavicon או גם לכל האתר )
וגם אחרי זה תצטרך להמתין איזה שבוע, להחזיק אצבעות ולקוות שזה ישתנה ושלא תצטרך לעשות את זה שוב.ראיתי פעם סרטון מעולה שדיבר על זה, אני אנסה לחפש.
-
@aiib
כמו בתמונה?
כי אם כן יש לי חדשות בשבילך... כל עוד לא תעדכן את גוגל לגבי זה זה לא ישתנה.אתה צריך לבקש מהם לאנדקס מחדש (לא זוכר אם רק את הלינק הישיר לfavicon או גם לכל האתר )
וגם אחרי זה תצטרך להמתין איזה שבוע, להחזיק אצבעות ולקוות שזה ישתנה ושלא תצטרך לעשות את זה שוב.ראיתי פעם סרטון מעולה שדיבר על זה, אני אנסה לחפש.
@BeniLahav כתב בבקשת מידע | איתור האתר שלי בחיפוש גוגל:
כי אם כן יש לי חדשות בשבילך... כל עוד לא תעדכן את גוגל לגבי זה זה לא ישתנה.
אתה צריך לבקש מהם לאנדקס מחדש (לא זוכר אם רק את הלינק הישיר לfavicon או גם לכל האתר )
וגם אחרי זה תצטרך להמתין איזה שבוע, להחזיק אצבעות ולקוות שזה ישתנה ושלא תצטרך לעשות את זה שובאיך אפשר לאנדקס רק את הfavicon ?
דווקא התצוגה המקדימה תוך יום יומיים התעדכנה.
-
@aiib
כמו בתמונה?
@BeniLahav
לינק לסרטון לגבי הfavicon (הלוגו הקטן שמופיע בחיפוש)לפי מה שזכור לי, צריך לבקש לאנדקס את הלינק הישיר לתמונה ולוודא שהוא public
כנ"ל לגבי הdescription ב meta תג. לאנדקס את הלינק הישיר לזה (בד"כ index.html )
-
@BeniLahav כתב בבקשת מידע | איתור האתר שלי בחיפוש גוגל:
כי אם כן יש לי חדשות בשבילך... כל עוד לא תעדכן את גוגל לגבי זה זה לא ישתנה.
אתה צריך לבקש מהם לאנדקס מחדש (לא זוכר אם רק את הלינק הישיר לfavicon או גם לכל האתר )
וגם אחרי זה תצטרך להמתין איזה שבוע, להחזיק אצבעות ולקוות שזה ישתנה ושלא תצטרך לעשות את זה שובאיך אפשר לאנדקס רק את הfavicon ?
דווקא התצוגה המקדימה תוך יום יומיים התעדכנה.
-
תראה בסרטון ששלחתי איך לאנדקס.
לגבי המידע, יכול להיות שהתעדכן. GSC הוא כלי מעצבן ומעפן ככה שאתה לא באמת יכול לדעת מה כן עבד ומה לא ולמה כן ולמה לא.
@BeniLahav לדעתי הסרטון הזה מתאים דווקא לאתרים שנבנו דרך וורדפרס וכדו' אצלי לא מופיעה כתובת כזו.
-
@BeniLahav לדעתי הסרטון הזה מתאים דווקא לאתרים שנבנו דרך וורדפרס וכדו' אצלי לא מופיעה כתובת כזו.
-
-
-
@BeniLahav
יש לך תיקיית public או תיקייה אחרת שהיא ציבורית ובה מאוחסן לך בין היתר גם קובץ ה favicon ?אם כן, זה אמור לכאורה להות גלוי בכתובת האתר סלאש שם הקובץ (בדרך כלל favicon.ico)
-