סקר | סקר | פלאפון איכותי באמת בעלות גבוהה | האם יבוא היום?
-
@גדלות-האדם כתב בסקר | סקר | פלאפון איכותי באמת בעלות גבוהה:
@מישהו12 כתב בסקר | סקר | פלאפון איכותי באמת בעלות גבוהה:
במקרה של כשר ועדת הרבנים, כנראה הרבה הרבה יותר, כי אי אפשר להשתמש באנדרואיד
ואין לפרוך מהתם. דהא אמרינן התם, דאפשר טכנית, אך אמרינן דהועדה צריכין לאשר הני טלפונים.
ובקצרה; כתבתי שם שאפשר טכנית בצורה פשוטה בהרבה, אבל מי שצריך לקבל את ההחלטה לאשר כזה דבר זה הוועדה, והם כידוע לא מאשרים.
ולמי שרוצה טלפון כשר באיכות גבוהה ולא משנה המחיר, אומרים שזה מכשיר טוב מאוד, אבל אין לי שום ניסיון איתו או מידע לגבי VoLTE בישראל.
https://unicellphone.com/product/israel-vaada-hechsher-certified-phone-talk-only/
@חיים-יענקל-0 כתב בסקר | סקר | פלאפון איכותי באמת בעלות גבוהה:
ואז ייצרו מכשיר כשר איכותי וטוב ע"י אחד היצרניות הגדולות כגון סמסונג,
החברות הגדולות באמת לא ישתפו איתך פעולה, פשוט לא שווה להם להתלכלך ולפגוע במותג על ידי יצור טלפון טיפש.
אבל כמה מיליונים יספיקו ליצור טלפון איכותי, לא חייבים ללכת דווקא למפעלים האלו.
-
@גדלות-האדם
לדעתי הפתרון היחיד,
שיבוא מישהו ויתרום למטרה הקדושה סכום נכבד של מיליונים, כמו שתורמים לבית כנסת גדול,
גם בלי מיליון מכשירים לפס ייצור,
וזה מה שישמש יהודים כשרים בכל העולם עם התאמות שונות לפי הדרישות,
לדוג: בארץ ללא SMS ובניו יורק ואירופה עם SMS.זה בדיוק מה שהצעתי למעלה, שמח שאתה מסכים איתי
-
@kasnik כתב בסקר | סקר | פלאפון איכותי באמת בעלות גבוהה:
הם נפלו עם זה בשיאומי מקשים
הם לא יפלו עם זה שובזו באמת היתה פארסה מפוארת, אבל מצד שני מה לנו כי נלין, הם באו להתיר כי אמרו להם שזו לא חכמה להגיד על כל דבר "אסור" וכשגילו את הנזק שזה עשה כבר היה מאוחר מידי
-
כן , אבל זה אותו אחד (@מישהו12) שכתב שני דברים הפוכים,
לא כתבתי שום דבר הפוך.
-
צודק, סליחה פשוט לא קראתי שם את הכל
-
@לייזער-ס כתב בסקר | סקר | פלאפון איכותי באמת בעלות גבוהה:
כי אי אפשר להשתמש באנדרואיד
@מישהו12 כתב בסקר | מה הולך לקרות לדעתכם ביום 31/12/2025?:
לא צריך ללכת עד כדי כך רחוק, יש דרכים פשוטות בהרבה לחסום צריבה על ידי המפעל.
תקרא את כל ההודעה שלי שם.
ציטטת רק חלק.
ואם תרצה, כאן למעלה הסברתי@מישהו12 כתב בסקר | סקר | פלאפון איכותי באמת בעלות גבוהה:
במקרה של כשר ועדת הרבנים, כנראה הרבה הרבה יותר, כי אי אפשר להשתמש באנדרואיד
ואין לפרוך מהתם. דהא אמרינן התם, דאפשר טכנית, אך אמרינן דהועדה צריכין לאשר הני טלפונים.
ובקצרה; כתבתי שם שאפשר טכנית בצורה פשוטה בהרבה, אבל מי שצריך לקבל את ההחלטה לאשר כזה דבר זה הוועדה, והם כידוע לא מאשרים.
ולמי שרוצה טלפון כשר באיכות גבוהה ולא משנה המחיר, אומרים שזה מכשיר טוב מאוד, אבל אין לי שום ניסיון איתו או מידע לגבי VoLTE בישראל.
https://unicellphone.com/product/israel-vaada-hechsher-certified-phone-talk-only/
החברות הגדולות באמת לא ישתפו איתך פעולה, פשוט לא שווה להם להתלכלך ולפגוע במותג על ידי יצור טלפון טיפש.
אבל כמה מיליונים יספיקו ליצור טלפון איכותי, לא חייבים ללכת דווקא למפעלים האלו.
-
@רפאל-vnkl כתב בסקר | סקר | פלאפון איכותי באמת בעלות גבוהה:
בחאיית, מי יוציא על זה מיליונים רק בגלל שכמה חרדים רוצים טלפון יותר טוב??
לא קראת את השרשור, עיין כאן ואילך
-
המכשירים היום איכותיים, אמנם יש מה לשפר, זה הולך ומשתפר,
אסקולס וקיוליקס עושים עבודה טובה ומתקדמים כל הזמן,
אני מניח עוד שנה שנתיים יהיו מכשירים טובים ואיכותיים,יש לשים לב,
כל מכשיר שצריך אישור של ועדת הרבנים לא יכול להיות מידי איכותי,
הם לא מאשרים טאצ'
ולא אנדרואיד,
כאן זה מתחיל וכאן זה מסתיים,
חבל על המלל המיותר כאן,גם אם מישהו ישקיע כמה מיליונים טובים ויבנה את הכי טוב המכשיר עדיין ישאר חצי גרוטאה עקב מגבלות הועדה.
אין לי ח"ו שום טענה או פקפוק על הועדה ואני סומך עליהם בעניים עצומות. -
@רמיזא כתב בסקר | סקר | פלאפון איכותי באמת בעלות גבוהה:
גם אם מישהו ישקיע כמה מיליונים טובים ויבנה את הכי טוב המכשיר עדיין ישאר חצי גרוטאה עקב מגבלות הועדה
לא מדוייק, אנדרואיד הוא לא חזות הכל ויש עוד דרכים לייצר מכשיר נח, לא שאני ממש מייבין בתחום אבל כך לדברי המומחים לעיל
חוץ מזה אנשים שרוצים לייאש יש כאן כבר מספיק... -
@גדלות-האדם קיוליקס ואסקולס עושים כל הזמן שיפורים בגירסאות שלהם, לפי בקשות הלקוחות וזה ילך וישתפר, אין באמת לאן להתקדם יותר, חבל על המאמץ,
סך הכל הטענות הגדולות היום הוא על המקשים והבלוטות ועוד כמה דברים קטנים שזה פתיר לגמרי, זה בוודאי יפתר במכשירים החדשים נראה לי ב- 55 זה כבר נפתר,
יש לי בבית גם נוקיה C2 שעדיין עובד גם 208 ואני אישית עדיין עם יאנג (אין כמו), ותאמין לי 44 לא נופל בכלום מהנוקיות הישנות מבחינת מימשק, הוא עדיין לא הגיע מבחינת חומרה לנוקיה כמובן, אבל זה משתפר עם הזמן. -
@גדלות-האדם
אם זה איכות בנייה ברמה של אייפון שעשוי מטיטניום אני מוכן לשלם עליו כמו על אייפון -
אם אפשר להוסיף שהנקודה שהייתה בסי 2 ו208 הייתה שהיה להם מערכת הפעלה חכמה (בהתאם לדור שהיא יוצרה) כמו שהיום כולם שמחו כשהיה את הqin1 כי מערכת ההפעלה שלו חכמה
זה מבחינת תוכנה
ומבחינת גוף המכשיר צריך לעשות מוצרים נוחים אם זה מבחינת מקשים וכד' והאמת שלרוב יש מקשים די טובים. וכן מחומים קצת יותר קשיחים שלא ישברו בקלות או יהרסו בקלות -
@מומי11 כתב בסקר | סקר | פלאפון איכותי באמת בעלות גבוהה:
ומבחינת גוף המכשיר צריך לעשות מוצרים נוחים אם זה מבחינת מקשים וכד' והאמת שלרוב יש מקשים די טובים. וכן מחומים קצת יותר קשיחים שלא ישברו בקלות או יהרסו בקלות
שזה לא בדיוק הפלוס הגדול של ה C2 שהיה לו מקשים קטנטנים שכל לחיצה על מקש לוחצת על 6 מקשים אחרים וגם לא של ה 208 שגם לא כזה נח, אין שלמות בעולם מלבד הקב"ה
-
@kasnik כתב בסקר | סקר | פלאפון איכותי באמת בעלות גבוהה:
הם נפלו עם זה בשיאומי מקשים
הם לא יפלו עם זה שובזו באמת היתה פארסה מפוארת, אבל מצד שני מה לנו כי נלין, הם באו להתיר כי אמרו להם שזו לא חכמה להגיד על כל דבר "אסור" וכשגילו את הנזק שזה עשה כבר היה מאוחר מידי
?????????????
גם אם מישהו ישקיע כמה מיליונים טובים ויבנה את הכי טוב המכשיר עדיין ישאר חצי גרוטאה עקב מגבלות הועדה.
ממש לא נכון, הם הם ירצו הכל יהיה אפשרי
לא מדוייק, אנדרואיד הוא לא חזות הכל ויש עוד דרכים לייצר מכשיר נח,
כלומר לייצר מערכת הפעלה חדשה?
החדשים נראה לי ב- 55 זה כבר נפתר,
אין לך איך לומר שזה נפתר, כי עדיין לא עבר מספיק זמן.
כבר הבהרתי לך את זה כמדומני...ותאמין לי 44 לא נופל בכלום מהנוקיות הישנות מבחינת מימשק, הוא עדיין לא הגיע מבחינת חומרה לנוקיה כמובן, אבל זה משתפר עם הזמן.
אז בא נחליף????
שזה לא בדיוק הפלוס הגדול של ה C2 שהיה לו מקשים קטנטנים שכל לחיצה על מקש לוחצת על 6 מקשים אחרים
לא קרה לי מעולם...
אין שלמות בעולם מלבד הקב"ה
תכלס, נכון
עד ביאת גואל צדק לא יהיה שום דבר מושלם -
א. זה נושא שנידוש ונלעס אין אין ספור פעמים בפורום ולא יצא שום דבר. לדוגמה זה (26 אלף צפיות)...
ב. גם אם אנשים ישלמו לעצמם על פלאפון 700 שקל לילדים שלהם הם לא ישלמו את הסכום הזה וכבר חתכת חצי שוק
ג. @מישהו12 איך שהבנתי הועדה לא מתנגדת לאנדרואיד אלא לפלאפון שיש כמותו פרוץ ואל תשאל על נוקיה דבר ראשון כי אף אחד לא ישתמש בו באמת לאינטרנט והבעייה האמיתית היא שעם שיאומי אפשר לגלוש גם כשיש בו סים כשר דרך WIFI ואז א"א לדעת עם אתה בכיבס עם מכשיר כשר או סמארטפון.....