סקר | סקר | פלאפון איכותי באמת בעלות גבוהה | האם יבוא היום?
-
@YOLEVI כתב בסקר | סקר | פלאפון איכותי באמת בעלות גבוהה:
עכ"פ בחור יר"ש באמת תמיד ישאר עם הכשר
נטו כי 'הרב' קובי לוי אמר שאסור...
ובגיליון השמיעיני מספרים שאם הוא יקנה תומך אף אחד לא ירצה לשבת לידו באוטובוסזה לא הופך את המצב להגיוני....
הוא עושה את המקסימום שהוא יכול
לבכות על מר גרלו זה לא 'לעשות'
אולי עוד תצא מזה תועלת
הפרום מלא בעשרות כאלו שרשורים ש'חייבים לעשות משהו בנושא
זה נראה לי הנושא שהכי מתקרב בכמות שלו להצעות היעול... ושלמעשה לא יוצא מזה כלום לפועל@גדלות-האדם כתב בסקר | סקר | פלאפון איכותי באמת בעלות גבוהה:
חוץ מזה המטרה של כל האשכול הזה היא לעורר את המודעות של אנשים שעוסקים בנושא שיתחילו להריץ אותו, אני מקווה שזה עוזר
כנ"ל
אבל גם סתם לקטר זה כיף...
בבקשה לא באוזניים שלי....
-
@גדלות-האדם שאלה לי אליך: כמה זמן אתה בפורום?
תשובה: 15 יום,
פשוט תעבור על ההיסטוריה של הפורום, ותגיד לי מה יצא משרשורים כגון אלו......
מאיפה יש לך סבלנות לשבת ולכתוב כל כך הרבה?
@kasnik כתב בסקר | סקר | פלאפון איכותי באמת בעלות גבוהה:
מתנצל שאני עוקצני היום -
נטו כי 'הרב' קובי לוי אמר שאסור...
ממש לא ובלי לזלזל חלליה בקובי לוי
הסיבה היא כי גדולי ישראל אסרו. נקודה בלי להתחכם ובלי לשאול שאלותאני לא מטיף מוסר לאף אחד חלילה אלא מסביר למה יר"ש אמיתי לא יקח משהו שהוא לא כשר אורגינל -
@רושיבה עניין של שניות עד ש @kasnik יעלה מהאוב איזה פוסט עם כל החסרונות של המכשיר הזה
למה לריב? באמת שהתכוונתי בקטע החיובי, לא מבין מה אתה רוצה, אתה בדרך כלל יודע לשלוף מהארכיון דברים שאין לי מושג איך אתה מצליח למצוא, ודרך אגב גם אתה מוזמן לבית שלי לשבת על איזה כוס קפה, אני לא מתכנן לעבור את הסיוט הזה של הכניסה לק"ס עם כל הפקקים שם... -
@רושיבה מהיכן לך שאין לו בעיות?
על סמך מה אתה אומר את זה?
זה פלא' חדש... לאף אחד עדיין אין עליו אינדקציה אמיתי, מהיכן לך יש?
@גדלות-האדם כתב בסקר | סקר | פלאפון איכותי באמת בעלות גבוהה:@רושיבה עניין של שניות עד ש @kasnik יעלה מהאוב איזה פוסט עם כל החסרונות של המכשיר הזה
זה נראה שאתה אוהב לרי, אתה מוזמן אלי הביית לדו קרב...
-
@רושיבה כתב בסקר | סקר | פלאפון איכותי באמת בעלות גבוהה:
@kasnik כבר בערך חצי שנה
ועל זה הבאתי כאן את הנושא של יעקב ישראל על 4*4 עיי' שם היטיב, לאחר שתקרא אותו אני מוכן להמשיך את הויכוח המטופש (אם עדיין תרצה להמשיך...
@גדלות-האדם כתב בסקר | סקר | פלאפון איכותי באמת בעלות גבוהה:אתה בדרך כלל יודע לשלוף מהארכיון דברים שאין לי מושג איך אתה מצליח למצוא
נטו כי אני כאן בפורום כבר שנה (ואתה רק 15 יום
)
@גדלות-האדם כתב בסקר | סקר | פלאפון איכותי באמת בעלות גבוהה:
אני לא מתכנן לעבור את הסיוט הזה של הכניסה לק"ס עם כל הפקקים שם...
ואני לא מתכונן לצאת מק"ס עם כל הפקקים
אגב.. פתחו נתיב נוסף -
כי אני כאן בפורום כבר שנה
שנה ו12 יום... טוב סיימתי עם השטויות -
@kasnik כבר בערך חצי שנה , אבל מכיון שאני התנסיתי בעוד כה פלאפונים בערך אחרי חצי שנה הם מתחילים עם בעיות ו5X5 לא התחיל , וגם זה לא פלאפון חדש זה מבוסס עךל 4X4 רק יותר טוב ופותר את כל הבעיות
כמה בערך עולה מכשיר כזה?
-
@לעשות-רצונך 450 בחניות אבל אפשר להשיג בקלות ביותר זול
-
@kasnik הרבה בעיות נפתרו מאז אבל אםפ אתם בודקים פלאפון רק לאחר שנתים למה שמישהו ישקיע לפתח פלאפון חדש אם אולי זה יכנס לשוק לאחר שנתייים ולא ישכחו זה ובמיוחד שזה כנראה יהיה יקר מאוד אז למה שאנשים יקנו בכלל
וכל ההשקעה תילך אז בינתיים הוויכוח חסר תועלת ועוד שנה וחצי אני יעדכן אותכם אם הפלאפון הזה טוב או לא -
@kasnik הרבה בעיות נפתרו מאז אבל אםפ אתם בודקים פלאפון רק לאחר שנתים למה שמישהו ישקיע לפתח פלאפון חדש אם אולי זה יכנס לשוק לאחר שנתייים ולא ישכחו זה ובמיוחד שזה כנראה יהיה יקר מאוד אז למה שאנשים יקנו בכלל
וכל ההשקעה תילך אז בינתיים הוויכוח חסר תועלת ועוד שנה וחצי אני יעדכן אותכם אם הפלאפון הזה טוב או לאאני סבור שהגוף היחידי שיש לו היתכנות להרים פרויקט טלפון כשר איכותי זו ועדת הרבנים אבל זה בתנאי כפול ומכופל שכל העוסקים במלאכה(למעט אנשי המקצוע שיקבלו כמובן את שכרם כמו פועלים שמועסקים על ידי יזם) יפעלו שלא לשם כוונת רווח יהיו קשובים לדרישות הציבור ואף ישכנעו את הציבור בנקיות כפים על ידי דוחות מסודרים.(למרות שע"פ ההלכה גבאי צדקה לא צריכים לתת דו"ח)
וזאת משום שלועדת הרבנים יש ביקוש קשיח של מיליוני צרכנים שבויים ויכולים (ואף צריכים לדעתי) להתעקש על אישור טלפון כשר רק אם הוא איכותי, ללא באגים כנהוג במדינות מפותחות ולא ברמה ובסגנון שנהוגים במדינות עולם שלישי(שם באמת נפוצים המכשירים הטיפשים ולפיכך "מגיירים" אותם לישראל)
ואם צריך מה שנקרא "השקעה ראשונית" על מנת להתניע את הפרויקט אפשר לפתור זאת באחד מהשתים:
1.גיוס כספים במודל מימון המונים
2.תרומות מפילנטרופים
ישנה עוד אפשרות אבל היא ככה"נ כבר לא רלוונטית.