סקר | מה הולך לקרות לדעתכם ביום 31/12/2025?
-
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בסקר | מה הולך לקרות לדעתכם ביום 31/12/2025?:
@מישהו12 הפוך!
אתה נצמד למוזרים.
אני מסביר לך שאני מדבר על עיקר הטענה שלך, שרוב מוחלט של הציבור עבר ועובר בזמן למכשירי דור 4.
ואומר לך שזה לא מדויק.האם יש מיעוט שנשאר? כן, לא אמרתי שלא.
אמרתי שרוב הציבור עבר.
ולדעתי רוב-רובו המוחלט, עד ה1.1.26 יעבור, כי הוא יבין שאין לו מכשיר אחר. -
-
@mps כתב בסקר | מה הולך לקרות לדעתכם ביום 31/12/2025?:
גם מי שיש לו דור 4 עלול לסבול מזה, כי כשאני בבית (רק באזור של הבית ,באזורים אחרים זה לא ככה זה לא ככה) אני מעביר לדור 3 כי יש קליטה נוראית של דור 4 בחברה שלי (הוא מראה קליטה מלאה אבל כל שניה יש קטיעות) ככה שאם זה לא יפתר, יהיה לי בעיות קשות עם דור 4 לבד
מסכים איתך. מלא פעמים כשאני בנסיעה למשל אני מעדיף לשמוע דרך דור שלוש ולא דרך VoLTE - שאז יש הרבה פחות ניתוקים, (דור 4 משתמש ביותר אנטנות שתכופות יותר אחת לשניה, והמעבר ביניהם כנראה קשה לפלאפון.. [עכ"פ לנוקיה]) אני משתמש דרך נוקיה 225, אז אין לי מושג איך זה דרך סמארטפונים, אולי שם זה עובד יותר טוב.
(יש גם קטע, שVoLTE או שהוא איכותי מאוד, או שהוא קטוע [נשמע כמו הZOOM כשהאינטרנט חלש...] וממש לא נחמד לשמוע דרכו) -
@מישהו12 כתב בסקר | מה הולך לקרות לדעתכם ביום 31/12/2025?:
@jack כתב בסקר | מה הולך לקרות לדעתכם ביום 31/12/2025?:
@אוהב-ספר-0 לא וככה"נ גם לא יהיה למרות שיש כאלה שבנו על הציבור החרדי שילחמו עבורם את המלחמה (הם מתנגדים מטעמי קרינה) .
בנוסף יצאו בזמנו כתבות(ייתכן שממומנו בעידוד חברות הסלולר...) נגד הציבור החרדי שבגללו כביכול האינטרנט יהיה איטי יותר כי הוא לא נותן לסגור את דור 2 ו3 ובאווירת ההסתה שקיימת נגד הציבור החרדי היום לא שווה פוליטית להילחם בזה
ולאלו שכותבים את השטויות באתר הזה:
(לא מדבר עליך, אלא על האתר ההוא)א. דור 2 נסגר גם הוא.
ב. לחרדים יש כבר טלפונים פשוטים דור 4 - רוב הכשרים החדשים.
ג. בזמנו, אין לי מקורות לטענה הזו אך כך אמרו אז, "דגל" בהוראת הרב אדלשטיין וגם ש"ס אמרו שלא רוצים לבטל את הרפורמה הזו. "אגודה" כן.א.מקודם הביאו כתבה מ2021 מגלובוס ששוקלים להחזיק את דור 2 שתכלס יש בזה היגיון כי יש המון מכשירי IOT שיפסיקו לעבוד ואין להם תחליף ואין להם פיתרון למיטב ידיעתי
למרות זאת למיטב הבנתי אתה צודק ובאופן רשמי משרד התקשורת כותב שגם דור 2 ייסגר
ב.לא יודע אם לרוב יש מכשיר כשר שתומך VOLTE בוודאי שלא באופן מלא וטוב.
ג.ייתכן שאחד השיקולים של דגל וש"ס הוא כדי שלא יתנגחו בציבור החרדי על רקע (אי) סגירת דור 2 ו3 כמ"ש לעיל. -
@EBA כתב בסקר | מה הולך לקרות לדעתכם ביום 31/12/2025?:
גם לא הם ה"בעיה", מי אמר שבכלל יש כאן בעיה?
כמו שבהמצאת המכוניות התרגזו בעלי הסוסים ועגלות למה לוקחים להם את הכבישים שלהם לטובת המכוניות... [לא שככה היה היסטורית, אבל הרעיון].
העולם מתקדם למשהו יותר טוב, והמשאבים מוגבלים, אז מבטלים ישן מפני חדש, מה הבעיה בזה?ולא, אין לזה שום קשר לכשרות ולסינון, ולא משנה מה נאמו לכם בחדר קפה.
זה קצת אופטופיק אבל בקצרה אענה שאם למישהו מועדת הרבנים היה רצון אמיתי וכן ליצור את המכשיר המושלם היה להם את הכלים לעשות כן משום שיש להם מונופול על חותמת הכשרות.
כלומר אם וועדת הרבנים תחליט ליצור את הטלפון המושלם "לשם שמים" (זו עמותה מלכ"ר -לא?) הרי שיש לה כח קניה של מיליונים וככזה בהחלט יש בכחה לעשות כן.
משום מה ועדת הרבנים בחרה שלא לעשות זאת משיקולים שלה או משום שלא היו אנשים מספיק מוכשרים עיסקית לעשות זאת.
כך או אחרת באופן תיאורטי זה אפשרי אם ישקיעו כאמור את מירב המאמצים באופן ממוקד ללא כוונת רווח.
-
@מישהו12 כתב בסקר | מה הולך לקרות לדעתכם ביום 31/12/2025?:
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בסקר | מה הולך לקרות לדעתכם ביום 31/12/2025?:
לא מדויק.
בתכלס, כאחד שמשתמש באותו נוקיה 208 אאל"ט מעל 10 שנה.
אין לי איך לגבות את התזכורות בצורה מסודרת למכשיר חדש, את כל האנשי קשר למכשיר חדש (ללא שיבושי שמות).
יש כל מיני קומבינות חלקיות, שגם הם לא תמיד מצליחות.
אז לעבור פלאפון, זה פרוייקט.עכשיו, אתה יכול להציע לי מכשיר, כשר ועדת הרבנים דור 4 - שעובד פרפקט (ללא עדכוני תוכנה ושאר קשקושים)?
שומעים טוב, אנשי קשר נח, לוח שנה נח, שיחות אחרונות.יש לך סיבות משלך לא לשתף פעולה עם הרפורמה של המדינה,
אבל זה לא אשמתה ולא זדון.המדינה אשמה ב2 מישורים:
- חוסר פירסום מספיק.
הפירסום בציבור החרדי חלש והוא בגדר של לצאת ידי חובה של "אמרנו לכם".
2.כשרשת פלאפון סגרה בזמנו את הרשת הישנה(CDMA) היא "לקחה אחריות" והציעה ללקוחות שידרוג מכשירים בחינם.
מדוע עכשיו שהמדינה לא תיקח אחריות על מעשיה?
-
אבל זה לא אשמתה ולא זדון.
המדינה אשמה ב2 מישורים:
- חוסר פירסום מספיק.
הפירסום בציבור החרדי חלש והוא בגדר של לצאת ידי חובה של "אמרנו לכם".
2.כשרשת פלאפון סגרה בזמנו את הרשת הישנה(CDMA) היא "לקחה אחריות" והציעה ללקוחות שידרוג מכשירים בחינם.
מדוע עכשיו שהמדינה לא תיקח אחריות על מעשיה?
בפרט שלא נולדנו אתמול וכולנו זוכרים באיזו ממשלה הרפורמה הזו נולדה ובאלו נימוקים,
מי היו התומכים ומי המתנגדים,
איכשהו, כשזה נוצר ע"י אנשים 'מסוימים' בעידוד גורמים 'מסוימים' ונתמך ע"י כל 'אוהדי' החרדים בכל הזמנים,
זה לא גורם לי לאימון גדול בכך שהכול משיקולים מקצועיים נטו ולטובת הציבור,
וגם אם יצליחו לשכנע אותנו שיש בזה תועלת שרבה על הנזק,
קשה להאמין שזה היה המטרה בכל התהליך, ועל כן המרמור... -
כבר הספקתי לשכוח מזה כמה רעש היה ב2021 והיום מי מדבר על זה