בעיה | מנהל MT VIP ב WSA
-
@עם-ישראל-חיי כנראה שבWSA יש בעיה עם הגרסה הזו, או שתחפש גרסה אחרת פרוצה, או, מה שאני עשיתי בסוף, שתתקין אמולטור אחר.
-
@mps כתב בבעיה | מנהל MT VIP ב WSA:
@עם-ישראל-חיי כנראה שבWSA יש בעיה עם הגרסה הזו, או שתחפש גרסה אחרת פרוצה, או, מה שאני עשיתי בסוף, שתתקין אמולטור אחר.
על מה אתה הכי ממליץ? (בעברית)
-
@עם-ישראל-חיי בלו סטאקס, כי הוא הכי דומה ל WSA, -בו הצחתי להתקין את MT VIP -(יש לו קיצורי דרך לאפליקציות בשולחן העבודה, ועוד.)
אבל כמו שאמרתי לך, זה קצת סיבוך לשים בו תעודת אבטחה. (אגב המדריך של נטפרי לא רלוונטי לגרסאות החדשות, מנסיון.)
אבל יש אמולטורים יותר פשוטים כמו LD - בהם אין לי מושג אם זה יעבוד לך. -
אגב המדריך של נטפרי לא רלוונטי לגרסאות החדשות, מנסיון
אתה התקנת גרסה ישנה?
-
@עם-ישראל-חיי לא, אני התקנתי גרסה חדשה ומצאתי פיתרון.
-
@עם-ישראל-חיי לא, אני התקנתי גרסה חדשה ומצאתי פיתרון.
חוש טכני? כי אם כן נראה לי שאצליח
-
@עם-ישראל-חיי קצת יותר מסובך מזה, בגלל שאי אפשר לעשות בו רוט, אז חיפשתי את הקובץ שמדמה את הכונן של השורש של האנדרואיד , ומצאתי תוכנה מסוימת שיכולה לטעון אותו ולהכניס אליו לנתיב המדויק תעודה.
-
@עם-ישראל-חיי קצת יותר מסובך מזה, בגלל שאי אפשר לעשות בו רוט, אז חיפשתי את הקובץ שמדמה את הכונן של השורש של האנדרואיד , ומצאתי תוכנה מסוימת שיכולה לטעון אותו ולהכניס אליו לנתיב המדויק תעודה.
BlueStacks Tweaker לא מספיק טובה?
-
@עם-ישראל-חיי כתב בבעיה | מנהל MT VIP ב WSA:
BlueStacks Tweaker לא מספיק טובה?
הגרסה האחרונה שלהם תומכת בכמה גרסאות אחורה מה bluestacks האחרון (הם הפסיקו משום מה להוציא גרסאות)
ובכל זאת ניסיתי, ולא הצלחתי לעשות רוט - הוא לא מתחבר לתוכנה
אתה יכול לנסות שוב, אולי לך זה יעבוד - לי זה לא עבד. -
@עם-ישראל-חיי עכשיו הסתכלתי באתר של bluestacks tweaker, וראיתי שהם מביאים שם איזה מדריך על רוט (לא דרכם) - לא ניסיתי, רק אני יגיד שניסיתי בזמנו לעשות רוט דרך שינוי בקובץ bluestacks.conf לשנות את ההגדרה של רוט ל "1" והרוט שנוצר לא הספיק כדי לשנות ממש.