בירור | המתחרה של שיואמי מקשים?
-
@מיישה כתב בבירור | המתחרה של שיואמי מקשים?:
@מישהו12
תשובה בשבילי יש לך?
אתה בטוח ראית אותו...ראיתי, ולא יותר מזה.
@איש-אמת כתב בבירור | המתחרה של שיואמי מקשים?:
@מישהו12 כתב בבירור | המתחרה של שיואמי מקשים?:
הסינים אף פעם לא נותנים גישה לקוד המקור
קצת מחשיד...
פשוט מאוד.
מי שכותב את הקוד זה לא היצרן, כולם עובדים עם חברה שכותבת את הקוד (וזה הסיבה שהכל מרגיש ומריח אותו הדבר). ולפי מה שאני הבנתי מסינים שדיברתי איתם, החברה הזו שמוכרת ליצרנים, מוכרת להם את הקוד אבל אוסרת עליהם להעביר אותו הלאה. -
אדרבה ואדרבה. אם ב1500 שח אתה מתחייב לפתור את זה כנראה שאמצא כמה וכמה אנשים שישלמו לך את זה.
כאמור, יש סיבה שאף אחד לא הצליח לעשות את זה.הוא כתב 15,000 ולא 1,500.
אתה עדיין יכול למצוא מישהו שישלם את זה? -
@פסנתר-שקוף כתב בבירור | המתחרה של שיואמי מקשים?:
אדרבה ואדרבה. אם ב1500 שח אתה מתחייב לפתור את זה כנראה שאמצא כמה וכמה אנשים שישלמו לך את זה.
כאמור, יש סיבה שאף אחד לא הצליח לעשות את זה.הוא כתב 15,000 ולא 1,500.
אתה עדיין יכול למצוא מישהו שישלם את זה?צודק...
כנראה שלא
-
קרה משהו מאז?
כן, התחילו להביא כשרים תומכי דור 4 וVoLTE.
-
@מישהו12 כנראה באמת לא הבנתי...
הוא לא אומר שם שרק מכשירים של סאמסונג ואפל יוכלו לעבוד?הוא אומר שרק מכשירים שהחברה שמייבאת אותם תדאג לקבל את ההגדרות מחברת הסלולר תעבוד.
הוא מניח שזה יהיה רק באפל וסמסונג.
אגב, 019 אמרו לי בפירוש שהם אכן תומכים רשמית רק בסמסונג ואפל יבואנים רשמיים (אם כי אחד הסימים שלי עבד על עוד מכשירים)
-
אבל אדרבה, תתן קישור לאיפה שראית.
יש ת'רד אחד על MTK שלא נראה רציני עם תגובות שלא עובד, כשהמכשירים יתחילו להגיע לכאן נתחיל לבדוק ברצינות.
פשוט מאוד.
מי שכותב את הקוד זה לא היצרן, כולם עובדים עם חברה שכותבת את הקוד (וזה הסיבה שהכל מרגיש ומריח אותו הדבר). ולפי מה שאני הבנתי מסינים שדיברתי איתם, החברה הזו שמוכרת ליצרנים, מוכרת להם את הקוד אבל אוסרת עליהם להעביר אותו הלאה.עדיין לא מסביר למה שואו לא יכולים לבקש מהחברה המפתחת לטפל בוולטה או לטפל בעצמם עם הקוד שקיבלו.
אגב, 019 אמרו לי בפירוש שהם אכן תומכים רשמית רק בסמסונג ואפל יבואנים רשמיים (אם כי אחד הסימים שלי עבד על עוד מכשירים)
אתה רציני? עובד לכולנו בנוקיה 215 לדוגמה.. עובד בכל מכשיר עם ההגדרות המתאימות. הרי זה כל הנושא כאן. אין דבר כזה מכשיר מוגדר היטב שלא עובד וולטה כי הוא לא סמסונג..
ואני עובד בעיקר עם סימים של 019 במגוון מכשירים.