שאלה על הנושא - מדריך להתקנת מערכת הפעלה mac על VMware Workstation Pro
-
@איציק-דייטש לא נראה לי קשור לגירסה להרבה זה נתקע וגם לי עד הפעם השלישית זה נתקע, צריך פשוט להתחיל שוב פעם מההתחלה (זה יקח לך עוד 10 שניות) ומה שהוא שואל אותך למטה זה אם להתקין כלים בשביל מק (ברעיון של דרייברים) את זה תעשה לפי המשך המדריך של @שלמה-ו
-
@שלמה-ווייס איפה ההמשך של המדריך?
מה זאת אומרת להתחיל שוב פעם מההתחלה? -
@איציק-דייטש אם שמת לב הוא כתב בהמשך "המשך המדריך כאן עקב ריבוי הפוסטים"
-
@איציק-דייטש אמר בשאלה על הנושא - מדריך להתקנת מערכת הפעלה mac על VMware Workstation Pro:
מה זאת אומרת להתחיל שוב פעם מההתחלה?
ולגבי זה?
-
@איציק-דייטש פשוט במערכת הוירטואל תבחר את מערכת מק ותלחץ עליו קליק ימני ובחר בREMOVE ואז תתחיל מהתחלה (
-
@שלמה-ווייס ממש ככה???
-
@איציק-דייטש כן
-
@שלמה-ווייס אוקיי אני יעדכן
-
@איציק-דייטש לא ממש מההתחלה, עד כאן עשית בדיוק את מה ש @שלמה-ו כתב? נכנסת לתיקיית הוירטואל במסמכים וערכת את הקובץ?
-
@שלמה-ווייס מאה אחוז, כבר עשיתי את זה,
אגבמה זה ההודעה שהוא נותן לי שכאני מדליק אותו בצד ימין למטה? -
@איציק-דייטש זה לא אגב זה נראה לי אומר הכל...
-
@שלמה-ווייס נו.... מה זה אומר?
-
@איציק-דייטש זה אומר משהו כמו שהוא לא מצליח לקלוט את צורת הדיסק (או את צורת הקימפול), מתי זה מופיע לך? מיד כשאתה טוען את הדיסק?
-
@שלמה-ווייס כשאני מדליק את המערכת הפעלה
-
@איציק-דייטש מתי אתה מדליק אותו?אתה הרי עוד לא התקנת ועד כמה שזכור לי מיד כשטוענים את הדיסק הוא ממשיך הכל (לא כמו בוירטואל בוקס שרק אחרי שמפעילים אותו בפעם הראשונה צריך לטעון את המערכת)
-
@שלמה-ווייס התקנתי, ועכשיו אני ניגש להדליק
מופיע לי למטה האזהרה הזאת -
@איציק-דייטש מה פירוש התקנת?! כבר עברת את כל תהליך ההתקנה (זה יכול לקחת שעה שעתיים)
-
@שלמה-ווייס איזה חלק אמור לקחת הרבה זמן?
-
@איציק-דייטש בהתחלה אמור להופיע הסמל של אפל ומתחתיו קו לבן נוסע ובאמצע הוא עוצר ומתחיל שוב פעם וכשגומר (סיפור של חצי דקה בערך) אתה אמור לראות תמונת רקע ש הרים וגבעות עם קו ירוק שנוסע די לאט ומתחתיו כתוב כמה זמן נשאר להתקנה זה החלק הכי ארוך גם אם הוא כותב לך שיקח רבע שעה זה יקח הרבה יותר (אני פשוט השארתי ככה והלכתי לישון...) בכלל הגעת לשלב הזה של הקו הירוק?
-
@שלמה-ווייס לא