בעיה | אזהרה חשובה בנוגע להונאת טלגרם שהתפשטה לאחרונה, איך ניתן להתמודד מולה?
-
@ראובן-שבתי ראיתי שכתבת שם לאפס..
איך מאפסים? -
@RUTI כתב בבעיה | אזהרה חשובה בנוגע להונאת טלגרם שהתפשטה לאחרונה, איך ניתן להתמודד מולה?:
עידכון
הצלחתי להחזיר את החשבון לעצמי ללא איומים וללא שום דבר וחבל שאף אחד לא עלה על זה עד עכשיו בשום אתר או קבוצה שבדקתי כולל פה
ארשום את זה כפטנט רשוםתשתף
-
@עם-ישראל-חיי כתב בבעיה | אזהרה חשובה בנוגע להונאת טלגרם שהתפשטה לאחרונה, איך ניתן להתמודד מולה?:
תשתף
וגם תשתף מה היה בחשבון...
-
@שאול-208
לא היה כלום.
קודם כל ביקשתי ממישהוא שיקנה לי מנוי פרימיום כמתנה שלפי מה שהם כותבים זה מאפשר לאפס את המייל
אממה לאחר האיפוס לא קרה כלום, כי שוב מדובר בטלפון כשר שלא מקבל SMS
לאחר נסיונות מרובים של התחברות נחסמתי
היום הגיע לידי שיש אפליקציה נוספת של טלגרם עבור מפתחים, ניסתי להתחבר דרכה וקיבלתי סיסמא לטלפון.
לא יודעת אם זה מגיע מהעובדה שהתחברתי כמנוי פרימיום אתמול ולחצתי איפוס, רק שכנראה האיפוס לא קורה באותו רגע
או שזה דרך האפליקציה השניה -
@RUTI כתב בבעיה | אזהרה חשובה בנוגע להונאת טלגרם שהתפשטה לאחרונה, איך ניתן להתמודד מולה?:
או פשוט לבטל את השירות לגמרי –(מי משתמש בזה היום?!)
אני ביטלתי מזמן
לא שימושי בכלל, וגם חופר שכל פעם משאירים לך הודעות -
או פשוט לבטל את השירות לגמרי –(מי משתמש בזה היום?!)
א. איך אפשר לדעת לדוגמא אם השתלטו על המספר שלי?
ב. אם לדוגמא השתלטו על המספר, האם יעזור לבטל את התא קולי כדי שלא יוכלו יותר להשתמש? -
@לשכת-הרב כתב בבעיה | אזהרה חשובה בנוגע להונאת טלגרם שהתפשטה לאחרונה, איך ניתן להתמודד מולה?:
ב. אם לדוגמא השתלטו על המספר, האם יעזור לבטל את התא קולי כדי שלא יוכלו יותר להשתמש?
לא
זה יעזור שלא ישתלטו שוב