בעיה | צריך עזרה דחוף!!! כל החיבורים למחשב שלי לא עובדים
-
@אלישי כתב בבעיה | צריך עזרה דחוף!!! כל החיבורים למחשב שלי לא עובדים:
@דובי-ג זה לא קשור לאבטחה של HP מכיון שהמחשב תקוע עוד לפני עליית הBIOS.
לדעתי אחד מהחיבורי FPC יצאו מהמקום.
אנסה לאתר את המיקום של זה עפ"י תמונות ברשת של המחשב הזה.זה מה גם שהטכנאי אמר לגבי האבטחה שאין שום אנטרקציה אם המחשב ולכן זה לא קשור בכל אופן העלתי בפוסט הראשון איך נראה המחשב אצלי כשהוא פתוח, אני אישית לא חושב שזה בעיה בלוח אם אלה בעיה באמת קטנה כמו שאתה טוען אני מקוה שזה באמת הבעיה...
-
-
-
@דובי-ג לאחר בדיקת הלוח אם של הדגם הזה, ראיתי שלחיבורים הללו אין FPC לUSB של הטעינה, מה שאומר שאין היתכנות של חוט קרוע או חיבור רופף.
מה שמצריך בדיקה יסודית ופיזית.
מה שאני יכול להמליץ מרחוק הוא נסיון ביצוע איפוס קשה לביוס, ניתן לעשות זאת ע"י:
הוצאת כל החיבורים מהמחשב (כולל סים או מיקרו SD אם קיים), וכולל מטען כמובן, - אם אפשרי לנתק גם את הכבל של הסוללה הפנימית (בתמונה המצורפת מס' 1) מה טוב, ואז גם ניתוק הכבל של סוללת הגיבוי (בתמונה מס' 2)
תוציא גם את הדיסק הקשיח הM2 לגמרי ותשאיר את החריץ ריק.
ואז תלחץ 10 - 15 שניות על לחצן ההפעלה של המחשב כדי לבצע פריקת חשמל, לאחר מכן, תנסה להכניס את המטען למחשב ולנסות להדליק אותו (עוד לפני חיבור הסוללות וכד').
אם זה עדיין לא עובד, תוציא גם את כרטיסי הרשת של המחשב (יש לך גם LAN וגם WLAN, תוציא את שניהם), ותחזור על התהליך של הוצאת מטען ולחיצה על מקש הפעלה 10-15 שניות.אם כל זה עדיין לא עובד הייתי פונה לאחריות של HP במידה וזה עדיין בתוקף.
-
@אלישי כתב בבעיה | צריך עזרה דחוף!!! כל החיבורים למחשב שלי לא עובדים:
@דובי-ג לאחר בדיקת הלוח אם של הדגם הזה, ראיתי שלחיבורים הללו אין FPC לUSB של הטעינה, מה שאומר שאין היתכנות של חוט קרוע או חיבור רופף.
מה שמצריך בדיקה יסודית ופיזית.
מה שאני יכול להמליץ מרחוק הוא נסיון ביצוע איפוס קשה לביוס, ניתן לעשות זאת ע"י:
הוצאת כל החיבורים מהמחשב (כולל סים או מיקרו SD אם קיים), וכולל מטען כמובן, - אם אפשרי לנתק גם את הכבל של הסוללה הפנימית (בתמונה המצורפת מס' 1) מה טוב, ואז גם ניתוק הכבל של סוללת הגיבוי (בתמונה מס' 2)
תוציא גם את הדיסק הקשיח הM2 לגמרי ותשאיר את החריץ ריק.
ואז תלחץ 10 - 15 שניות על לחצן ההפעלה של המחשב כדי לבצע פריקת חשמל, לאחר מכן, תנסה להכניס את המטען למחשב ולנסות להדליק אותו (עוד לפני חיבור הסוללות וכד').
אם זה עדיין לא עובד, תוציא גם את כרטיסי הרשת של המחשב (יש לך גם LAN וגם WLAN, תוציא את שניהם), ותחזור על התהליך של הוצאת מטען ולחיצה על מקש הפעלה 10-15 שניות.אם כל זה עדיין לא עובד הייתי פונה לאחריות של HP במידה וזה עדיין בתוקף.
תודה על העזרה, ניסיתי את האפשרויות שאמרת אבל לצערי לא עבד...
(האחריות נגמרה לפני חודשיים)