בירור | חוקי הפורום בנוגע להעלאת אפליקציות APK לפורום (לאו דווקא לשרת)
-
@אזולאי כתב בבירור | חוקי הפורום בנוגע להעלאת אפליקציות APK לפורום:
פשוט תן קישור איפה משיגים את זה ונגמר.
זה לא קישור אלא זה אצלי בטלפון, יש לי כמו עשרות אם לא כמה מאות, תיראה מה כתבו לי פה!!, תחכה שאני יעלה אותם, ותיראה
אבל אחרי מה שאמרת אני מסתפק אם לעלות או לא!! -
@אזולאי כתב
פשוט תן קישור איפה משיגים את זה ונגמר.
@שמח-הוא כתב
זה לא קישור אלא זה אצלי בטלפון,
ואיפה אתה השגת אותם?
מאותו מקור גם אחרים יוכלו להורידיש לי כמו מאות אם לא כמה עשרות,
נו, ועכשיו תעלה את כולם?
אתה לבד מבין שזה לא הגיוניתיראה מה כתבו לי פה
בהחלט יש אנשים שנעזרים בזה, אין חולק.
אגב, תדע לך שאני מעריך, עבדת קשה לסדר את הכל זה לקח לך זמן, טירחה ומאמץ. באמת כל הכבוד.אבל אחרי מה שאומרת אני מסתפק אם לעלות או לא!!
טוב מאוד, תפעיל שיקול דעת.
רק תזכור אני לא המנהל ואין לי זכות להגיד מה לעשות, רק הסברתי מה הולך כאן.
למעשה, אתה יכול להעלות רשימה של האפליקציות שיש לך ותראה אם יש ביקוש.אולי אני אעשה תיכף פוסט שמסביר את הצד השני, למה כן להעלות...
-
@אזולאי כתב בבירור | חוקי הפורום בנוגע להעלאת אפליקציות APK לפורום:
מאותו מקור גם אחרים יוכלו להוריד
זה אצלי כבר שנים.....
אני לא זוכר באיפה זה בא לי, אם הייתי זוכר, אז מלכתחילה הייתי שולח בקישור, ולא הייתי עושה כזה מאמץנו, ועכשיו תעלה את כולם?
אני יעלה דברים מעניינים, העיקר שאנשים / משתמשים שהיו מרוצים
בהחלט יש אנשים שנעזרים בזה, אין חולק.
אגב, תדע לך שאני מעריך, עבדת קשה לסדר את הכל זה לקח לך זמן, טירחה ומאמץ. באמת כל הכבוד.אולי אני אעשה תיכף פוסט שמסביר את הצד השני, למה כן להעלות...
אני אשמח בא ניראה מה אתה אומר!!
-
-
@אזולאי כתב בבירור | חוקי הפורום בנוגע להעלאת אפליקציות APK לפורום (לאו דווקא לשרת):
תשנו את הגישה , אם מישהו מבקש קובץ....
תעלה לג'מבו מייל ותשים כאן קישורלתשומת
️ עיין חוקי הפורום;
תוכן הפוסטים - סעיף 13
מנהל-ראשי כתב בחוקי פורום מתמחים טופ - חובה לקרוא:
מכיוון שמטרת הפורום היא לעזור גם למשתמשים עתידיים שיקראו את תוכן הפוסטים שלכם וייעזרו בה, לכן נבקש להעלות תכנים בשרתי אחסון שתקפים לעד, ולא במג'יקוד או בג'מבו מייל שתוקף הקבצים שם פג אחרי זמן מה.
-
@שמח-הוא למה לא תעלה לדרייב נניח? ותשלח את כולם לשם.
אגזים ואומר שתוכל לפתוח שרת חינמי כל שהוא עם ממשק פשוט לכל האפליקציות שלך.@שמח-הוא כתב בבירור | חוקי הפורום בנוגע להעלאת אפליקציות APK לפורום (לאו דווקא לשרת):
יש לי כמו מאות אם לא כמה עשרות,
מה יותר הרבה?
-
@חברים
דבר ראשון, תודה על ההתייחסות,
דבר שני, לפי הבנתי זה רלוונטי דווקא לדברים שהמשתמשים יצרו בעצמם, או דברים שקשה להשיג אותם בחיפוש גוגל פשוט,
לעומת זאת דברים כמו אפליקציית מג'יסק, או סרטון יוטיוב שקיים בשרת לעד, אין שום סיבה להעלות לכאן...
אם כבר הגענו לעניין, אני רוצה לכתוב פוסט בעד העלאה... -
לא יודע מה פירוש של כל הנאמר פה, אני באופן אישי הייתי שמח להסבר רשמי מהמנהלים \ צוות פיקוח בתוך נושא מסודר ( הודעות מערכת ) ולא איזה פוסט שמצטט מהחוקים.
-
@אזולאי כתב בבירור | חוקי הפורום בנוגע להעלאת אפליקציות APK לפורום (לאו דווקא לשרת):
שמואל כתב אין לבקש כלל העלאה של אפליקציות
למה הוא לא הוסיף - וכן אין להעלות מיוזמתך אפליקציות?
כי זה ברור לכל בר דעת שכשם שאין מבקשים, כך אין נענים למי שמבקש.ואלי הכוונה שכן מעלים, שהרי לראיה את המשחקים שהעלו, מחקו והאפליקציות לא.