בקשת מידע | בירור פרויקט חול המועד בקשת רעיונות
-
@MGM-IVR כתב בבקשת מידע | בירור פרויקט חול המועד בקשת רעיונות:
תגובה: בירור | פרויקט חול המועד|בקשת רעיונות.
אני ממש מתרגש
, כבר כמעט אפשר לכתוב כמידי חול המועד...
מחפש ליצור איזה פרויקט מעניין בחול המועד.
אשמח לרעיונות לפיתוח.
לא איכפת לי שתגזימו.... אני בכל מקרה לא מתחייב לכלום.אפליקציות, אתרים, APIים, בוטים וכו
אפשר להעלות כאן או לשלוח לי במייל cs@mgmivr.com
כמובן שאני לא הולך לקחת על זה כסף, אסור לעבוד בחול המועד (או על כל פנים לא רואים ברכה).
סתם פרויקט אישי. שאם ייצא מזה משהו אשתף בלי נדר לתועלת כולם.פעם שעברה בס"ד יצא את זה
(אני יודע שכיום זה לא 100 אחוז מתוחזק, והשתנו דברים באתר של קול הלשון, אשתדל לתקן בהקדם)אולי בונה אפליקציה מאתרים כמו ש @צדיק-תמים עשה
אבל עם אפשרות שחסרה שם (אמרתי לו את זה) שיהיה אפשרות לעשות אפליקציה מאתר שמצריך רישום לכמה דומיינים
הוא אמר לי שהוא יכול לעשות אבל אין לו זמן לזה -
@עניו-כמשה כתב בבקשת מידע | בירור פרויקט חול המועד בקשת רעיונות:
אבל עם אפשרות שחסרה שם (אמרתי לו את זה) שיהיה אפשרות לעשות אפליקציה מאתר שמצריך רישום לכמה דומיינים
הוא אמר לי שהוא יכול לעשות אבל אין לו זמן לזהאולי להוסיף גם אפשרות ליצור למחשב
-
@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | בירור פרויקט חול המועד בקשת רעיונות:
@עניו-כמשה בעז"ה זה יעלה בימים הקרובים
שמח לשמוע
-
@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | בירור פרויקט חול המועד בקשת רעיונות:
@עניו-כמשה בעז"ה זה יעלה בימים הקרובים
ומה איתי?...
@פלמנמוני כתב בבקשת מידע | בירור פרויקט חול המועד בקשת רעיונות:
אולי להוסיף גם אפשרות ליצור למחשב
-
@עניו-כמשה כתב בבקשת מידע | בירור פרויקט חול המועד בקשת רעיונות:
@האדם-החושב כתב בבקשת מידע | בירור פרויקט חול המועד בקשת רעיונות:
@צדיק-וטוב-לו-0
https://github.com/eshaham/israeli-bank-scrapersאיך משתמשים בזה בדיוק מנסה להבין
גם אני מצטרף להנ"ל
זה נותן גישה לשלוף מידע מהבנק ישירות לתוך תוכנה? -
@MGM-IVR כתב בבקשת מידע | בירור פרויקט חול המועד בקשת רעיונות:
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בבקשת מידע | בירור פרויקט חול המועד בקשת רעיונות:
תוכנה לניהול פיננסי. (הכנסות הוצאות וכו')
אם זה יהיה מפותח - אז זה יאפשר שגם התממשקות לאתרי חשבון (בנקים, אשראי).אקסל הכנסות הוצאות יש בשפע,
אני לא מכיר את התחום הזה, אבל לכאורה רק לאפיין תוכנה מקצועית יותר מהאקסל הנ"ל ייקח יותר משבוע, לא? זה לא משהו שבונים ברגעקיימים פרויקטים קיימים למשיכה מאתרי הבנק. אבל לי לפחות הם לא עבדו בצורה טובה. אולי לקחת אותם ולשפר אותם.
-
@האדם-החושב תודה.
אבל עבור האדם הפשוט -קצת קשה להבין מה הוא אמור להתקין ואיך. -
@MGM-IVR אפליקציה להזנת נתוני שעות עבודה בגוגל שיטס או אקסל כך שבלחיצה על כניסה ויציאה הוא יזין אוטומטית את הטבלה ויחשב את השכר לפי הנתונים שבטבלה ||יש לי טבלה בנויה לחישוב השכר ורק צריך לבנות בשביל זה אפליקציה שמהטלפון יוכלו ללחוץ כניסה ויציאה והנתונים יוזנו אוטומטית||
-
@צדיק-2 כתב בבקשת מידע | בירור פרויקט חול המועד בקשת רעיונות:
@MGM-IVR אפליקציה להזנת נתוני שעות עבודה בגוגל שיטס או אקסל כך שבלחיצה על כניסה ויציאה הוא יזין אוטומטית את הטבלה ויחשב את השכר לפי הנתונים שבטבלה||יש לי טבלה בנויה לחישוב השכר ורק צריך לבנות בשביל זה אפליקציה שמהטלפון יוכלו ללחוץת כניסה ויציאה והנתונים יוזנו אוטומטית||למה אקסל? יש הרבה מוצרי SaaS כאלה לחישוב שכר, כולל מסלולים חינמיים
-
@צדיק-2 כתב בבקשת מידע | בירור פרויקט חול המועד בקשת רעיונות:
@צדיק-תמים קשה מאוד למצוא משהו שמתאים לצרכים מדויקים של כל עסק
נכון,
ומה יעזור עוד מוצר כזה?
את הבעיה שציינת לא פתרת.