בקשה | שליחת בדיקה לנטפרי בתשלום
-
@קלוצמך כתב בבקשה | שליחת בדיקה לנטפרי בתשלום:
אני מחפש מישהו שפעם בשבוע ישלח שלוש קישורים לנטפרי לבדיקה בתשלום
אני בשמחה אשלח לך
ואין שום צורך בתשלוםעם זאת, אבקש שנסדיר את הנושא באופן משפטי ומקצועי ביותר, דרך חוזה עבודה מסודר שיכלול את הנקודות הבאות:
-
ימי מחלה – 8 ימי מחלה בחודש, צבירים לשנה הבאה, ובמקרה של מחלה קשה (כגון התעטשות מעל 3 פעמים ברצף או עייפות מצטברת) אפשרות לחל"ת עד שלושה חודשים.
-
ימי חופשה – חודשיים חופשה בשנה, כולל חופשות סמסטר וחופשות מיוחדות, כמו חופשה לכבוד יום ההולדת של הדודה מצד אבא, ויום מנוחה לאחר שליחת קישור מורכב במיוחד.
-
שעות נוספות – במידה ואשלח ארבעה קישורים ומעלה באותו שבוע, תחושב התוספת לפי תעריף של 250%, ויינתן יום חופש נוסף כפיצוי על המאמץ המנטלי.
-
הוצאות ביגוד וציוד – החברה (קרי, אתה) תספק לי ציוד עבודה חיוני, כולל מחשב נייד (מינימום Apple M3 Pro), מקלדת ארגונומית, כיסא אורתופדי, וקפסולות למכונת אספרסו ביתית.
-
ביטוח ותנאים סוציאליים – דרוש ביטוח מנהלים, ביטוח קישורים, ביטוח תאונות עבודה בעת לחיצה על העכבר, וביטוח כנגד תסמונת מנהרת שורש כף היד.
-
הכשרה מקצועית ופיתוח אישי – החברה תשלח אותי לפחות פעם בשנה לקורסי השתלמות מקצועיים בנושאים כמו: "העכבר ואני – הקלקה מודעת", "דפדפן ברוח הזמן", וסדנת העצמה אישית "לשלוח קישורים ולהישאר בחיים".
-
סביבת עבודה ורווחה – מימון ארוחות צהריים (או לפחות שקית במבה אחת בשבוע), מנוי שנתי לקול חי מיוזיק לימים קשים נפשית, ופסיכולוג ארגוני זמין 24/7.
-
קידום אישי ומקצועי – אחרי חודשיים בתפקיד, תישקל בחיוב האפשרות למנות אותי לתפקיד סגן סמנכ"ל מחלקת הקישורים, עם רכב צמוד (עדיף Tesla, אבל אני מתפשר על Toyota חדשה).
-
תניית סודיות – כל הקישורים שאשלח הם סוד מסחרי ויישארו חסויים, למעט הדלפות מזדמנות לחברים קרובים ולפורום מתמחים טופ.
-
בוררות משפטית – כל סכסוך עתידי, לרבות התמודדות עם קישורים בעייתיים או מחלוקות לגבי איכות הקליקים, ייפתר בבוררות אצל עו"ד שמתמחה בדיני סייבר, בטלה ושאר סוגיות קיומיות חמורות.
לאחר שתשלים את טיוטת החוזה – אני והצוות המשפטי שלי, שכולל עורך דין מוביל, רואה חשבון מנוסה, ומומחה בינלאומי לנטפרי, נבחן היטב כל סעיף וסעיף, כדי לוודא שזה עומד בקנה אחד עם החקיקה המודרנית ובכפוף להסכמי אברהם ולמגילת העצמאות של פורום מתמחים טופ.
בתקווה להצלחה מסחררת ושיתוף פעולה יוצא דופן,
פרוזי,
מנכ"ל, יושב ראש ויו"ר דירקטוריון חברת "קליק אחד קדימה בע"מ"
(אין על GPT...)
ואגב יש לך אשכול בפרוג של שליחת קישורים...
-
-
@פרוזי כתב בבקשה | שליחת בדיקה לנטפרי בתשלום:
ואשמח לאופציה לקבלת כמה ימי מחלה בחודש
אני מוכן למלאות את מקומך בימי הפגרה שלך...
@קלוצמך מבחינתי, אתה יכול לשלם לי שחור... -
כמדומני שאתה יכול פשוט לקנות נקודות מנטפרי.
-
@מיגו-להוציא כתב בבקשה | שליחת בדיקה לנטפרי בתשלום:
כמדומני שאתה יכול פשוט לקנות נקודות מנטפרי.
ומה העניין כשיש פה כאלו צדיקים?
-
אם אין לי הגנה אני חושב שאי אפשר לקנות נקודות
אפשר, פתח אצלם חשבון ותראה