בירור | רחפן זול ונראה טוב מעלי אקספרס
-
רציתי לקנות את הרחפן הזה (תמונות מצורפות למטה) ורציתי לדעת האם זה זיוף בגלל המחיר הזול או שזה מבצע והמלצה גם לאחרים,
והאם משהו יודע אם יהיה בעיות עם המכס
Screenshot_20250414_031924_AliExpress.jpg
-
@שימי-רזזק
כדאי שתשים קישור. -
עוד סוג של רחפן זול מאוד ונראה טוב, אם משהו יודע מה קורה שם
-
@ברי-קלמנוביץ נראה לי שאני לא יכול לשים קישור כיוון שאני משתמש דרך האפליקציה, ולא דרך האתר,
אם בכל אופן אפשר לשים קישור תגיד לי איך ואשים בשמחה -
@ברי-קלמנוביץ
זה הרחפן הראשון שהוא הביא
וזה השני -
@שימי-רזזק לפי הקישורים ש @DYDY6137 הביא אז, הראשון נראה חשוד (על אף כמות הרכישות אין בכלל תגובות)
השני הוא "בסדר" כך בחשבון ש 100% שהאיכות צילום שלא לא כפי שכתוב (א. אפשר לראות מהתמונות בביקורות ב. אין סיכוי שיספקו לך כזאת מצלמה בכזה מחיר) -
@סודות-אליאקספרס
הרכישות שנמצאות בראשון, הם בעצם הרכישות של השני.
זו הסיבה שאין תגובות.
כאשר אתה בוחר את השני, שים לב, שהמחיר הזול הוא ככל הנראה על מדבקה, או שטות אחרת. צריך לבחור את הרחפן במחיר היותר גבוה. -
@פלורידה כתב בבירור | רחפן זול ונראה טוב מעלי אקספרס:
זו הסיבה שאין תגובות.תוכל להסביר מה אתה מתכון!
לא שמעתי אל זה אף פעם!
-
@סודות-אליאקספרס כתב בבירור | רחפן זול ונראה טוב מעלי אקספרס:
@פלורידה כתב בבירור | רחפן זול ונראה טוב מעלי אקספרס:
זו הסיבה שאין תגובות.תוכל להסביר מה אתה מתכון!
לא שמעתי אל זה אף פעם!
גם אני לא שמעתי על זה, אך הקישור שמפנה לרכישות, זה בדיוק המוצר השני...
-
@שימי-רזזק כתב בבירור | רחפן זול ונראה טוב מעלי אקספרס:
משהו יודע מה עושים אם הרחפן נתקע במכס?
כי זה מה שהודיעו לי בעלי אקספרסhttps://mitmachim.top/topic/81693/בירור-רחפן-מעלי-שנתקע-במכס
-
@סודות-אליאקספרס למה אתה אומר שלראשון אין תגובות? יש מלא תגובות מצויינות!
אבל הבעיה שלו זה שהוא גם 2.4G וגם 5.0G שיכול להיות שזה בעיה בישראל, ובאמת עצרו לי את הרחפן במכס, אבל אני לא בטוח, יכול להיות שיש בעיה רק ב 5.3G, ועצרו לי את הרחפן בלי קשר לזה, כי גם את הרחפן השני ששאלתי עליו פה עצרו לי במכס אפילו שהוא רק 2.4G.
אגב, אם משהו יודע איך להעביר אותם במכס אני ישמח אם יגיד כאן, כי גם אם אני יכול להחזיר את הכסף, אבל הרחפנים האלו נראים שווים יותר... לא?!
ומה שאמרת שהרחפן השני 100% שאיכות הצילום שלו לא כמו שכתוב שם, אני לא יודע כמה זה נכון, כיוון שבתמונות שהעלתי כאן, של הרחפן הראשון, האיכות נראית סבבה, וזה יותר זול מהשני, וחוץ מזה התמונות של הביקורות שם שאינם באיכות טובה, זה לא קשור כי שם זה לא תמונות מהרחפן, זה תמונות שצלמו את הרחפן בלי קשר למצלמה של הרחפן
בכל אופן, אם משהו יודע איזה ’פטנט’ איך להעביר את הרחפנים האלו במכס אם יוכל לכתוב כאן, תודה רבה! -
@שימי-רזזק א. גם כאשר מבקשים אישורים ממשרד התקשורת אני הזמנתי מלא פעמים וזה עובר חלק ללא בקשת שום אישור וכדו'.
ב. המחיר הוא בסדר אל תצפה ליותר מדי כי זה רחפן פשוט מאוד קשה לשלוט עליו הוא לפעמים עולה למעלה ומתנתק מהשלט והסוללה שלו היא בערך לרבע שעה לפעמים פחות והוא עשוי מפלסטיק זול לכן זה המחיר -
@יצחק-בר תודה רבה! שלחתי, אבל משהו אמר לי שאני יצטרך לשלם על כל יום שזה היה אצליהם 50 שקל, אתה יודע אם זה נכון, ואם חלילה כן האם אני צריך לשלם את זה או אלי אקספרס
ועוד משהו, האם אחרי ששלחתי את הטופס ובעז”ה המכס ישחרר את המשלוח, האם אלי אקספרס ימשיכו את המשלוח או שאיך שהוא צריך לסדר לזה לבד -
@שימי-רזזק כתב בבירור | רחפן זול ונראה טוב מעלי אקספרס:
@איש-אמת מה תענה על הביקורות?
עיין כאן ובשאר השרשור
https://mitmachim.top/post/935648