בעיה | עזרה דחופה למי שמבין
-
@yehokarpel כתב בבעיה | עזרה דחופה למי שמבין:
אני בודק לך שניה מה הבעייה
אני צודק שאתה עם בינה מלאכותית?
-
קשה לי להאמין שזה עשה נזק ללוח אם תנסה לנתק את הסוללה והמטען ותלחץ על לחצן ההפעלה כמה פעמים לכמה שניות שתתרוקן הסולללה לגמרי ואז תחבר שוב את הסוללה או את המטען
לפעמים שיש תקלה כל שהיא בכל מיני חברות כשאתה מחבר את המטען אתה רואה נורה ליד החיבור של המטען מהבהבת תבדוק כמה פעמים היא מהבהבת ובאיזה צבע -
@משה-ת כתב בבעיה | עזרה דחופה למי שמבין:
רואה נורה ליד החיבור של המטען מהבהבת תבדוק כמה פעמים היא מהבהבת ובאיזה צבע
@oshrie565 כתב בבעיה | עזרה דחופה למי שמבין:
כרגע המחשב לא נדלק כשמחובר לכבל(לא הסוללה הישנה וגם לא החדשה וגם נסיתי לנתק בלי סוללה ולחברל מטען אין תגובה בנורית חיווי של טעינה)
-
-
@oshrie565 בעיקרון נראה שהלך משהו בלוח
צריך לפרוק כל מתח חשמלי לפני שנוגעים בויכול להיות עונש על מלאכת חול המועד.......
אסור לעשות את זה במועד, זו מלאכת אומן דבר שאנשים רגילים לא יודעים לעשות.. -
אין זה מתפקידך לחנך אותו
-
מתוך חוקי הפורום
כותרת הנושא חייבת להיות עניינית ומרמזת על תוכן הנושא! נושא עם כותרת כמו "בעיה במחשב" או "אופיס" לא תקינה! , מיותר לציין שאסור לכלול מילים כמו דחוף וכ"ש לא דחוףףף וכד' - כותרת תקינה הינה לדוגמא: בירור | מחשב thinkpad - איפה מומלץ לקנות או לדוגמא תקלה | תשתית בזק - ניתוקים לעתים קרובות, דוגמאות נוספות והסבר על כותרת תקינה תוכלו לראות כאן, -
@DAVID-MMOD חשוב לי להדגיש שהניסיון להחליף לא נעשה בחול המועד אלא ביום שישי.. אבל אין ספק שצריך לעשות חשבון נפש ששום דבר לא במקרה
-
@kasnik מצוות "הוכיח תוכיך את עמיתך"
@DAVID-MMOD כתב בבעיה | עזרה דחופה למי שמבין:יכול להיות עונש על מלאכת חול המועד.......
אסור לעשות את זה במועד, זו מלאכת אומן דבר שאנשים רגילים לא יודעים לעשות.. -
@kasnik מצוות "הוכיח תוכיך את עמיתך"
אין זה מתפקידך.
ובטח שלא מול כולם
אם אתה רוצה תוכיח באישי. -
@kasnik במצוות שבין אדם למקום מותר להוכיח ברבים (כך למדתי וזכור לי מפורש מהרמב"ם) לדוגמא מי שמדבר בחזרת השץ מותר להשתיק אותו בציבור אבל במצוות שבין אדם לחברו אסור וזה בגדר של מכלים פני חברו ברבים (לא אומר לכל אחד מה לעשות כל אחד יעשה מה שהוא רוצה רק אמרתי מה שזכרתי בזה להלכה בנושא הזה)
-
במצוות שבין אדם למקום מותר להוכיח ברבים (כך למדתי וזכור לי מפורש מהרמב"ם)
לא מצאתי מקומו, אשמח אם תפנה אותי
לי ידוע ש'גוערין בו' זה רק על תפילה@yehokarpel כתב בבעיה | עזרה דחופה למי שמבין:
וזה בגדר של מכלים פני חברו ברבים
בלי קשר למכלים, אין כאן 'שטעלע' של משגיח בפורום...
-
זה בקשר להוכיח ברבים אבל כאן אני ממש לא כועס על@oshrie565 וזה לא מעליב שמוכיחים כי גם אני עשיתי טעיות והעירו לי
זה לא שהוא עשה משהו לא טוב רק הערנו את צומת ליבו
זאת דעתי בנושא