בעיה | עזרה דחופה למי שמבין
-
מחשב נייד zenbook ux425.
אחרי שימוש של שנתיים החלטתי להחליף סוללה.
הזמנתי סוללה מקורית.
פרקתי את המחשב הנייד כמו שצריך(דאגתי לכבות את המחשב הנייד לפני פירוק הסוללה)
והטעות שעשיתי - עם המברג מתכת שהיה לי ביד ניסיתי להרים ולשחרר את הכבל של הסוללה שמחובר למחשב הנייד ואז היה כמו גיצים שעפו..
כרגע המחשב לא נדלק כשמחובר לכבל(לא הסוללה הישנה וגם לא החדשה וגם נסיתי לנתק בלי סוללה ולחברל מטען אין תגובה בנורית חיווי של טעינה)מתלבט כרגע מה לעשות? אם יש מישו שמבין
כמובן שאנסה לפנות לטכנאי מקווה מאוד שלא הלך הלוח אם.
מה שמאוד מתסכל שכיביתי את המחשב הנייד ועדיין היה כנראה זרם בין המחשב הנייד לסוללה.אשמח אם תפנו אותי לאנשים או אנשי מקצוע שאתם מכירים
שמבינים. -
פוסט זה נמחק!
-
איזה כבל זה?
-
@yehokarpel טייפסי
-
@oshrie565 מה אמרת שהלך לך שמה שהוציא גיצים לא הבנתי כבל פנימי במחשב או חיצוני?
-
@oshrie565 יכול להיות שזה יצר לך בעייה בסוללה הפנימית של הסוללה (בתוך המחשב) כנראה שזה בא כך נראה לי מהסוללה הפנימית
-
@yehokarpel לא הבנתי. יש לי סוללה חדשה שעדיין לא הרכבתי והיא גם לא עובדת אז הבעיה לא בסוללה אלא במשו אחר
-
אני בודק לך שניה מה הבעייה
-
@oshrie565 כנראה שזה יצר לך בעייה בלוח האם סביר להניח
-
@yehokarpel יכול להיות בשנאי טעינה בלוח האם
-
@yehokarpel מה לדעתך ניתן לעשות כרגע? לפנות למעבדה של ASUS? האם זה מצריך החלפה של כל הלוח אם? נשמע ממש סרט..
-
@oshrie565 לך לטכנאי מציע לך במקום לשבור את הראש שתקבל ישועה מפה
-
@yehokarpel בעז"ה זה מה שמתכנן אבל אחרי החג..
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@yehokarpel כתב בבעיה | עזרה דחופה למי שמבין:
אני בודק לך שניה מה הבעייה
אני צודק שאתה עם בינה מלאכותית?
-
קשה לי להאמין שזה עשה נזק ללוח אם תנסה לנתק את הסוללה והמטען ותלחץ על לחצן ההפעלה כמה פעמים לכמה שניות שתתרוקן הסולללה לגמרי ואז תחבר שוב את הסוללה או את המטען
לפעמים שיש תקלה כל שהיא בכל מיני חברות כשאתה מחבר את המטען אתה רואה נורה ליד החיבור של המטען מהבהבת תבדוק כמה פעמים היא מהבהבת ובאיזה צבע